Qosmio za igrače

poruka: 9
|
čitano: 1.399
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Qosmio za igrače".
17 godina
neaktivan
Qosmio za igrače

auuuu...boli glava od konfiguracije!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Qosmio za igrače

aa Isuse auto prodat da to kupiš................

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Qosmio za igrače

Ja bih si prije uzeo neki alienware laptop za te pare

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Alienware ima u nekim djelovima slabiju konfiguraciju (nema DDR3 1066, nego DDR2 667, a i nema 3 grafulje (nema integriranu grafičku)).

Zašto PINK????? Pa ovo je laptop za gamere, a ne za CiganovićeViče
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Ramo kaže...

Alienware ima u nekim djelovima slabiju konfiguraciju (nema DDR3 1066, nego DDR2 667, a i nema 3 grafulje (nema integriranu grafičku)).

Zašto PINK????? Pa ovo je laptop za gamere, a ne za CiganovićeViče
 nema ddr3 1066........glavna alienware stranica se s tim uopče ne slaže.....
Tikviči vladaju svijetom!
17 godina
neaktivan
Qosmio za igrače

To su igračke za bogataše.

Uostalom kakva se samo mrcina od desktopa složi za tu lovu Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

slažem se...
a iskreno mislim i da komp od 7 k kn može popapat taj laptop za doručak...xd
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
dominik kaže...
Dado_ZG78 kaže...

slažem se...
a iskreno mislim i da komp od 7 k kn može popapat taj laptop za doručak...xd
 Da, ali nekim ljudima desktop ne dolazi u obzir. Ja prije nekih pola godine moze se reci da sam mrzio laptope, dok mi nije postalo najvaznije da je mobilno.  A da par puta tjedno premjestam desktop, ne dolazi u obzir. A da imam lovu i ja bih si uzeo neki laptop od 20k kn, pa da se razlika ne osjeti, ali imam toshibu iz potpisa i sasvim sam zadovoljan, mada sam mogao uzeti odlican desktop za to. Ali u ovom trenutku mobilnost prije svega.
92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt
17 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

To su igračke za malograđanske budale. Koju to rezoluciju fura ovaj blago rečeno metroseksualni laptop da mu trebaju 3 grafičke? Za 2k-4k baksa očekujem laptop od titana i ugljičnih vlakna sa baterijama koje traju kao fuel cell iz Fallouta za Power Armour 100 godina.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice