A nema more postova koji isto tako appleu spominju majku nakon sto stari uredjaj dignu na najnoviji iOS i onda ne mogu nazad? Kod androida mozes bilo kad staviti bilo koju verziju softa. Ne radi nisi zadovoljan flashas prethodnu verziju i picis dalje. I onda taj argument kako stari uredjaji imaju podrsku i ne izgleda tako fenomenalno. Update radi samog sebe meni ne znaci nista a iphoneasima izgleda znaci. Svak update koji sam ja dobio na mojim telefonima je znacajno poboljsavao sam uredjaj.
Ios i iphone jednostavno nema niti jednu komprativnu prednost koju je imao do prije par godina. U nekim stvari je tu negdje u nekim debelo zaostaje. Kvalitet izrade stigli ga i prestigli. Podrska nista posebno kad se uzme u obzir da apple bricka uredjaj namjerno kad mu se sprdne sto nikome na androdi ne pada na pamet. Ogranicenost telefona koja je isto tako namjerna (bluetooth). U funkcijama debelo zaostaje i uredjaj je debelo ogranicen. Argument meni ne treba je meni glup jer ako placam ferrari koji moze ici 320 km/h hocu da to i dobijem. Da li to imam igdje voziti je moj problem. Ako mi ne treba onda necu kupti ferrari. Ako to nudi konkurencija po istoj cijeni moras nuditi i ti. Najgluplje je meni to ne treba ali ti uredno to naplate. Poslije tog mi je glup rgument kako je iphone bolji jer apple ima veu marzu na njemu. Super za apple alo kojom ludom logikom je to super za korisnika????????A korisnici se time hvale!!!!!!!!!!!!! Ima toga more....E da posebno mi je debialn argument kako mi cmizdrimo jer ga sebi ne mozem prisutiti a ekipa uredno ima flagshipe ;)