Procurila slika testnog iPhonea 7

poruka: 39
|
čitano: 6.227
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Procurila slika testnog iPhonea 7".
10 godina
odjavljen
Re: Procurila slika testnog iPhonea 7

A nema more postova koji isto tako appleu spominju majku nakon sto stari uredjaj dignu na najnoviji iOS i onda ne mogu nazad? Kod androida mozes bilo kad staviti bilo koju verziju softa. Ne radi nisi zadovoljan flashas prethodnu verziju i picis dalje. I onda taj argument kako stari uredjaji imaju podrsku i ne izgleda tako fenomenalno. Update radi samog sebe meni ne znaci nista a iphoneasima izgleda znaci. Svak update koji sam ja dobio na mojim telefonima je znacajno poboljsavao sam uredjaj.

Ios i iphone jednostavno nema niti jednu komprativnu prednost koju je imao do prije par godina. U nekim stvari je tu negdje u nekim debelo zaostaje. Kvalitet izrade stigli ga i prestigli. Podrska nista posebno kad se uzme u obzir da apple bricka uredjaj namjerno kad mu se sprdne sto nikome na androdi ne pada na pamet. Ogranicenost telefona koja je isto tako namjerna (bluetooth). U funkcijama debelo zaostaje i uredjaj je debelo ogranicen. Argument meni ne treba je meni glup jer ako placam ferrari koji moze ici 320 km/h hocu da to i dobijem. Da li to imam igdje voziti je moj problem. Ako mi ne treba onda necu kupti ferrari. Ako to nudi konkurencija po istoj cijeni moras nuditi i ti. Najgluplje je meni to ne treba ali ti uredno to naplate. Poslije tog mi je glup rgument kako je iphone bolji jer apple ima veu marzu na njemu. Super za apple alo kojom ludom logikom je to super za korisnika????????A korisnici se time hvale!!!!!!!!!!!!! Ima toga more....E da posebno  mi je debialn argument kako mi cmizdrimo jer ga sebi ne mozem prisutiti a ekipa uredno ima flagshipe ;)

13 godina
fer-de-lance kaže...
Syke kaže...
Torent kaže...

Koja je svhra update ako je uredjaj poslije njega sporiji? Da se mozes kur...i da imas update? Sta konkretno dobijes tim updateovima? Na androidu poslije svakog update uredjaj je brzi i radi bolje sto kod iosa i nije bas slucaj za uredjaje starije do godinu ili dvije max. I koja je poenta tog updatea? Funkcije nove dobijes sa nekoliko godina kasnjenja u poredjenju sa konkurencijom i uredjaj ti radi sporije. Cemu? Hvala ali ne hvala tom updateu. A sto se tice hardwarea ako je toliko slabiji hardware zasto onda kosta toliko? I cemu tolika opsjednutost da raid na slabijim uredjajima kad je hardware sada jeftin. Koliko kosta 1 gb rama ako narucujes u apple kolicinama? Da tebi bude bolje ili da apple vise zaradi na pojedinom uredjaju? Vise volim vise funkcija na novijem hardwareu nego ogranicenost na slabijem hardwareu po istoj cijeni....

Ako je android brži/bolji/stabilniji nakon svakog updatea zašto tu na forumu ima more postove od more korisnika koju jebu mater vima jer su nadogradili svoj S6, S7, Z5, M9... naravno ne uvijek i ne svima, ali događa se. Dgađa se isto i na iPhoneu, makar meni aktualna generacija uredno radi za zadnjim updateom. iPad Air ponekad zatrza, ali ništa strašno.

A zašto hw košta toliko... zato što može, poslovna je logika da se prodaje po anjvećoj mogućoj cijeni. 

Opet brkaš lončiće, nisu to problemi s Androidom, nego sa Sony, Samsung,... firmwareima. 

Ne možeš tako generalizirati, Android na mobitelima postoji samo na Nexusu, par Motorola i mobitelima par kineskih proizvodača.

Ma da, a Samsung ima iOS? ROFL nemoj izvrtati riječi.

13 godina
Torent kaže...

A nema more postova koji isto tako appleu spominju majku nakon sto stari uredjaj dignu na najnoviji iOS i onda ne mogu nazad? Kod androida mozes bilo kad staviti bilo koju verziju softa. Ne radi nisi zadovoljan flashas prethodnu verziju i picis dalje. I onda taj argument kako stari uredjaji imaju podrsku i ne izgleda tako fenomenalno. Update radi samog sebe meni ne znaci nista a iphoneasima izgleda znaci. Svak update koji sam ja dobio na mojim telefonima je znacajno poboljsavao sam uredjaj.

Ios i iphone jednostavno nema niti jednu komprativnu prednost koju je imao do prije par godina. U nekim stvari je tu negdje u nekim debelo zaostaje. Kvalitet izrade stigli ga i prestigli. Podrska nista posebno kad se uzme u obzir da apple bricka uredjaj namjerno kad mu se sprdne sto nikome na androdi ne pada na pamet. Ogranicenost telefona koja je isto tako namjerna (bluetooth). U funkcijama debelo zaostaje i uredjaj je debelo ogranicen. Argument meni ne treba je meni glup jer ako placam ferrari koji moze ici 320 km/h hocu da to i dobijem. Da li to imam igdje voziti je moj problem. Ako mi ne treba onda necu kupti ferrari. Ako to nudi konkurencija po istoj cijeni moras nuditi i ti. Najgluplje je meni to ne treba ali ti uredno to naplate. Poslije tog mi je glup rgument kako je iphone bolji jer apple ima veu marzu na njemu. Super za apple alo kojom ludom logikom je to super za korisnika????????A korisnici se time hvale!!!!!!!!!!!!! Ima toga more....E da posebno  mi je debialn argument kako mi cmizdrimo jer ga sebi ne mozem prisutiti a ekipa uredno ima flagshipe ;)

Pa ima, nitko nije rekao da nema.

Tebi iOS zaostaje meni ne, mene Android živcira s svojom logikom, 100 ljudi 100 ćudi, možda shvatiš jednom.

Sve što mi treba mogu napraviti na iOSu.

Ja nigdje nisam rekao da je iPhone bolji jer Apple ima veću maržu... ima jer može, Samsung bi isto tako ali ne može koliko god se trudio cp-ati dizajn... Ajd s S7E su se malo popravili po tom pitanju.

10 godina
odjavljen

Jo drug. NIgdje nisam naveo da si te stvari ti izjavio niti sam te citirao i ako si tako shvatio moje izvinjenje. Ja samo iznosim svoje misljenje a ti imas sveoj i sve 5. Obojica u pravu. Ovo je forum i nema pobjednika ;)

10 godina
neaktivan
Syke kaže...

Ne izvrčem ja ništa, forkovi Androida na npr. Samsungu uopće nemaju skoro nikakve dodirne točke s AOSP-om.

Prvo prouči neke pojmove pa onda počni baljezgat.....

A ako mi ne vjeruješ, uglavnom, kad prvi put budeš koristio "Android" mobitel i kad slučajno nakon toga kod nekog ugledaš AOSP baziran na istoj verziji Androida, ne budeš uopće mislio da je to isti OS.

Uostalom, zašto AOSP tim ne prihvaća bug logove od svih uređaja baziranih na Androidu?

Kad jedni s drugima nemaju veze.

Kad naučiš neke osnovne pojmove, onda možemo raspravljat, ovo nikamo ne vodi....

Kruha i igala...
18 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fer-de-lance kaže...
Syke kaže...

Ne izvrčem ja ništa, forkovi Androida na npr. Samsungu uopće nemaju skoro nikakve dodirne točke s AOSP-om.

Prvo prouči neke pojmove pa onda počni baljezgat.....

A ako mi ne vjeruješ, uglavnom, kad prvi put budeš koristio "Android" mobitel i kad slučajno nakon toga kod nekog ugledaš AOSP baziran na istoj verziji Androida, ne budeš uopće mislio da je to isti OS.

Uostalom, zašto AOSP tim ne prihvaća bug logove od svih uređaja baziranih na Androidu?

Kad jedni s drugima nemaju veze.

Kad naučiš neke osnovne pojmove, onda možemo raspravljat, ovo nikamo ne vodi....

Na kojem OSu je baziran softver (TouchWiz) na Galaxyu S7?

Zašto na Sonyevoj stranici na model Xperia xa ultra za OS stoji "Google Android 6.0 (Marshmallow)"?

Imao sam i nagledao sam se dosta Androida, što Sonya, Samsunga, LGa, što Nexusa...

Ovo za bugove - ne znam, nisam mobile developer niti me zanima kao što ni prosječnog korisnika to ne zanima. Mogu probati logički zaključiti.

17 godina
odjavljen
Syke kaže...

Zašto na Sonyevoj stranici na model Xperia xa ultra za OS stoji "Google Android 6.0 (Marshmallow)"?

Zato jer u Googleu rade 3.14čkice koje ne žele lupiti šakom po stolu i reći tim nesposobnjakovićima (Samsung, Sony, razni kinezi) da ne smiju lijepiti naljepnicu "Google Android" na kutije osim ako telefon ne vrti čisti Android (AOSP). Kako Nexusi nemaju problema sa performansama i redovno se updateaju... Te razne jadne izvedenice i forkovi bi trebali samo biti "based on Android" tako da kupac zna da li dobiva pravi AOSP ili neko bloatano smeće koje se vuče ko magla...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
Procurila slika testnog iPhonea 7

Kupca to nije briga, a i marketinški se bolje može prodati ako piše Android a ne based on... 

Sve je to Android ispod raznih sučelja.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice