Predstavljen Ion 2

poruka: 11
|
čitano: 1.496
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljen Ion 2".
16 godina
Predstavljen Ion 2

Ajde pa da vadimo i osmojezgrene netbookove..

Ako double postam znači da pišem s moba...

0 1 hvala 0
17 godina
RE: Predstavljen Ion 2

Kolko sam skuzio to je 8 jezgri na grafickoj kartici, a ne na procesoru.

18 godina
neaktivan
Predstavljen Ion 2

Ovo bi mogla bit dobra platforma za HTPC.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nismo još do toga došli :)

http://www.biohost.info/whmcs/aff.php?aff=070
17 godina
DamageHigh kaže...

Koga da vadimo?Smijeh

16 godina
Hrco kaže...
DamageHigh kaže...

Koga da vadimo?Smijeh

Pa onako iz torbe izvadiš osomjezgreni netbook...:p..tipfeler..

Da, pročitao i ja malo bolje..8 jezgara na grafičkom čipu..

Ako double postam znači da pišem s moba...
17 godina
neaktivan
Predstavljen Ion 2

haha,dobra fora je,samo ako cijena bude visoka,onda cu rade slozit HTPC sa i3 i nekom od mini atx maticna+5450....ali za laptope odlicno

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Predstavljen Ion 2

Taj ion 2 je u stvari eksterna grafička na pci-express x1 slotu, a x1 daje 250 MB/s, što je ok za dekodiranje videa, ali je li to dosta i za neku igru? Meni se čini malo, bez obzira na to što je to low-end grafička.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pci-e sabirnica druge generacije nudi propusnost od 500 MB/s, probao staviti hd 4850 na x1 i petformanse su bile na nekih 40%, na x2 oko 70%, a na x4 nije bilo razlike između x16.

Mislim da ta grafička nudi puno bolje petformanse od integrirane u atom, ali bih rađe išao na hd 4550 ili hd 5570.

9A3BMQ
17 godina
neaktivan
Predstavljen Ion 2

Nije pcie 2.0 na atomu, nego 1.0, ali nema veze, i to će sigurno biti brže od Intelove grafičke u atomu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
mrle kaže...

Taj ion 2 je u stvari eksterna grafička na pci-express x1 slotu, a x1 daje 250 MB/s, što je ok za dekodiranje videa, ali je li to dosta i za neku igru? Meni se čini malo, bez obzira na to što je to low-end grafička.

Imam ION (Asrockov) i to ti je ustvari 9400GT (16 shadera), za ION2 (G210) se pričalo da će imati 32, ali na kraju ipak samo 16, šteta. Testirao sam s Crysis, Far Cry 2, Assasins Creed, Batman AA, u načelu ide na granici igrivosti na 1360x768 s minimalnim detaljima, iako se voli smrznuti nakon nekog vremena u Far Cry 2. Što se videa tiče s Core AVC-om reproducira sve bez frke. Za manje zahtjevne igre i multimediju dovoljno.

Inače, Asrock u biosu omogućuje OC za CPU i GPU i kod mene većinu vremena radi na 2.1 GHz CPU (1.6 tvornički), a GPU dignut s 450 na 500 MHz i GPU memorija s 1100 na 1200 MHz.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice