Prva beta Firefoxa 4

poruka: 42
|
čitano: 4.482
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prva beta Firefoxa 4".
17 godina
Prva beta Firefoxa 4

Najbolji internetski preglednik:

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prva beta Firefoxa 4

Evo ja koristim ovu betu nekoliko sati i prilično sam ravnodušan. Brzina pokretanja je manje-više identična kao 3.6.6, u surfanju se primjeti malo ubrzanje u odnosu na 3.6.6 ali ništa spektakularno. Najveća zamjerka je ( iako će to biti brzo ispravljeno ) nedostatak addonova. Ja se osjećam hendikepirano bez tab mix plus i all in one sidebar ( i još nekih drugih ). Takođe ima i nekoliko bugova ali ništa kritično. Ja sam inače veliki fan FF ali moram priznati da Mozilla u zadnje vrijeme sve više zaostaje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Prva beta Firefoxa 4
icecold kaže...

Detaljno objašnjava zašto se Mozilla odlučila na taj potez i da nije samo kopiranje.

Neznam zašto se uvijek ljudi kače tko kopira a tko ne, ako je netko napravio nešto što se ispostavilo dobrim i funkcionalnim, zašto da drugi izmišljavaju toplu vodu umjesto da koriste isti princip? Meni su ti tabovi upočetku bili odvratni u chromu, ali sam se sa vremenom navikonuo i sviđa mi se što su gore i štedi prostom samog preglednika pa više same stranice stane. Firefox ako bude bio vrlo brz i stabilan, mogao bi se vratiti na njega, ali za sada chrome mi je prvi izbor baš zbog brzine i stabilnosti.

Stoja
16 godina

Odlučio sam opet malo Chromeu dat priliku, Firefox ću opet stavit kad izađe 4 final.

Probao sam betu i nije mi ništa posebno + gotovo svaki addon koji koristim nije radio a i nemam baš živaca za beta testiranje..

Za Chrome sam našao sve addone koje sam koristio i za Mozillu tako da mi ništa ne fali.

EDIT: Sad sam ipak opet stavio Firefox 3.6.6 Izlanuo se

A šta ja mogu, nekako mi najbolje leži..

8 bita ispod mora, to je stari bilo fora.. a ne što danas nude nam.. Lijepe kutije i knjige, a za priču kog je brige..što bit će dalje ja ne znam..
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 16:29 (nontryer).
16 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Odlučio sam opet malo Chromeu dat priliku, Firefox ću opet stavit kad izađe 4 final.

Probao sam betu i nije mi ništa posebno + gotovo svaki addon koji koristim nije radio a i nemam baš živaca za beta testiranje..

Za Chrome sam našao sve addone koje sam koristio i za Mozillu tako da mi ništa ne fali.

EDIT: Sad sam ipak opet stavio Firefox 3.6.6 Izlanuo se

A šta ja mogu, nekako mi najbolje leži..

about:config -> desni klik -> new boolean -> extensions.checkCompatibility.4.0b -> false.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
17 godina
neaktivan

Nije toliko ni loša nova verzija.Jedva čekam konačnu verziju preglednika...

17 godina
neaktivan
Prva beta Firefoxa 4

Novi izgled... Gdje sam ga ono već vidio?

If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i542 kaže...

Hmm tabs on top. Gde sam već ono video?

Potreba za minimalističkim dizajnom povlači i neka kopiranja.

Pa šta ako su kopirali/preradili neke stvari?

Hoćemo patentirati?

Kada je Mozillin tim radio na stvaranju novog izgleda gledali su na druge browsere i pokušali na svoj i na bolji način da urade izgled.

Ovo još nije dovršen izgled Firefoxa, još će tu biti šminkanja. I iskreno meni je lepši od ostalih browsera. Ne zato što sam fan Firefoxa, već mi najlepše izgleda.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
17 godina
neaktivan
icecold kaže...
i542 kaže...

Hmm tabs on top. Gde sam već ono video?

Potreba za minimalističkim dizajnom povlači i neka kopiranja.

Pa šta ako su kopirali/preradili neke stvari?

Hoćemo patentirati?

Kada je Mozillin tim radio na stvaranju novog izgleda gledali su na druge browsere i pokušali na svoj i na bolji način da urade izgled.

Ovo još nije dovršen izgled Firefoxa, još će tu biti šminkanja. I iskreno meni je lepši od ostalih browsera. Ne zato što sam fan Firefoxa, već mi najlepše izgleda.

Novi izgled Firefoxa nije mala kopija ili mala prerada nego većinom kopija. Ikone u toolbaru su većinom iste, samo je gumb Back uvećan. Adress bar i search box imaju apsolutno isti dizajn kao i u Operi, te je jednako riješen meni. Tabove na vrhu kopira od Chromea.

To je kao kad kinezi naprave kopiju iPhonea i brane se istim tim argumentima.

If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
16 godina
crazy_luđak kaže...

cijenim i koristim firefox, ali fakat mi već na k***ac idu...

Molio bi te za objašnjenje. Što ti to točno ide na onu stvar?

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
neaktivan
i542 kaže...

Novi izgled Firefoxa nije mala kopija ili mala prerada nego većinom kopija. Ikone u toolbaru su većinom iste, samo je gumb Back uvećan. Adress bar i search box imaju apsolutno isti dizajn kao i u Operi, te je jednako riješen meni. Tabove na vrhu kopira od Chromea.

To je kao kad kinezi naprave kopiju iPhonea i brane se istim tim argumentima.

Stvarno ne bih da  raspravljam o izgledu jer imaš na netu, MozillaZine i ostalim forumima te rasprave - koje su većinom besmislene jer je objašnjeno. (čini mi se da sam čitao na MozillaWiki)

A o tom kopiranju, svako kopira nešto od svakog. Mnogo stvari se kopiralo od Opere/Firefoxa sada Chrome-a. I šta sad? Ako je kopirano, znači da je to dobro odrađeno.

Kako se nisu bunili oko toga kako je Chrome kopirao speed dial od Opere?

Ako ti se sviđa koristićeš ga. Ako ne uživaš u onom browseru koji ti najbolje leži.

Nije ovo Apple i ostala banda koja svaki klinac patentira i diže hajke kada nešto sliči njihovom.

17 godina
neaktivan
icecold kaže...

Stvarno ne bih da  raspravljam o izgledu jer imaš na netu, MozillaZine i ostalim forumima te rasprave - koje su većinom besmislene jer je objašnjeno. (čini mi se da sam čitao na MozillaWiki)

A o tom kopiranju, svako kopira nešto od svakog. Mnogo stvari se kopiralo od Opere/Firefoxa sada Chrome-a. I šta sad? Ako je kopirano, znači da je to dobro odrađeno.

Kako se nisu bunili oko toga kako je Chrome kopirao speed dial od Opere?

Ako ti se sviđa koristićeš ga. Ako ne uživaš u onom browseru koji ti najbolje leži.

Nije ovo Apple i ostala banda koja svaki klinac patentira i diže hajke kada nešto sliči njihovom.

Chrome je od Googlea. Za Google je normalno da kopira.

No dobro, samo kažem da mi se ne sviđa to što nisu originalni.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice