Prodan milijarditi iPhone

poruka: 94
|
čitano: 12.228
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prodan milijarditi iPhone".
17 godina
neaktivan
Re: Prodan milijarditi iPhone
Joj mene. Mama mi bas ostavila 100 godina stari 3gs koji jos dobro radi! I dobila moj prastari 5s. Hrpu update je fino proslo. Svi nest bolje donijeli. stare iphone i ipade obicno dobro prodamo, malo dodamo i kupino na njuskalu par s popustom pa prodam vani. Izadje me mala doplata (rijetko najnoviji uzmemo). Sad sam uzeo SE zbog velicine a zena 6a

Sogor ima androide samsunge i sad je na rubu zivaca. Jedan il ni jedan ipdate prolazi. Ne radi mu streaming kao mama svima doma. Vjecito sranka. Jebe ga memorija. Previse razlicitih serbisa za slicne usluge i u tom se bas vise ne snalazi. Rijetko koristi mob za neke maprednije stvari dok zena i ja redovno bankarstvo web kupnju slusanje glazbe i audio knjiga pa i radija.
Cijeli ekosystem applea je jednostavan. Nudi brojne bonuse od davnina. Povezivanje uredjaja ipad appleTV mac je nevjerojatno dobro kad radi (nekad zeza pa restartas al rijetko). Svi gosti kad dodju i vide kako nam to doma normalno sljaka se oduseve i cesto krenu slicni putem. Icloud photo je zakon sada. Dize i slike i filmove. Sam smanji slike na iphonu. Imam 64 mb se 26,000 slika i puuuno filmova, 200 appova hrpu dokumenata 2gb glazbe (prelazim na apple music odmah kad sam nazad s GO-a) i imam 9-11 gb free.

Da ne spominj zakodirano kopiranje iphona na iphon. Piece of cake i svi settingsi se kopiraju.
Imam lg android star 2 god. Koristim ga van zemlje ko modem. Sve ostalo je bilo smijesno glupo i neintuitivno.

Ps mojih 5000 kontakata se ucitaju u sekundi. Kad sam ih prebacio na Android....hahaha

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ala vi lupardate... PRvo na androidu dobijes update kad imaju sta nadograditi. Kakve veze ima broj updateova? Na iphoneu dobijes nove funkcije koje na androidu vec imas. Imam androide od tamo xperie x10 pa na ovamo i valjda i ja znam sta pricam. Ajd molim te recite mi za sta konkretno vam treba root da bi normalno telefon radio? Imam more androdia oko sebe i nikad niti jedan nije rootan. Ja jednom probao i vrtio na stock i nikad nista dirao. Te price o rootu citate na fb pa palamudite ovdje. To nije iphone. na nadoridu sve radi bez roota. Root je samo potreban ako zelis cackati po sistemu a ne dobiti nove funkcije. 

2 0 hvala 0
13 godina

Ludi ste svi i Apple i Android loveri. Još čekamo WPovce.

1 0 hvala 0
14 godina

ne zovi vraga. ona 2-3 fanatika iz wp teme sve ce vas posramit svojim ms-ovim domoljubljem 

mkay?

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Jel me netko tražio?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan

Ja obozavam apple, pogotovo kad sodomiziraju svoje ovčice, natjeraju ih da plate posebno slusalice, uskoro punjac, a kad se sjete da bi mogli i bateriju.... Poslat cu im mail, da se novi iphone prodaje bez baterije, ja sam siguran da ce to prihvatit bez problema...

0 1 hvala 0
15 godina
ahmedy kaže...

Ja obozavam apple, pogotovo kad sodomiziraju svoje ovčice, natjeraju ih da plate posebno slusalice, uskoro punjac, a kad se sjete da bi mogli i bateriju.... Poslat cu im mail, da se novi iphone prodaje bez baterije, ja sam siguran da ce to prihvatit bez problema...

Da se razumijemo, ja uz iPad nisam dobio slušalice, što me je malo i iznenadilo, ali opet, iPad nije iPhone, sa kojim sam uredno dobio slušalice! 

Uzgred budi rečeno, uzeo sam za sportske potrebe jedne BT Plantronics slušalice koje su mi bitno ugodnije od originalnih žičanih, što opet sugerira, barem meni, da će uporaba slijedjećih BT originalnih slušalica biti najmanje dvostruko korisno, samo da porade na duljini radnog vijeka ciklusa bakterije! 

ATJ Lučko
17 godina
odjavljen

Osim ako apple ne makne BT (ionako je neupotrebljiv prema njima) i ubace neki svoj iAir za bežično povezivanje što ne bi bilo niti najmanje čudno.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Osim ako apple ne makne BT (ionako je neupotrebljiv prema njima) i ubace neki svoj iAir za bežično povezivanje što ne bi bilo niti najmanje čudno.

Ne razumijem tvoje pisanje! 

Kako to želiš obrazložiti - ionako je neupotrebljiv???? 

Vidi, možda je bio neupotrebljiv na iPhone 5/5S, vrlo sigurno na iPhone 4/4S, da iPhone u prijašnjim verzijama ne spominjem, ali u verzijama 6, posebice Plus je vrlo funkcionalan! 

Uvjeren sam da nebi bio loš taj "iAir" sustav bezžičnog povezivanja, ja se samo brinem o duljini kvalitetnog ciklusa trajanja jednog punjenja bakterije, da može biti makar 10 sati! 

ATJ Lučko
10 godina
odjavljen

Zasto nije bio upotrebljiv i prijasnjim verzijama? Sad mozes sve slati preko bluetootha ili je i dalje samo za audio?

17 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...

Ne razumijem tvoje pisanje! 

Kako to želiš obrazložiti - ionako je neupotrebljiv???? 

Vidi, možda je bio neupotrebljiv na iPhone 5/5S, vrlo sigurno na iPhone 4/4S, da iPhone u prijašnjim verzijama ne spominjem, ali u verzijama 6, posebice Plus je vrlo funkcionalan! 

Uvjeren sam da nebi bio loš taj "iAir" sustav bezžičnog povezivanja, ja se samo brinem o duljini kvalitetnog ciklusa trajanja jednog punjenja bakterije, da može biti makar 10 sati! 

Pa sam si napisao - do nedavno nije bio za ništa (osim za BT slušalice), nisi mogao fajl prebaciti sa njime.

15 godina
Torent kaže...

Zasto nije bio upotrebljiv i prijasnjim verzijama? Sad mozes sve slati preko bluetootha ili je i dalje samo za audio?

U onom kontekstu koliko je meni potrebno, funkcionira! 

Znači, iPhone imam tijekom trčanja u armbend futroli a istovremeno obavijesti koje dolaze na njega, kao i pozive tko me zove, mogu vidjeti na svojem SUUNTO AMBIT3 PEAK pametnom satu, a istovremeno slušam muziku preko svojih Plantronics BT slušalica, kao osnovno! 

Ako me pitaš mogu li PDF dokument recimo putem BT-a poslati nekome, na drugi mobilni gadget, iskreno neznam, obzirom sam uvjeren da postoji hrpa aplikacija kojima mogu lakše, brže i bolje slati sve pa i PDF dokumentaciju! 

ATJ Lučko
10 godina
odjavljen

puno je lase instalirati aplikaciju nego koristiti nesto sto vec imas u mobu samo ti je apple zabranio da koristis? U kojem ludilu je to lakse a i ta aplikacija ce slati kako? A glavni argument je meni to ne treba.... Najnapredniji mob na trzsitu pere konkurenciju po svemu a nema banalne stvari jer to korisnicima ne treba ;) Platis vise da dobijes manje... Amazing....

13 godina

BT radi ono što meni treba prvenstveno je to povezivanje s autom.

Fileove sam preko BTa prebacivao pod malim odmorom u osnovnoj školi, danas u doba wifia, mobilnog interneta i svakavih čuda mi to ne treba niti sam to koristio na Android telefonima.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Joj daj ne lupaj. Tebi je prednost koristiti wifi i mobilni net da prebacis podatke dva metra dalje i pri tome zavisis od mora faktora a u telefonu imas sve sto ti treba samo ti apple blokirao koristenje....? U kojem paralalenom svemiru je ovo prednost????????????

18 godina
neaktivan
Torent kaže...

Joj daj ne lupaj. Tebi je prednost koristiti wifi i mobilni net da prebacis podatke dva metra dalje i pri tome zavisis od mora faktora a u telefonu imas sve sto ti treba samo ti apple blokirao koristenje....? U kojem paralalenom svemiru je ovo prednost????????????

Imam Iphone i ne postoji paralelni svemir u kojem je to prednost. Kada sam skontao da ne mogu ženi poslati sliku BT na njezin android dobio sam frustracije.

Naravno ima zaobilazno rješenje wifi pa preko Vibera i sl, ali koga zaboli kita kada bi to moglo u klik bez traženja wifi ili da sam na mobilnom netu.

Nenormalno je koliko ovi ajfonaši brane čak i mane.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
Torent kaže...

Ja ništa ne lupetam nego govorim kako stvari stoje u mojem slučaju. To što ti ne možeš prihvatiti da ima ljudi koji vole druge stvari i koriste ih na drugi način nije moj problem.

Niti sam igdje naveo da je to prednost, čitaj bolje i ne umeći mi riječi u post.

10 godina
odjavljen

Daj mi jedan jedini razlog zasto je bolje koristiti wifi ili mobilni net nego direktnu komunikaciju izmedju dva uredjaja. Jednu jedinu.... Direktna komunikacija radi uvijek i svuda i ne kosta nista za razliku od ovog prvog....

15 godina
Torent kaže...

Daj mi jedan jedini razlog zasto je bolje koristiti wifi ili mobilni net nego direktnu komunikaciju izmedju dva uredjaja. Jednu jedinu.... Direktna komunikacija radi uvijek i svuda i ne kosta nista za razliku od ovog prvog....

Koliko košta nešto poslano preko recimo maila via wifi vezom?!!! 

Uvjeren sam da se može više "podataka" u jednom cugu poslati mailom nego direktnim kontaktom! 

Recimo to ovako, u mailu pošaljem link koji sadrži dvije tone podataka, kako bi to poslao direktnim kontaktom?! 

Slao sam ja slike via NFC, ali nisam se nešto baš naužio tog iskustva generalno i ukupno. 

ATJ Lučko
10 godina
odjavljen
Tebi je dzaba pricati svakako.... Ako nemas net? Onaj koji prima nema net? Ti trosis da posaljes a on da primi. A bt radi uviek i svuda i poyaljes puno brze i lakše. Al tebi je sve bezveze kao i ono bezicno punjenje za koje rece da je bezveze i ima 10 boljih nacina punjenja. Jos cekam dai kazes kojih....
10 godina
odjavljen
Tebi je dzaba pricati svakako.... Ako nemas net? Onaj koji prima nema net? Ti trosis da posaljes a on da primi. A bt radi uviek i svuda i poyaljes puno brze i lakše. Al tebi je sve bezveze kao i ono bezicno punjenje za koje rece da je bezveze i ima 10 boljih nacina punjenja. Jos cekam dai kazes kojih....
10 godina
odjavljen
Plus ja mogu poslati i mailom i bt a ti samo mailom i to je tebi prednost?? A imas bt samo te smatraju lreglupim da ti dozvole da ista radis lokalno pa ti zabrane...
13 godina
Torent kaže...

Nije poanta je li bolje ili nije. Mogu se složiti da je dobro imati izbor ali trenutni Appleov način meni odgovara. Tebi ne i sve super, jedino ti iz svega praviš problem.

Slanje mailom me isto "ništa" ne košta pošto upotrebljavam mobilni internet koji plaćam unutar pretplate... surfam ili ne uvijek ga moram platiti. Ako se spojim na neki free wifi internet onda me tek ništa ne košta.

18 godina
neaktivan
Syke kaže...
Torent kaže...

Nije poanta je li bolje ili nije. Mogu se složiti da je dobro imati izbor ali trenutni Appleov način meni odgovara. Tebi ne i sve super, jedino ti iz svega praviš problem.

Slanje mailom me isto "ništa" ne košta pošto upotrebljavam mobilni internet koji plaćam unutar pretplate... surfam ili ne uvijek ga moram platiti. Ako se spojim na neki free wifi internet onda me tek ništa ne košta.

Pronađi se u mehanizmima odbrane ličnosti.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
10 godina
odjavljen
Syke kaže...
Torent kaže...

Nego sta je poenta? Ti stalno govoris ti pa ti. Nisi ti mjerilo nicega. Niti ja. Poenta je da je mogucnost izbora uvijek bolje  nego nemogucnost. Ti splatio nesto sto su ti zabranili da koristis. Ti si svjestan da ti sve sto ti treba imas samo ti je ograniceno i ti to pravdas cime konkreto?

13 godina

Stvarno nauči čitati s razumjevanjem.

Napisao sam da je bolje da ima izbora.

Meni odgovara trenutni jedini način... u suprotnom vjerojatno ne bi kupio iPhone (ako mi je BT transfer visoko na listi prioriteta)

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Problem je sto ti stalno govoris meni pa meni. Ti nisi mjerilo nicega osim samog sebe. Ja preicam o apple i iphoneu generalno. NE pravi se iphone samo za tebe...Nije bt transfer visoko na listi prioriteta ni meni ali nikad pa ni tad ne bih kupio uredjaj koji ima bt ali je namjerno zabranjen bez ikakvog razloga....

13 godina

Nemoj sad okretati priču kad ostaješ bez argumenata.

Naravno da je pojedinac bitan jer on kupuje mobitel za sebe... s funkcijama koje mu tebaju/koje želi.

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ali da li tebi nesto pase ili ne pas ene govori nista o kvalitetu proizvoda vec samo o tvojim potrebama. Da li nesto tebi pase ili nije cinjenica vec samo tvoja preferencija....

13 godina

Kako si sad u priču upleo kvalitetu proizvoda?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice