Predstavljeni brži MacBook Pro

poruka: 24
|
čitano: 3.759
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljeni brži MacBook Pro".
16 godina
neaktivan

Ko će prije? Novi Macbook Pro kod nas ili Steam za Mac? :-)

Dobra stvar je što se može doplatiti za 1680x1050 rezoluciju na 15" modelima (nisam siguran da je toga prije bilo).

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 10:26 (ajch).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa i nije im bas neki upgrade

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Predstavljeni brži MacBook Pro
Core i7 na 2.66 sa 9 sati autonomije u tankom aluminijskom kucistu. Bez veze.
18 godina
Glamdring kaže...

Pa i nije im bas neki upgrade

baš ono, i nije nešto, "samo" nova generacija procesora, nova generacija graficke, dvostruko veca rezolucija, vece vrijeme autonomije

www.stripovi.tk
16 godina
neaktivan

Istina, nije nešto. Za te novce kupiš 3 Acera s baterijom od 3h = 9h.

:-)

Šalu na stranu... Vidim da su se iz Lenova trgnuli i napravili notebook s pristojnom autonomijom (http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=12894&catid=16). Pitanje je jedino je li to realno ili računaju kad računalo idle-a. Iz osobnog iskustva znam da je autonomija Lenovo notebooka iz specki u realnosti obično 30-40% manja, za razliku od MacBook Pro-a gdje se može očekivati točno tolika autonomija koliko i piše (+/- 5%).

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 12:14 (ajch).
17 godina

Sve je to ok, ali jedna mi stvar nije jasna, kaže 2300U$D za 17 cola. Kod nas je 17 cola 19289HRK (i to stari model).

Znači dolar je 8,3865 kuna?

Cijena je u europi 2249€ (prema tome ispada da je € 8,5767 kuna).

Molim da mi netko objasni što dobijem za 3000HRK više ako ga kupim kod nas (zanemarujući činjenicu da 2300$ <> 2249€)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Sve je to ok, ali jedna mi stvar nije jasna, kaže 2300U$D za 17 cola. Kod nas je 17 cola 19289HRK (i to stari model).

Molim da mi netko objasni što dobijem za 3000HRK više ako ga kupim kod nas (zanemarujući činjenicu da 2300$ <> 2249€)?

Ništa. Ako uspiješ dobiti vani (Austrija, Njemačka) američku/englesku tipkovnicu (meni npr. više odgovara američka verzija), svejedno ti je. Garancija kod nas vrijedi, čak vani možeš uzet AppleCare koji vrijedi kod nas (iako se kod nas ne može kupiti). 

Uzmi u obzir da je u Njemačkoj MwSt. 18%, kod nas 23%. Također, cijene u US su navedene bez poreza, ali on je kod njih obično oko 0 do 8% (ovisno o državi i tipu proizvoda).

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 12:43 (ajch).
17 godina

Hmm, jako mi se sad sviđa ovaj 13'' model, em jači proc i više rama plus veći disk, a u USA dođe 1200$Iznenađen Ako netko za te pare može naći sve to u jednom ultraprijenosniku sa baterijom od 10 sati nek se javi. Ako ovaj model bude koštao kod nas kao što sad trenutno košta osnovni 13'' model što je oko 8000kn, mislim da bi uzeo pošto poto samo da novce nabavim. Trenutno za te pare u nas dobije se 2,2ghz proc sa 2GB Rama i samo 160GG-a disk(i naravno slabijom grafom) a model sa 2,5 procom, 4GB rama, i 250GB diska dođe 12600kn, malo to muchViče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Nista cudno.. bas sam prije tjedan dana gledao.. kod njih MacBook PRO najmanji kosta manje nego kod nas obican MacBook... pa ti vidi...

18 godina
neaktivan

Malo tržište sa visokim davanjima državi, ništa čudno.

Graz je blizu.

17 godina
neaktivan

Najbolje bi bilo da jedna osoba skupi lovu od svih koji zele novi macbook i da ode fino u austriju ili njemacku pa da kupi nekoliko komada i donese. Neka mu svak da 100 kuna za put i to je to. Opet te dode jeftinije nego da uzimas u nas. Za cijene krivim lopovsku drzavu i politiku u nas 1USD = 1EUR (+ porez i ostalo). Cool

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Hehe i nije loša ideja, a ovi u njemačkoj već imaju u ponudi nove macbook pro modele a evo i cijena  za manje para dobijete noviji model nego u nas, prestrašnoNeodlučan 

Edit: ove cijene vam nisu samo u njemačkoj, već u večini članica EU tako da možete ih uzeti i u Italiji po istim cijenama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 17:17 (Stoja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

kad je napišem da su KOD nas apple prozivodi preskupi,tad me svi napadaju da mrzim apple,ne mrzim ja nijednu firmu samo ne volim kad me netko dobro dere

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina

Je kod nas su bezobrazno skupi, i zbog toga ih nikako nemogu priuštiti(mislim na macbookove), ali neka, kad budem skupio lovu, sigurno ću ga uzeti vani i uštediti nekih 2-3 tisuće kuna, samo da lovu prvo zaradimBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

zašto ne naprimjer imac da su cijene poštene,o ovako imaš osjećaj da si dobro oderan

16 godina
neaktivan
Promjene su poprilicno velike a i povecali su autonomiju baterije, a kaj je ovo da ce se na 15 incni moc stavit 1680 x 1050 i kolko bi to kostalo
I'm soo SERIAL
18 godina
neaktivan
Bubi kaže...

Najbolje bi bilo da jedna osoba skupi lovu od svih koji zele novi macbook i da ode fino u austriju ili njemacku pa da kupi nekoliko komada i donese. Neka mu svak da 100 kuna za put i to je to. Opet te dode jeftinije nego da uzimas u nas. Za cijene krivim lopovsku drzavu i politiku u nas 1USD = 1EUR (+ porez i ostalo). Cool

Evo ja sam u Austriji pa vam mogu napraviti uslugu...btw modeli još nisu dostupni u maloprodaji ali kroz nekih 5-10 dana su rekli u apple storeu u Linz-u da će biti dostupno.

www.ionel-group.com
16 godina
neaktivan

Zna li netko koliko je ova nova graficka brza od prosle?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

80%

0 0 hvala 0
16 godina
17 godina
neaktivan
Codemaster kaže...
Bubi kaže...

Evo ja sam u Austriji pa vam mogu napraviti uslugu...btw modeli još nisu dostupni u maloprodaji ali kroz nekih 5-10 dana su rekli u apple storeu u Linz-u da će biti dostupno.

Kako se krecu cijene?

17 godina
infinityzg kaže...

Kako se krecu cijene?

Evo pa vidi. Inače ti je ista cijena u većini država EU(njemačka, italija, francuska itd)

17 godina
neaktivan
razmišljam o nabavi,no u hrv. sigurno necu kupovati.
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
infinityzg kaže...

Kako se krecu cijene?

Evo pa vidi. Inače ti je ista cijena u većini država EU(njemačka, italija, francuska itd)

Mrzim ovaj sistem ista sifra ko u SAD, ali u €urima. 2000kn razlike...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice