Psyko Audio 5.1

poruka: 17
|
čitano: 2.906
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Psyko Audio 5.1".
16 godina
neaktivan
Psyko Audio 5.1

hahaha  Cool

a ja vam imam sennheiser hd 555 koje su došle oko 1000kn ... a ono, lijepo se čuje, što drugo reći ?

ontopic,

a nije to tako strašno skupo, ovo nisu slušalice u rangu onih "bubica" od 20kn, svaki proizvod ima svojeg kupca . Pa graficka kartica dođe iznad 300 USD ... a služi jedino da igraš Crysis 2 

:-)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Psyko Audio 5.1

Nije li isplativije kupiti pravi surround 5.1?

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Psyko Audio 5.1

Ovo bi trebali uvesti kao obaveznu opremu za UN vojsku mjesto plavih sljemova

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Psyko Audio 5.1

Izgledaju moćno, nema šta. Pitanje je samo koliko stvarno emuliraju 5.1 surround.

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you

0 0 hvala 0
18 godina
Psyko Audio 5.1

Moćno? Ružne su, i to abnormalno.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Psyko Audio 5.1

De gustibus disputandum non est.

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psyko Audio 5.1
Ma bolje su one od iPoda i iPhonea
Vir prudens non contra ventum mingit...

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Psyko Audio 5.1
MaterAos kaže...

Šta melješ ti?

Kako možeš uspoređivat slušalice sa nečim što uopće nije te vrste?

17 godina
neaktivan
ScorpioN60 kaže...
MaterAos kaže...

Šta melješ ti?

Mislim da nisi skuzio ironiju :)

17 godina
protjeran
infinityzg kaže...
ScorpioN60 kaže...
MaterAos kaže...

Šta melješ ti?

Znam šta je mislio, da ove slušalice imaju veću funkcionalnost od iPhonea i iPada

ali ne idimo iz krajnosti u krajnost

17 godina
neaktivan
ScorpioN60 kaže...
infinityzg kaže...
ScorpioN60 kaže...
MaterAos kaže...

Šta melješ ti?

Znam šta je mislio, da ove slušalice imaju veću funkcionalnost od iPhonea i iPada

ali ne idimo iz krajnosti u krajnost

A pa sali se covjek :) Valjda... kako god da bilo, ne bi dao za njih tolike pare :D

17 godina
neaktivan
Psyko Audio 5.1

Gledao sam ove na Youtube prije tjedan ili dva i objasnjavali su kako bi trebali raditi. Na neki nacin usmjerava se zvuk da zvuci kao da dolazi od naprijed ili nazad. Mozes cuti ako se netko pokusava prisuljati iza tebe ili ako netko puca ispred tebe. Nesto kao omni zvuk. Ne znam dobro objasniti. Video je bio poprilicno dug tako da treba malo jace razumijevanje i dosta dugo razglabanje o tome. U svakom slucaju mozete sami ici pa vidite. Izgleda obecavajuce. Za ovakav headset 300 dolara i nije bas puno ako rade onako kako bi trebale.

Set condition one throughout the forum
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2010 18:46 (Bubi).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Psyko Audio 5.1

Na.

Ubercoolsupadupa sluske Ubercoolsupadupa sluske
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bubi kaže...

Gledao sam ove na Youtube prije tjedan ili dva i objasnjavali su kako bi trebali raditi. Na neki nacin usmjerava se zvuk da zvuci kao da dolazi od naprijed ili nazad. Mozes cuti ako se netko pokusava prisuljati iza tebe ili ako netko puca ispred tebe. Nesto kao omni zvuk. Ne znam dobro objasniti. Video je bio poprilicno dug tako da treba malo jace razumijevanje i dosta dugo razglabanje o tome. U svakom slucaju mozete sami ici pa vidite. Izgleda obecavajuce. Za ovakav headset 300 dolara i nije bas puno ako rade onako kako bi trebale.

Zapravo je vrlo jednostavno, ima 5 zvučnika, samo što zvučnici nisu u dijelu koji ide na uho, nego u gornjem dijelu, i kanalima zvuk ide do uha. Ima na njihovoj stranici objašnjeno: http://www.psykoaudio.com/index.php/Psyko-5.1-Headset.html

15 godina
neaktivan
Psyko Audio 5.1

Ma ExTra...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Bubi kaže...

Zapravo je vrlo jednostavno, ima 5 zvučnika, samo što zvučnici nisu u dijelu koji ide na uho, nego u gornjem dijelu, i kanalima zvuk ide do uha. Ima na njihovoj stranici objašnjeno: http://www.psykoaudio.com/index.php/Psyko-5.1-Headset.html

Ma dobro ali davno sam gledao tako da se ne sjecam i nije mi se dalo ici traziti. U svakom slucaju good job.

Set condition one throughout the forum
16 godina
neaktivan

Da, a "audiofili" inace "obozavaju" 5.1 zvuk.....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice