O super, android 3,0 najavljen a još praktički i 2.2 nije izašao kako spada
A još je bio u najavi 2,3. Hmmm možda ovaj 2.3 pretvore u 3,0 update...ne bih se bunio
Izgleda da su dobro uposlili onog dizajnera iz palma da unaprijedi sučelje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo je i vrijeme da o tome razmisle!
o čemu, tema je...
Počeli su kao Microsoft, al ovo je OK:
Ipak, u skladu s motom "do no evil", Google proizvođačima neće zabraniti izradu sučelja, već će vlastito napraviti toliko dobrim da za ona druga neće biti potrebe, barem u teoriji.
2.2 je vani, to što proizvođači uređaja kasne sa modifikacijom ROMa za svoje proizvode nije problem Google-a. Kad je izašao 2.2, kroz par dana je bilo moguće nadograditi jedini Google telefon - Nexus One.
I ne ide razvoj iz jedne verzije u drugu redom. Što želim reći je da ako je recimo najavljena verzija 2.3 to ne znači da već ne rade na 3.0 ili čak 4.0 verziji, sve ovisi koliko zahtjevne stvari misle implementirati u koju verziju i koliko rano njih treba početi razvijati. Jer ako si za verziju 2.3 odlučio napraviti 20 novih manjih poboljšanja a u verziji 3.0 200 manjih i 10 većih, znači da već moraš raditi na verziji 3.0!
Opet ni to ti nemože to garantirati da će doći instantno i na ostale mobove, jer ipak oni ovu verziju prilagođavaju za nexus one, znači njegov proc/kamera/ekran, drugi mobovi imaju drukčiju rezu pa se treba vjerojatno prilagoditi, neki imaju možda dodatne funkcije na kameri ili općenito neke druge funkcije(ili ih nemaju pa opet treba prilagoditi) Ali recimo oni koji djele isti hardver nexusa-one kao HTC desire ne bi trebali imati većih problema.
još su svi na 1.6 verziji, a ovi rade 3.x :D
očito dostižu apple i jojofon.. V4 :)
Jerbo ima i naroda koji kupuju neki mob, samo jer ovaj "lošiji" ima verziju softa 2.x, a drugi model i marka 3.x :D
oko 50% korisnika korsiti v2.1
još su svi na 1.6 verziji, a ovi rade 3.x :D
očito dostižu apple i jojofon.. V4 :)
Jerbo ima i naroda koji kupuju neki mob, samo jer ovaj "lošiji" ima verziju softa 2.x, a drugi model i marka 3.x :D
A nisu svi na 1.6 i imam dojam da ne znaš o čemu pričaš. Ne kupuje se novi mob za novu inačicu Andorida kao što ne kupuješ novo računalo da bi umjesto Viste imao sedmicu.
Zar nije jedino X10 na 1.6? Ima jos neki model na 1.6?
A bio je do sad hero na 1.6, mislim da je motorola droid/milestoine isto na 1.6(ili 2.0? ne sjećam se sad) a imaš i par nekih starijih samsung mobova i mislim onaj od t-mobila g1 je još na 1.5. Ali uglavnom za sada najviše mobova je na 2.1, mislim oko 50% što i nije toliko loše a svi noviji mobovi u najavama kažu da će imati barem 2.1 a neki govore da će staviti 2.2
A bio je do sad hero na 1.6, mislim da je motorola droid/milestoine isto na 1.6(ili 2.0? ne sjećam se sad) a imaš i par nekih starijih samsung mobova i mislim onaj od t-mobila g1 je još na 1.5. Ali uglavnom za sada najviše mobova je na 2.1, mislim oko 50% što i nije toliko loše a svi noviji mobovi u najavama kažu da će imati barem 2.1 a neki govore da će staviti 2.2
T-comov pulse nije ni na 1.6, ali postoji nadogradnja na 2.1
Pa ok. SE je pomakao nadogradnju na drugi dio Q3 sto znaci za mjesec ili dva.
T-comov pulse nije ni na 1.6, ali postoji nadogradnja na 2.1
Hero je bio na 1.5 a sada je na 2.1. Droid je od pocetka na 2.0. Htc Tatoo je jednini na 1.6 koliko znam, uz xperiu naravno.
Jos malo, jos malo ;)
Da.. stvarno je vise vrijeme da se pokrenu malo :)
hehehehhe
Ma mob je prej***n ;)
Kad ga upalim prvo se divim ekranu pa onda nesto i uradim ali ne svaki put ;)
Jbg postajem kao iphoneas ;)
hehehehhe
Ma mob je prej***n ;)
Kad ga upalim prvo se divim ekranu pa onda nesto i uradim ali ne svaki put ;)
Jbg postajem kao iphoneas ;)
A još nisi ko oni, ja sam bliži kad sam počeo skidati programe tipa "virtual vuvuzela" pa onda iritiram sve oko sebe stim
Ili još bolja aplikacija je tazer koji fora radi jer se pali flash od moba, tako da sam znao prepasti frendove u mraku
I tatoo je također na 2.1 ima isti sense kao i desire samo na manjem ekranu.
Znaci ima nade za mene ;)
A sto se ti verzija ja sam izgleda najstraznji od sve djece ;)
Al nema veze, lijepo svijetli i ovako ;)