Sogor ima androide samsunge i sad je na rubu zivaca. Jedan il ni jedan ipdate prolazi. Ne radi mu streaming kao mama svima doma. Vjecito sranka. Jebe ga memorija. Previse razlicitih serbisa za slicne usluge i u tom se bas vise ne snalazi. Rijetko koristi mob za neke maprednije stvari dok zena i ja redovno bankarstvo web kupnju slusanje glazbe i audio knjiga pa i radija.
Cijeli ekosystem applea je jednostavan. Nudi brojne bonuse od davnina. Povezivanje uredjaja ipad appleTV mac je nevjerojatno dobro kad radi (nekad zeza pa restartas al rijetko). Svi gosti kad dodju i vide kako nam to doma normalno sljaka se oduseve i cesto krenu slicni putem. Icloud photo je zakon sada. Dize i slike i filmove. Sam smanji slike na iphonu. Imam 64 mb se 26,000 slika i puuuno filmova, 200 appova hrpu dokumenata 2gb glazbe (prelazim na apple music odmah kad sam nazad s GO-a) i imam 9-11 gb free.
Da ne spominj zakodirano kopiranje iphona na iphon. Piece of cake i svi settingsi se kopiraju.
Imam lg android star 2 god. Koristim ga van zemlje ko modem. Sve ostalo je bilo smijesno glupo i neintuitivno.
Ps mojih 5000 kontakata se ucitaju u sekundi. Kad sam ih prebacio na Android....hahaha

ATJ Lučko