Ranjivost iz prečaca

poruka: 78
|
čitano: 7.829
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ranjivost iz prečaca".
16 godina
Ranjivost iz prečaca

neka dodaju nadogradnju koja će poništiti nadogradnju od prije 2 dana koja mi je uzrokovala black screen.

mamlazi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ranjivost iz prečaca
Malo malo otkriju neki propust, mislim jel oni imaju beta testere .... neka se ogledaju na Blizzard .
http://www.woodgamesfx.com
17 godina

Da, pogotovo na Blizzard kojemu treba 5+ godina da popravi neku banalnu stvar...

Every hole is a goal!
18 godina
LIX kaže...

neka dodaju nadogradnju koja će poništiti nadogradnju od prije 2 dana koja mi je uzrokovala black screen.

mamlazi.

O kojoj nadogradnji je riječ? Koji KB, za koje windowse?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
Malo malo otkriju neki propust, mislim jel oni imaju beta testere .... neka se ogledaju na Blizzard .

Joooooj :D jel znaš ti koliko traje programiranje jednog OS-a, koliko je to unutra spucanih milijarde linija koda? Jel misliš da se može proći, a da se ne zalomi neka greška? Nije ti to baš klikni tu, tu i tu i riješili smo stvar :) Što će beta testeri otkriti? Jesi ti otkrio koji propust na XP-u? a vidi ga već je 10 godina u opticaju, ne kritiziraj stvari koje ne razumiješ

18 godina
woodgamesfx kaže...

Mislis kao sto se rogue-u u WoW-u vanish prekine sam od sebe randomly nakon sekunde? Ili Sto hunterima i warlocima povremeno pet nestane nakon mounta/dismounta/loading screena? Ili sto kada odes izvan dometa mobu koji te ganja dobije jos jedan udarac mada je izvan dometa i vidokruga? Ili mislis na to da kada udjes u party i dalje ti prikazuje da si sam pa moram rucno inicirati reaload mi pokaze stvarno stanje? Ovo su sve problemi koji su prisutni u WoW-u unazad 3-4 godine koliko ga igram i ne samo da su poznati nego nisu ni dan danas ispravljeni...

18 godina
neaktivan
Ranjivost iz prečaca

Sada za sada privremeno resenje je onemoguciti (disable) WebClient service (za obicnog korisnika nista strasno) ili preko registry-a onemoguciti prikaz svih icona za sve shortcute (sto je problem za sve -   ne moze se razlikovati sto je sto)

Neki su glupi i bez Facebooka......... - Šef

1 0 hvala 0
16 godina
Ranjivost iz prečaca

od kada sam pred 10 tak godina prebacio cijeli posao na Mac, neznam za viruse i ostale probleme, jednostavno radim i ne brinem dali će mi pasti OS, tražiti antivirusnu zakrpu u trenutku kad treba obaviti neki posao do kraja,,,   u ovih 10-tak godina ne sjećam se da sam ikad stavio neki neki antivirusni program,

1 1 hvala 0
17 godina

Apple je vjerojatno jedna od najgorih kompanija kad je riječ o krpanju sigurnostnih propusta, tako da...

Every hole is a goal!
18 godina
neaktivan
Ranjivost iz prečaca

koliko će samo xp sp2 biti pogođeno za koje neće biti zakrpe. zbog ovakvih stvari nije dobro da ijedan proizvođač zatvorenih OS-a ima monopol. pogođeni su mu svi os-ovi, a zakrpa slijedi tek za 20 dana. tko će biti brži ...

@Kečko

Joooooj :D jel znaš ti koliko traje programiranje jednog OS-a, koliko je to unutra spucanih milijarde linija koda? Jel misliš da se može proći, a da se ne zalomi neka greška? Nije ti to baš klikni tu, tu i tu i riješili smo stvar :) Što će beta testeri otkriti?

Jesi ti otkrio koji propust na XP-u? a vidi ga već je 10 godina u opticaju, ne kritiziraj stvari koje ne razumiješ

tolike milijarde koda donose još više milijardi novaca. stvarno im je teško.

JA:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 10:25 (hrvooje).

1 0 hvala 0
18 godina
bus kaže...

od kada sam pred 10 tak godina prebacio cijeli posao na Mac, neznam za viruse i ostale probleme, jednostavno radim i ne brinem dali će mi pasti OS, tražiti antivirusnu zakrpu u trenutku kad treba obaviti neki posao do kraja,,,   u ovih 10-tak godina ne sjećam se da sam ikad stavio neki neki antivirusni program,

Good for you

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Kečko kaže...
woodgamesfx kaže...

Joooooj :D jel znaš ti koliko traje programiranje jednog OS-a, koliko je to unutra spucanih milijarde linija koda? Jel misliš da se može proći, a da se ne zalomi neka greška? Nije ti to baš klikni tu, tu i tu i riješili smo stvar :) Što će beta testeri otkriti? Jesi ti otkrio koji propust na XP-u? a vidi ga već je 10 godina u opticaju, ne kritiziraj stvari koje ne razumiješ

Nemam pojma i ne želim znat koliko traje programiranje OS-a :) , ali ono što primječujem da je prosto nevjerojatno da non stop rovare po istom sustavu, sad jel to reklama MS-u ili čisto je stvar takova da imaju milijon rupa u OS-u pojma nemam, ali da nešto ne štima vidim po malo malo objavljenim zakrpama :) 

16 godina
neaktivan
Solo761 kaže...
woodgamesfx kaže...

Mislis kao sto se rogue-u u WoW-u vanish prekine sam od sebe randomly nakon sekunde? Ili Sto hunterima i warlocima povremeno pet nestane nakon mounta/dismounta/loading screena? Ili sto kada odes izvan dometa mobu koji te ganja dobije jos jedan udarac mada je izvan dometa i vidokruga? Ili mislis na to da kada udjes u party i dalje ti prikazuje da si sam pa moram rucno inicirati reaload mi pokaze stvarno stanje? Ovo su sve problemi koji su prisutni u WoW-u unazad 3-4 godine koliko ga igram i ne samo da su poznati nego nisu ni dan danas ispravljeni...

Mislim na SC2 :) , WoW me uopće ne zanima ..... 

18 godina

Eh, WoW im je krava muzara 10 puta bolja od SC-a. A ako se za njega "brinu" ovako sto ce tek biti sa SC2.

16 godina
neaktivan
Solo761 kaže...

Eh, WoW im je krava muzara 10 puta bolja od SC-a. A ako se za njega "brinu" ovako sto ce tek biti sa SC2.

Ja više volim SC2 :) 

18 godina
neaktivan
Kečko kaže...
woodgamesfx kaže...

Logika ti je super to je kao kad ti auto mehanicar ne sredi kocnice kako treba, pa mu je onda izgovor joj znas kako je to tezak posao mora se neka greska zalomiti. Jasno je da je to tesko, ali kao i mnogi drugi poslovi. A u ovome slucaju njihov je posao da urade OS sto bolje i bez nekih banalnih propusta pogotovo jos sto se radi o komercijalnom OS, jer ljudi za pare ocekuju da dobiju kvalitetan i siguran OS. Ali u svakom slucaju najbitnije je ako se vec i nasla neka greska da je sto prije isprave.

16 godina
neaktivan
Iron Man kaže...
Kečko kaže...
woodgamesfx kaže...

Logika ti je super to je kao kad ti auto mehanicar ne sredi kocnice kako treba, pa mu je onda izgovor joj znas kako je to tezak posao mora se neka greska zalomiti. Jasno je da je to tesko, ali kao i mnogi drugi poslovi. A u ovome slucaju njihov je posao da urade OS sto bolje i bez nekih banalnih propusta pogotovo jos sto se radi o komercijalnom OS, jer ljudi za pare ocekuju da dobiju kvalitetan i siguran OS. Ali u svakom slucaju najbitnije je ako se vec i nasla neka greska da je sto prije isprave.

Da al oni stalnoooo nalaze neke greške !?

Pa recimo ovako instaliraj osnovi XP pa da vidiš kada krene SP1 pa SP2 pa update na update pa SP3 na kraju imaš s osnovnih 200 MB instalacije 1GB proširenja koja su eto tu kao da pokrpaju par rupa, pa LJUDI to nisu rupe već VREČA BEZ DNA.

Užas !

18 godina
neaktivan
Ranjivost iz prečaca

Analize, Develop, Test, SystemTest, Production, Bug.

ouje :)

Moj necak od 9 god nakon instaliranja ubuntu-a 10.4 na njegov laptop:

"Zasto mi nisi instalirao antivirusni program, a zasto je ovo brze od windowsa, a zasto mi nisi instalirao drivere".

Eto ako je mogao on, mozete i vi :)

2 1 hvala 0
16 godina

ja koristim windows 7 i ubuntu 10.4 i s obadvoje sam zadovoljan, iskreno više koristim 7 zbog igara,aa sad ovi propusti pa svako malo se dogodi da nešto otkriju, ja mislim da se oni samo time žele izreklamirati kao da bude windows 8 najbolji os jer neče imati nikakve propuste kao napraimjer windows xp , windows vista ili pak windows 7 ...

18 godina
ferdy kaže...

"Zasto mi nisi instalirao antivirusni program, a zasto je ovo brze od windowsa, a zasto mi nisi instalirao drivere".

A zasto ne mogu igrat ovu igricu?

I'm going woo woo
18 godina
neaktivan
ferdy kaže...

zasto je ovo brze od windowsa -> to te pitao klinac od 9 god.? meni više izgleda kao PR neke tvrtke..

a zasto mi nisi instalirao drivere -> a za vistu i win 7 to trebaju driveri za ????

18 godina
neaktivan
ferdy kaže...

Gluposti.

i'm going back to 505...
18 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Pa recimo ovako instaliraj osnovi XP pa da vidiš kada krene SP1 pa SP2 pa update na update pa SP3 na kraju imaš s osnovnih 200 MB instalacije 1GB proširenja koja su eto tu kao da pokrpaju par rupa, pa LJUDI to nisu rupe već VREČA BEZ DNA.

Užas !

pa sta? kako bi bilo da ne izdaju zakrpe?

meni je nakon instalacije ubuntua 10.04 povukao 200MB update-a! i sta sada? je l i to vreca bez dna???

16 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

ja koristim windows 7 i ubuntu 10.4 i s obadvoje sam zadovoljan, iskreno više koristim 7 zbog igara,aa sad ovi propusti pa svako malo se dogodi da nešto otkriju, ja mislim da se oni samo time žele izreklamirati kao da bude windows 8 najbolji os jer neče imati nikakve propuste kao napraimjer windows xp , windows vista ili pak windows 7 ...

Windows 7 je odličan OS, ako će W8 bit bolji od 7 onda možda napokon MS napravi OS bez beskonačnih SP-ova , update-ova itd.... 

17 godina

@sasa: Grafičku karticu? Raid kontroler? TPM čip? Wireless? Ethernet?

If at first you don't succeed; call it version 1.0
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 12:58 (redrum781).
16 godina
woodgamesfx kaže...
crni pauk kaže...

Windows 7 je odličan OS, ako će W8 bit bolji od 7 onda možda napokon MS napravi OS bez beskonačnih SP-ova , update-ova itd....

Trebao bi biti , ja se nadam da bude,

16 godina
neaktivan
sasa kaže...
woodgamesfx kaže...

Užas !

pa sta? kako bi bilo da ne izdaju zakrpe?

meni je nakon instalacije ubuntua 10.04 povukao 200MB update-a! i sta sada? je l i to vreca bez dna???

Da ne izdaju zakrpe znaći da su uspjeli napraviti dobar OS od prve :) . Naravno da je to nemoguće jer neki updat-ovi nisu nužno vezani uz sigurnosne isl propuste već su čisto rezultat integracije s novim tehnologijama itd itd itd. Recimo imam jednu platformu koja koristi OSX 1.6 ( famozni Snow Leopard ) , ne znam jel znate ali u prvom updat-u mi je isti skinuo 900 MB , te stime da su slijedila kasnije još dva, tako da sve skupa skoro 2 GB update downloda u godinu dana, naravno nisu svi vezani uz OS već ima tu i stvari vezanih u programske pakete itd, te istina je da recimo na OSX-u za neke glupe rutine koje radim na Windowsima ne znam da uopće postoje.

A sad Ubuntu da prvo sam instalirao jedan 7.0 nešt verziju , zamislite sada je već 10.0 nešto verzija koliko je to update -a :) 

A čujte očito to tak mora biti inaće što bi ti silni inženjeri radili kada bi sve bilo dobro odmah iz prve :) 

18 godina
neaktivan

stavio sam edubuntu paket od 6-12 god. Pun k igrica ali ne tipa pucacine i to, vec ucenje. I prezadovoljan je.

Sad sam mu pokazao i kako da si instalirava druge igrice, opet ne igrice koje igrate vi Windows korisnici :).

I super su mu oni efekti kad pomice prozore.

Za sada je prezadovoljan.

A preko emphasy-a ima i gtalk i skype na jednom mjestu to ga najvise cudi zasto jedan program ima to sve :).

I da je ima netko neki prijedlog igrice tipa voznja auta i to pa da mu probam stavit preko wine-a.

Unaprijed se zahvaljujem

17 godina
neaktivan
ferdy kaže...

stavio sam edubuntu paket od 6-12 god. Pun k igrica ali ne tipa pucacine i to, vec ucenje. I prezadovoljan je.

Daj djetetu CO, BF... Daaaj djetetu COD, BF... zar zelis da se razvije u tamo nekog, jel, femniziranog... Daj djetetu aggro outlet 

:)

http://www.youtube.com/watch?v=JRLl2yVrJzE
18 godina
neaktivan

da 9 god. od 7 je bio na windowsima xp :).

I zadnjih 6 mjeseci sam mu probao objasniti da ne mogu staviti win7 na njegov jer ce mu ici sve sporo. A za drivere od graficke, mreza, wireless, chipset, zvucna ...

Na ubuntu sam mu stavio drivere za graficku i wireless u 2 min.

A windowsi su dobri za .... bo igranje :).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice