Problematičan iPhone 3G

poruka: 10
|
čitano: 1.250
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Problematičan iPhone 3G".
17 godina
neaktivan
Problematičan iPhone 3G

Svako malo neki problem s tim. Em puca kučište, em se kvari softver, em se loše čuje, em gubi signal... amaterski proizvod kojem valja jedino dizajn i to samo ako vam se sviđaju tabakere od slonovače...

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problematičan iPhone 3G
naxeem kaže...

Svako malo neki problem s tim. Em puca kučište, em se kvari softver, em se loše čuje, em gubi signal... amaterski proizvod kojem valja jedino dizajn i to samo ako vam se sviđaju tabakere od slonovače...

sad samo čekam kaj se bude sljedeće pokvarilo
DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
17 godina
neaktivan
Problematičan iPhone 3G

Hehehe, bitno da je lijep. Jel tako applovci? Koga briga sto niti nazvati ne mozes.

0 0 hvala 0
17 godina
Problematičan iPhone 3G

...a što su Applovci (mislim na usere, korisnike) znali da će imati problema s mrežom, pucanjem kučišta...

Ipak je prva generacija iPhona bila daleko jača, a i je još uvjek.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
Problematičan iPhone 3G

Ako budu nastavili sa proizvodnjom iPhona moždaće tek deseta generacija iPhona normalno raditi. Idrugi proizvođaći nisu proizveli odmah kvalitetne mobitele, a neki još i danas. Meni su dobri i Sony Ericssoni (koristim od prvog dana).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problematičan iPhone 3G

Apple je samo šminka pogotovo sada s ovim 3G-om

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ko sto je program " I'm rich" bio softversko dokaz da imas love a boli te dupe za sta sluzi ,tako je i iPhone al hadverski :)
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan

Moram priznati da sve što Apple osmisli izgleda u najmanju ruku predivno, ali kvaliteta je jednaka nuli. Imao 2 iMac-a u životu koji su riknuli, jedan je čak stvarao probleme od prvog dana (iMac G5). Bezobrazno skupo, nedorađeno i nekvalitetno, samo što je lijepo. PC je zakon, isto tako i NOKIA i SE. Moj stav, izbjegavati Apple u širokom luku.

17 godina
neaktivan
BUG.hr kaže...

Apple je odbio potvrditi postojanje bilo kakvog problema s iPhoneom 3G.

Ovo bi se trebalo nazvati "Tipičan nVidia manevar" :D
17 godina
neaktivan
Problematičan iPhone 3G

Moram priznati da sam dulje vrijeme "vagao" izmedju toga da sada i odmah kupim iPod Touch 32GB, ili da budem strplji i kupim (kad stigne u RH, naravno) iPhone 3G 16MB pa time rijesim telefon i player jednim potezom. No, na kraju sam ipak kupio Touch, iskljucivo zbog klasicnog razloga - nedostatka strpljenja. :)

Ipak, sad kad svi ti Appleovi biserima s iPhonom vise i nisu neka novost (samo je pitanje problema koji je otkriver), dolazim do zakljucka da nikako ne mogu reci da sam pogrijesio. iPod u razlicitim izvedbama koristim jos od druge generacije, i nikad nikakvih problema. A kad malo bolje razmislim, ionako sam tolike godine zadovoljan s Nokiinim telefonima, pa uz svu ljepotu UI-a na iPhoneu (kojeg, na kraju krajeva, ionako dijeli s Touchem), nimalo ne zalim sto ga na kraju necu kupiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice