PS3 jeftiniji?

poruka: 26
|
čitano: 3.622
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PS3 jeftiniji?".
17 godina
neaktivan
PS3 jeftiniji?

Da ziher, sad će koštat kolko, 2400, a ja ga još 2006 kupio i paprrreno platio

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PS3 jeftiniji?
MaterAos kaže...

to je jako jeftivno samo nema nigdje za kupit
17 godina
neaktivan

Sad vidio vijestSmijeh. Nadam se da ce pojeftinit, a bilo bi i vrijeme i pametan potez za sony

EDIT: nece valjda skinut blu ray, pa to bi bilo malo glupo, kak ce ljudi igrat MGS4 kad je on na blu-rayu i ima neznam kolko giga...

[url=http://profile.xfire.com/bmw144][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/bmw144.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 23:24 (Independent).
17 godina
neaktivan
Independent kaže...

Sad vidio vijestSmijeh. Nadam se da ce pojeftinit, a bilo bi i vrijeme i pametan potez za sony

EDIT: nece valjda skinut blu ray, pa to bi bilo malo glupo, kak ce ljudi igrat MGS4 kad je on na blu-rayu i ima neznam kolko giga...

hehe svaka cast.. vidis ovo ni meni nije sinulo! Pa koliko ja znam, sve igre su na BLU RAY mediju!!! Ama bas svaka moja bar.
18 godina
neaktivan
MaterAos kaže...

Kao i ja... jedino me ubija u pojam činjenica da još nismo dočekali izlazak pune verzije GT5. Prologue je sjajan ali... ŽELIM NURBURGRING!
Btw, zna li netko kad će konačno na tržište? Na službenom GT siteu kao da su autistični...
17 godina
neaktivan
PS3 jeftiniji?

izbacivanje BR hmm na rubu znanastvene fantastike.Jedina prednost nad odstatkom konkurencije da se izbaci.Moraju presutno dogovoriti piratizaciju i pod hitno upumpati bar 20 tak dobrih eksluziva. .Ali iako svi govore da doba ps3 dolazi mislim da je to doba vec odavno proslo mozda budu pametniji sa sve cesce spominjanim ps4

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Independent kaže...

Ako se ne varam, cijeli dvoslojni (50GB).
17 godina
neaktivan

ali sony nije potvrdio da če biti spust cjene

17 godina
neaktivan
ChrisB kaže...
MaterAos kaže...

Kao i ja... jedino me ubija u pojam činjenica da još nismo dočekali izlazak pune verzije GT5. Prologue je sjajan ali... ŽELIM NURBURGRING!
Btw, zna li netko kad će konačno na tržište? Na službenom GT siteu kao da su autistični...
  A ja još kupio i jedini demo koji se plaća...rekli su proljeće 2009 za punu verziju...e, jesi vidio da se sa zadnjim updateom dobio neki novi citroen i ferrari california. 
17 godina
neaktivan
PS3 jeftiniji?

Glupost ....

I ptice na grani znaju da dok nema "cipova" nema ni prodaje ....  nek dignu cjenu za 100eura, izbace cipove i prodavat ce koliko xbox i nintendo zajedno.

I naravno, slozit cete se da je tako :)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PS3 jeftiniji?

pirati bi možda mogli puno pomoći sonyu, ali stvar je u tome što tu sony ne može napraviti ništa zato što je previše forsirao Bluray koji je još uvijek preskup kao medij.

s druge strane, na Wii isto tako ne možeš igrati pirate ali su i konzola i igre na vrhu po prodaji.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
l)oolvl kaže...

pirati bi možda mogli puno pomoći sonyu, ali stvar je u tome što tu sony ne može napraviti ništa zato što je previše forsirao Bluray koji je još uvijek preskup kao medij.

s druge strane, na Wii isto tako ne možeš igrati pirate ali su i konzola i igre na vrhu po prodaji.

Da bas na Wii-u ne mozes igrat pirate (zato bas nigdje na netu nema imagea)

17 godina
neaktivan
PS3 jeftiniji?

Nema teorije da izbace Blu-Ray, pa sve igre su na Blu-Ray medijima.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PS3 jeftiniji?

daj zabrij

pa to je kao da prodaju auto bez kotača

il napajanje bez kablova

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
PS3 jeftiniji?

Kakve su to gluposti ?  Pa tko je tu lud ?

Fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 10:43 (Skywalker).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 jeftiniji?

to je isto ko da prodaju auto bez motora

PS3 bez blu-ray je skupi ps2

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
MaterAos kaže...
ChrisB kaže...
MaterAos kaže...

A ja još kupio i jedini demo koji se plaća...rekli su proljeće 2009 za punu verziju...e, jesi vidio da se sa zadnjim updateom dobio neki novi citroen i ferrari california. 
 Ja sam demo dobio od EVO magazina :-)
Citroen i inače nije moj najdraži brand na svijetu pa sam ga izignorirao, ali Californiu sam kupio i vozim. No, nekako i dalje uglavnom vozim Nissan GT-R. A ovo proljeće 2009 je vrlo sumnjivo, obzirom da su već dva puta odgađali punu verziju za dobrih pola godine. Ne vjerujem više ničemu dok ne vidim igru na polici.
18 godina
PS3 jeftiniji?

Zadnja službena izjava je bila da izlazi na Božić 2009.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ChrisB kaže...
MaterAos kaže...
ChrisB kaže...
MaterAos kaže...

Ja sam demo dobio od EVO magazina :-)
Citroen i inače nije moj najdraži brand na svijetu pa sam ga izignorirao, ali Californiu sam kupio i vozim. No, nekako i dalje uglavnom vozim Nissan GT-R. A ovo proljeće 2009 je vrlo sumnjivo, obzirom da su već dva puta odgađali punu verziju za dobrih pola godine. Ne vjerujem više ničemu dok ne vidim igru na polici.
 Ja štedim za F2007Cool, pa ćemo onda vidjeti tko će mi davati kazne za vožnju po travi onlline
17 godina
neaktivan
PS3 jeftiniji?

Ma ovo nema šanse da su prave vijesti. Na koji način molim vas ima čovjek koristi od PS3 bez bluray pogona? Kad su sve igre na blurayuVičeNeodlučan

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
PS3 jeftiniji?

Ma meni ova vijest djeluje sve gluplje. Vjerojatno će cijenu ipak smanjit prirodnom evolucijom konzole-jeftinijim dijelovima i prelaskom na manji proizvodni proces Cella i RSX-a.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 jeftiniji?

još malo pa če reći da će izvadit zvućnu karticu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

još malo pa če reći da će izvadit zvućnu karticu

lol
i to isto kaj veliš...xd
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
PS3 jeftiniji?

napravit ce sony 3 sa 128 mb rama single core processorom i ati 9200 grafickom lol pa mislim ono da izvade blu ray to ni nije ps3,50% ps trojke cini blu ray za pojeftinjenje nevjerujem da ce bit nesto extremno

a sto se tice pirata:i da izvade cip za pirate nebi se isplatilo przit igre jer je sam po sebi blu ray nekih 80 kn blu ray przilica vise od 1000kn i zamisli da ne sprzis dobro neku igru ili nesto pa moras kupit novi blu ray disc pa mislim ono sony 3 nije za pirate i tocka xbox360 moze proc al ni to nije nesto posebno jer je to firmware

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 jeftiniji?

nezaboravi da se i wii možw modificirati

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
PS3 jeftiniji?

Dajte sto se tice pirata nemojte se provaljivati.. prvo gdje to neko moze podrzavati od proizvodjaca konzola, a drugo PS3 nema uopste zarade od konzole(posto je hardwer znatno skuplji od kojnkurencije), nego zaradjuje bas od proizvodjaca igara... a drugo ipak blu-ray je blu-ray.. treba ce se sacekati dok takav medij postane standard pa da se pocnu piratizovati igre za njega jer ipak njegov je kapacitet veliki, a cijene przaca, a i medija su ogromne ... 

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice