Da ziher, sad će koštat kolko, 2400, a ja ga još 2006 kupio i paprrreno platio
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad vidio vijest
. Nadam se da ce pojeftinit, a bilo bi i vrijeme i pametan potez za sony
EDIT: nece valjda skinut blu ray, pa to bi bilo malo glupo, kak ce ljudi igrat MGS4 kad je on na blu-rayu i ima neznam kolko giga...
Sad vidio vijest
. Nadam se da ce pojeftinit, a bilo bi i vrijeme i pametan potez za sony
EDIT: nece valjda skinut blu ray, pa to bi bilo malo glupo, kak ce ljudi igrat MGS4 kad je on na blu-rayu i ima neznam kolko giga...
izbacivanje BR hmm na rubu znanastvene fantastike.Jedina prednost nad odstatkom konkurencije da se izbaci.Moraju presutno dogovoriti piratizaciju i pod hitno upumpati bar 20 tak dobrih eksluziva. .Ali iako svi govore da doba ps3 dolazi mislim da je to doba vec odavno proslo mozda budu pametniji sa sve cesce spominjanim ps4
ali sony nije potvrdio da če biti spust cjene
Glupost ....
I ptice na grani znaju da dok nema "cipova" nema ni prodaje .... nek dignu cjenu za 100eura, izbace cipove i prodavat ce koliko xbox i nintendo zajedno.
I naravno, slozit cete se da je tako :)
pirati bi možda mogli puno pomoći sonyu, ali stvar je u tome što tu sony ne može napraviti ništa zato što je previše forsirao Bluray koji je još uvijek preskup kao medij.
s druge strane, na Wii isto tako ne možeš igrati pirate ali su i konzola i igre na vrhu po prodaji.
pirati bi možda mogli puno pomoći sonyu, ali stvar je u tome što tu sony ne može napraviti ništa zato što je previše forsirao Bluray koji je još uvijek preskup kao medij.
s druge strane, na Wii isto tako ne možeš igrati pirate ali su i konzola i igre na vrhu po prodaji.
Nema teorije da izbace Blu-Ray, pa sve igre su na Blu-Ray medijima.
daj zabrij
pa to je kao da prodaju auto bez kotača
il napajanje bez kablova
Kakve su to gluposti ? Pa tko je tu lud ?
to je isto ko da prodaju auto bez motora
PS3 bez blu-ray je skupi ps2
Zadnja službena izjava je bila da izlazi na Božić 2009.
, pa ćemo onda vidjeti tko će mi davati kazne za vožnju po travi onllineMa ovo nema šanse da su prave vijesti. Na koji način molim vas ima čovjek koristi od PS3 bez bluray pogona? Kad su sve igre na blurayu

Ma meni ova vijest djeluje sve gluplje. Vjerojatno će cijenu ipak smanjit prirodnom evolucijom konzole-jeftinijim dijelovima i prelaskom na manji proizvodni proces Cella i RSX-a.
još malo pa če reći da će izvadit zvućnu karticu
još malo pa če reći da će izvadit zvućnu karticu
napravit ce sony 3 sa 128 mb rama single core processorom i ati 9200 grafickom lol pa mislim ono da izvade blu ray to ni nije ps3,50% ps trojke cini blu ray za pojeftinjenje nevjerujem da ce bit nesto extremno
a sto se tice pirata:i da izvade cip za pirate nebi se isplatilo przit igre jer je sam po sebi blu ray nekih 80 kn blu ray przilica vise od 1000kn i zamisli da ne sprzis dobro neku igru ili nesto pa moras kupit novi blu ray disc pa mislim ono sony 3 nije za pirate i tocka xbox360 moze proc al ni to nije nesto posebno jer je to firmware
nezaboravi da se i wii možw modificirati
Dajte sto se tice pirata nemojte se provaljivati.. prvo gdje to neko moze podrzavati od proizvodjaca konzola, a drugo PS3 nema uopste zarade od konzole(posto je hardwer znatno skuplji od kojnkurencije), nego zaradjuje bas od proizvodjaca igara... a drugo ipak blu-ray je blu-ray.. treba ce se sacekati dok takav medij postane standard pa da se pocnu piratizovati igre za njega jer ipak njegov je kapacitet veliki, a cijene przaca, a i medija su ogromne ...