ovo za ljepljenje na dio ekrana kod microsofta mi nikako nije jasno. vrlo korisna opcija kad želim da je jedan prozor uvijek iznad ostalih postoji na linuxovim gui-ma rekao bih sigurno 10 godina. kod ms-a za to moraš imat poseban program. zbunj?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda će IE9 konačno uzrokovati da maknemo IE6 i IE7 s računala naših klijenata. Možda :)
Možda će IE9 konačno uzrokovati da maknemo IE6 i IE7 s računala naših klijenata. Možda :)
Ljudi jos uvijek koriste IE6 bez obzira sto je IE8 vec koju godinu vani. Uzas!
toliko mi se sviđa da ču ga koristiti 5 min,a to če biti novi rekord za mene.
Jer dosta sustava je napravljeno za IE6, na IE8 krivo pokazuje puca....zanima me bas 9 :).
8 ima i one "probleme" za security, tj. moras klijentu reci odi u options, pa security, custom i upali to to i to.
Za Activex itd.
Uf blazene desktop aplikacije :)
Jer dosta sustava je napravljeno za IE6, na IE8 krivo pokazuje puca....zanima me bas 9 :).
8 ima i one "probleme" za security, tj. moras klijentu reci odi u options, pa security, custom i upali to to i to.
Za Activex itd.
Uf blazene desktop aplikacije :)
Ie6 krivo prikazuje CSS. Totalno krivo. IE 8 isto krivo, ali ne toliko strasno. U svakom slucaju sramota.
bio je jedan ovdje napisao dobar prijedlog :)
"Pa pisite sustave za IE, ipak je to standard" :)
bio je jedan ovdje napisao dobar prijedlog :)
"Pa pisite sustave za IE, ipak je to standard" :)
IE je trebalo odavno ugasit kao proizvod.
da li se to meni cini ili me ovo dosta podseca na chrome.....strasno....kopiraju
da li se to meni cini ili me ovo dosta podseca na chrome.....strasno....kopiraju
Cini ti se, uopste ne lici na chrome..
Da li je i Windows OS kojim slučajem kopija svemoćnog Chrome-a?
Da li je i Windows OS kojim slučajem kopija svemoćnog Chrome-a?
ak nije od kroma onda je od firefoksa
A znatel vi da je ovo sve pocelo od Opere ?
Ja pozdravljam svaku sljedecu verziju browsera. I ako podsjeca na Chrome (ili nesto drugo) sasvim je nebitno, jer ne mogu izmisljati toplu vodu, barem po pitanju browsera. Bing postaje sve popularniji, pa mozda IE u integraciji s tim servisom donese nesto dobro.
Anyway, necemo suditi po ambalazi, vidjet cemo kad izadje...
Izgleda mi lijepo, no i svi ostali izgledaju lijepo pa prema tome ne možemo ocijeniti proizvod. Ali u svakom slučaju, nadam se dobrom pregledniku 
ak bu bil tolki pomak ko recimo od viste (bez sp-ova) do 7 onda bu bil sasvim zadovoljavajuč, jedva čekam betu pa da vidimo.....jer stvarno bi bilo dobro da naprave pošten preglednik brz i siguran....
na prvi pogled i ne izgleda lose.. jos samo da mi je vidit kako izgleda sa ukljucenim bookmarks toolbar-om!
...a opet sto se tice kopiranja daj ne blesajte vise za taj chrome da svi kopiraju njega
.. ajde za primjer, ko je prvi uveo tabove (bio to netscape-opera ili neki drugi.. "kralj browsera"-CHROME sigurno nije bio prvi) i sad svi browseri koriste tabove...ima toga jos.. zato nemojte previse govorit o kopiranju a pogotovo kopiranju chromea
!!!!!!!
Čekam betu da isprobam tu famoznu super podršku za današnje standarde..