Svako malo neki problem s tim. Em puca kučište, em se kvari softver, em se loše čuje, em gubi signal... amaterski proizvod kojem valja jedino dizajn i to samo ako vam se sviđaju tabakere od slonovače...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svako malo neki problem s tim. Em puca kučište, em se kvari softver, em se loše čuje, em gubi signal... amaterski proizvod kojem valja jedino dizajn i to samo ako vam se sviđaju tabakere od slonovače...
Hehehe, bitno da je lijep. Jel tako applovci? Koga briga sto niti nazvati ne mozes.
...a što su Applovci (mislim na usere, korisnike) znali da će imati problema s mrežom, pucanjem kučišta...
Ipak je prva generacija iPhona bila daleko jača, a i je još uvjek.
Ako budu nastavili sa proizvodnjom iPhona moždaće tek deseta generacija iPhona normalno raditi. Idrugi proizvođaći nisu proizveli odmah kvalitetne mobitele, a neki još i danas. Meni su dobri i Sony Ericssoni (koristim od prvog dana).
Apple je samo šminka pogotovo sada s ovim 3G-om
Moram priznati da sve što Apple osmisli izgleda u najmanju ruku predivno, ali kvaliteta je jednaka nuli. Imao 2 iMac-a u životu koji su riknuli, jedan je čak stvarao probleme od prvog dana (iMac G5). Bezobrazno skupo, nedorađeno i nekvalitetno, samo što je lijepo. PC je zakon, isto tako i NOKIA i SE. Moj stav, izbjegavati Apple u širokom luku.
Apple je odbio potvrditi postojanje bilo kakvog problema s iPhoneom 3G.
Moram priznati da sam dulje vrijeme "vagao" izmedju toga da sada i odmah kupim iPod Touch 32GB, ili da budem strplji i kupim (kad stigne u RH, naravno) iPhone 3G 16MB pa time rijesim telefon i player jednim potezom. No, na kraju sam ipak kupio Touch, iskljucivo zbog klasicnog razloga - nedostatka strpljenja. :)
Ipak, sad kad svi ti Appleovi biserima s iPhonom vise i nisu neka novost (samo je pitanje problema koji je otkriver), dolazim do zakljucka da nikako ne mogu reci da sam pogrijesio. iPod u razlicitim izvedbama koristim jos od druge generacije, i nikad nikakvih problema. A kad malo bolje razmislim, ionako sam tolike godine zadovoljan s Nokiinim telefonima, pa uz svu ljepotu UI-a na iPhoneu (kojeg, na kraju krajeva, ionako dijeli s Touchem), nimalo ne zalim sto ga na kraju necu kupiti...