Probijen HDCP

poruka: 9
|
čitano: 2.292
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Probijen HDCP".
16 godina
neaktivan
Probijen HDCP

he he :-)

ali nije mi jasno, pa već postoje BD Ripovi, ovo je nešto kao ... bolje ?

http://www.sosomoso.com - meet nice people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Probijen HDCP

Ni ja ne kužim. U čemu je razlika ovoga i Blue-ray ripova koji već postoje?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Probijen HDCP

Ovo bi omogućilo da se može snimiti i prijenos sa satelita ili zemaljske televizije - koji su redovito nižeg bitratea i kvalitete od blu-raya, ali nekome to ne mora biti važno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Probijen HDCP

Ovo je vezano uz zaštitu signala u kablovima..

18 godina
DigiMagic kaže...

Ovo bi omogućilo da se može snimiti i prijenos sa satelita ili zemaljske televizije - koji su redovito nižeg bitratea i kvalitete od blu-raya, ali nekome to ne mora biti važno.

A to. Ma koga još to zanima, kad sve možeš skinut s neta.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina

i dalje će ljudi koji su se naučili kupovati originale to nastaviti a oni koji su uvijek bili pirati njima je to dobro došlo,ništa revolucionarno

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
Probijen HDCP

I sad će se, a povezujem se na današnju vijest o "Procesorima preko žice", Intel baciti na eksperiment s procesorima za čije je pune performanse potrebno platiti. Zašto se čudimo što ljudi vole učiti na svojim greškama i u konačnici opet ne nauče lekciju?

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Probijen HDCP

Netko je bio zločest...Smijeh

"Sloboda bez socijalizma je privilegija i nepravda, socijalizam bez slobode je ropstvo i brutalnost" M.A.Bakunjin; Ma, nek ide sve u /dev/null

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Probijen HDCP

Šuška se da je to mogao biti hacker-goran. Napisao je skriptu u vb koja je dekriptirala ključ.

Naravno, morao je imati i jak procesor, kojeg je klokirao Mato Ivanovec.

LOL

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

8 0 hvala 3
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice