Prvi Android

poruka: 17
|
čitano: 1.674
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prvi Android".
17 godina
neaktivan
Prvi Android

Kakav se agreement mora potpisati sa Googlom u svezi Androida?

Da li je slican onom za Chrome? Bilo bi lijepo da Google ima prava na sve podatke u telefonu i da ih redovito salje nazad. Naravno, o trosku korisnika jer je GPRS/UMTS promet vrlo jeftin.

0 0 hvala 0
17 godina
Prvi Android

Po meni ove cjene od USA T-mobila su stvarno ljepe, za njihove uvjete jeftine ili bismo moglii tako reći. Zamisli koliko bi bio samo kod nas na neograničeni pristup netu.

Radi usporedbe, ovaku ugrubo koliko mi tu dobimi kuna (tipa plaća od 3,500Kn) tamo oni dobe dolara (plaća 3,500$) pa računaj što mi imamo za 70Kn niš.... e oni već DA za 70$

هردسري & سبيدسري
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2008 12:50 (HCSC).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Prvi Android

Pa nije ni njima tako bajno. Pogotovo sad kada imaju ekonomsku krizu i puno ljudi ostaje ne bez posla nego bez kuce (posto im se cijelo gospodarstvo bazira na zajmovima).

Za $70 ti se obuces (jeans+majica) u Macy's (nesto kao nas CityOne). Tako da nije njima $70 kao nama 70kn. Primjera radi ti za $70 odes na 2 postena obroka+cuga (steak, prilog i recimo 2 bud lighta) u restoran. Kod nas za 70 kn dobijes steak i popijes jedno Karlovacko..

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2008 14:02 (dado).
17 godina
izgleda mi kao dobra stvarćica.definitivno bolja od glupog iphona.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan
Prvi Android

A vidi na bilom modelu valja sat, crni je idalje u bananiSmijeh

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
izgleda mi kao dobra stvarćica.definitivno bolja od glupog iphona.
 Po izgledu sigurno nije,a po OS-u mozda,stavljam velike nade u Android ali ovaj prvi "prototip" nije me bas impresjonirao...
Iako mi bas kod mobitela izgled i nije vazan nego funkcjonalnost ovaj me nije ocarao a kad bi ga mogao i kod nas dobit za 200$ heh to bi bila prica za sabe (i da je jos srece pa imati 3G, i onda da je jos jeftin uuuhh ja ljepote) ali dok u Bosnu dođe 3g ostali ce svijet koristit 4G
Uglavnom kad bi se mogao kupit na nasim krajevima za do nekih 300$ kupio bi ga...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
dado kaže...

Pa nije ni njima tako bajno. Pogotovo sad kada imaju ekonomsku krizu i puno ljudi ostaje ne bez posla nego bez kuce (posto im se cijelo gospodarstvo bazira na zajmovima).

Za $70 ti se obuces (jeans+majica) u Macy's (nesto kao nas CityOne). Tako da nije njima $70 kao nama 70kn. Primjera radi ti za $70 odes na 2 postena obroka+cuga (steak, prilog i recimo 2 bud lighta) u restoran. Kod nas za 70 kn dobijes steak i popijes jedno Karlovacko..

Imaš pravo, krivo sam se izrazio, htio sam reći da je njima odvoiti 70$ isto kao i nama 70Kn, naravno prvo pročitavši moj gornji post.
A što se tice krize, nije ni nama nesto bajno, ipak njima je još uvjek bolje, moje mišljenje.
هردسري & سبيدسري
17 godina
Ali opet mi se sviđa. :-)
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan
Prvi Android

Kažu da je sve zgodno ali da su tipke užasno male. Očekuje se velika konkurencija ne samo od iPhonea već su i Nokia i SonyEricsson predstavili (ili predstavljaju) nove touch telefone tako da se Android neće baš tako jednostavno etablirati na tržištu.

0 0 hvala 0
17 godina
Prvi Android

Reci mi koji se to Nokia touch telefon predstavlja ili je.

A ovdje se radi o Android OS-u za kojeg ja smatram da ima budućnosti. A ne o brendovima, jer će Android OS koristti i LG, Samsung, Motorola, možda bude i SE i Nokia...

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Citirano je s BBC News.
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...

A ovdje se radi o Android OS-u za kojeg ja smatram da ima budućnosti. A ne o  brendovima, jer će Android OS koristti i LG, Samsung, Motorola, možda bude i SE i Nokia...

Mislim da nećeš dočekati dana kada će nokia preći na android. Android nikada neće dostići popularnost symbiana! A sada   kad je nokia kupila tu kompaniju možda stvari krenu u još boljem smjeru.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
scorpion667 kaže...
  Mislim da nećeš dočekati dana kada će nokia preći na android. Android nikada neće dostići popularnost symbiana! A sada   kad je nokia kupila tu kompaniju možda stvari krenu u još boljem smjeru.
 Misliš na kupnju Symbiana?
هردسري & سبيدسري
17 godina
neaktivan
lijepa stvarcica a jos je lijepse to kaj ce se na moj htc diamond moci ovo bez ikakvih problema instalirat :)
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
HCSC kaže...

A ovdje se radi o Android OS-u za kojeg ja smatram da ima budućnosti. A ne o  brendovima, jer će Android OS koristti i LG, Samsung, Motorola, možda bude i SE i Nokia...

Pazi sta govoris mozda ces za 5 godina ti koristit na svom mobu Android,nemoj ti podcijenit google znaju oni kako zaradit na malom radu,oni izbace platformu a neka ga stoka besplatno perfekcjoniraja...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
xxtoni kaže...
scorpion667 kaže...
Pazi sta govoris mozda ces za 5 godina ti koristit na svom mobu Android,nemoj ti podcijenit google znaju oni kako zaradit na malom radu,oni izbace platformu a neka ga stoka besplatno perfekcjoniraja...
 Čuj, ja si i mislim nabaviti mobitel na Android OS-u i to puno, puno prije, čim mi se bude činio neki uređaj dobrim, uzimam ga.
هردسري & سبيدسري
17 godina
JaniSauer kaže...

... već su i Nokia i SonyEricsson predstavili (ili predstavljaju) nove touch telefone tako da se Android neće baš tako jednostavno etablirati na tržištu.

Imao si pravo, prema neslužbenim informacijama Nokia bi idući mjesec trebala predstaviti svoj prvi Touchcsreen mobitel, radi se o NokiaTube modelu na Symbian S60 platformi 5. generascije. A sad kad se malo bolje sjetim, bilo je o tome riječi još dosta davno ali sve kao ???
هردسري & سبيدسري
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice