Predstavljen GeForce GTX 770

poruka: 52
|
čitano: 10.069
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljen GeForce GTX 770".
13 godina
protjeran
Re: Predstavljen GeForce GTX 770
t00mob kaže...
R4sput1n kaže...
t00mob kaže...
dery kaže...

u engleskoj gainward fantom 3050 kn klik,referentna je 2800 kn,austria asus dc2 oc 3170 kn klik ,tako od 1.7 se kupuje samo vani

Čekaj malo, ja bi isto kupovao vani s austrijskih ili njemačkih web shopova kao što već odavno kupujem igre i druge sitnije stvari s engleskih, ali zar mi ne moramo platiti još minimalno dodatnih 25% na te cijene koje si naveo? Carina bi trebala od 1.7. biti 0% ali PDV ćemo morati platiti, zar ne? Plus još poštarina, dakle čisto sumnjam kako će takvo kupovanje biti jeftinije od naših maloprodajnih cijena. Neka me netko ispravi ako griješim.

od 1.7 na robu kupljenu u EU vise ne placamo carinu dok VAT(PDV) placamo po stopi zemlje u kojoj kupujemo.

kod vecinu web shopova dostava je ili kikiriki ili besplatna.

da smo sad u EU imao bis u austrijskom Di-Techu OC GTX 770 za 430 eura (ukljucenih 20% njihovog pdva) te besplatnom dostavom, znaci ove nase lopine ili ce rezat cijene ili ce propast, treceg nema.

Pa to je fenomenalno onda, ja sam bio uvjeren da i dalje ostaje plaćanje našeg PDV-a na te artikle što ti dođu poštom. Ako je ovo točno ja zbilja ne znam kako će ovi naši trgovci preživjet. Ja onda definitivno više ne kupujem kod nas ni procesore, ni grafe, a bome ni matične, a memoriju sam ionako već kupovao s jednog irskog web shop-a. Zbogom naši trgovci, zbogom ciganske marže od 20%+

da placas VAT tamo gdje kupujes s time da se on vise manje svugdje krece oko 20%, a ove nase lopine ce se jednostavno morat prilagodit, naravno nece svi - ti ce propast. takodjer s ulaskom u EU i oni bi trebali lakse, brze povljnijije nabavljat robu te imat manje troskove spedicije. 

- PRAVI VJERNIK NIJE ONAJ KOJI SLIJEPO VJERUJE, NEGO ONAJ KOJI UVIJEK SUMNJA.
13 godina

Ma ja sam uvjeren da ce vrlo brzo nasi poceti sa price matchingom, nece im biti druge. Neki su vec poceli (nisam bas vidio za hardver, al recimo neki bajk ducani to vec rade).

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

gadi mi se više to štancanje.. samo cekam kad ce pocet izbacivat ekskluzive za grafe.. tipa "battlefield 6 samo za gtx 980"   {#}

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ajde ne seri. Kao kranjem korisniku tebi ne paše konkurencija proizvođaća? Jesi li ti ikada što kupovao? Večim brojem sličnih proizvoda na tržištu, pada im cijena. Očito nemaš pojma ni o marketingu. Naravno da izlaze takozvani "Battlefield, Far Cry,...edition" proizvodi uz koje "besplatno" dobiješ i samu igru. A zašto? Pa zato da navuku fanboyeve i samim time prodaju više uređaja. Nije baš neko napredno razmišljanje.

14 godina
protjeran

Vi neznate što pričate naravno da je bolja asus n670 4gb od asus n670 2gb pa današnje igre bolje rade na ovim skupim karticama od 4gb nego na 2gb,naravno da bi još dobila na snazi grafička od 4gb(misli se na ove skupe) trebala bi imati na raspolaganju 16gb rama radne memorije za dodatnu snagu  iako će i na 8 gb radit dobro.Meni je monitor 24" i znam da će biti bolje sa ovom asusovoj sa 4gb nego sa 2.Danas se kod ovih skupih kartica uzimaju verzije sa 4gb ne 2 pustite vi niske reze od viška glava ne boli.Recimo max payne 3 znamo da guta puno grafičke memorije i tek sa pravom karticom od 4gb ide fps preko 40-50.To sam vidio da je istina na svoje oči prematome neću se raspravljati više

Nino Tomas
14 godina
neaktivan
ninofreak12345 kaže...

Vi neznate što pričate naravno da je bolja asus n670 4gb od asus n670 2gb pa današnje igre bolje rade na ovim skupim karticama od 4gb nego na 2gb,naravno da bi još dobila na snazi grafička od 4gb(misli se na ove skupe) trebala bi imati na raspolaganju 16gb rama radne memorije za dodatnu snagu  iako će i na 8 gb radit dobro.Meni je monitor 24" i znam da će biti bolje sa ovom asusovoj sa 4gb nego sa 2.Danas se kod ovih skupih kartica uzimaju verzije sa 4gb ne 2 pustite vi niske reze od viška glava ne boli.Recimo max payne 3 znamo da guta puno grafičke memorije i tek sa pravom karticom od 4gb ide fps preko 40-50.To sam vidio da je istina na svoje oči prematome neću se raspravljati više

Polozio si.

14 godina
protjeran

rekao sam nešto krivo?

Nino Tomas
15 godina
neaktivan
ninofreak12345 kaže...

rekao sam nešto krivo?

http://i.imgur.com/Kn47dPc.gif?1

Battlelog: just_mau5
15 godina
ninofreak12345 kaže...

rekao sam nešto krivo točno?

eto, popravio sam ti...

napokon dočekao DNF i Diablo 3
12 godina
dery kaže...

u engleskoj gainward fantom 3050 kn klik,referentna je 2800 kn,austria asus dc2 oc 3170 kn klik ,tako od 1.7 se kupuje samo vani

I tebi je 2500 do 3000 kuna jeftinija?{#}

17 godina

I kod nas su počele dolazit, al samo ih nema na lageru osim početne cijene za keš 3100 i još nekaj sitno kn..

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
vrx kaže...
ninofreak12345 kaže...

rekao sam nešto krivo točno?

eto, popravio sam ti...

sve što sam htio reći je to da moderne igre imaju potrebu za jakim karticama i puno video memorije,ali to u mojim riječima neki nevide

Nino Tomas
13 godina
neaktivan

Vise memorije je potrebno na vecim rezolucijama,tj; kad se igra na 3 monitora (jos ima faktora koji su vazni,no ti si zapeo za memoriju).

Zasada,nama,koji igramo na 1080p vise nego je dovoljno 2GB,tak da pola kupaca pada na velike brojke,cisti marketing.

Sjecam se da sam na yt gledao video u kojem je "onaj kralj" sa motherbords.org igrao na 3monitora,Crysis 2(nisam siguran,al mislim da je bas C2),uzimalo 2GB i skakalo +/- 100MB.

A ovo 16GB....{#}{#}

Recenica je tako lose slozena da ispada da bi grafulja trebala imat 16GB,(ili si ti to stvarno napiso?!).

Danas,je za igranje dovoljno i 8GB "normalnih" rama,a kamoli da se tolko(ili duplo) stavi na grafulju.Mozda ce to jednog dana imat smisla,al taj dan ce doći za nekoliko desetaka godina.

Iskreno,pricas gluposti.

{#}

Dream team.
14 godina
protjeran

Nisam mislio da grafa ima 16gb,nego računalo da ima 16 radne memorije,ako je grafa 4gb.Znam da će radit na 8gb dobro,ali nije na odmet imati i 16gb,ako se uz igre baviš i nekim zahtjevnim aplikacijama itd.Korisnik neće osjetiti neku razliku između 8 i 16.Moje teoretsko mišljenje je ako je grafa 4gb,stavi 16rama.Sjećam se da sam negdje čitao na nekom stranom forumu lik je reko: "ako ti je kartica 512mb,stavi 2gb rama,ako ti je 2gb stavi 8rama."itd.Sad dali je to istina neznam.LP

Nino Tomas
14 godina
ninofreak12345 kaže...

Nisam mislio da grafa ima 16gb,nego računalo da ima 16 radne memorije,ako je grafa 4gb.Znam da će radit na 8gb dobro,ali nije na odmet imati i 16gb,ako se uz igre baviš i nekim zahtjevnim aplikacijama itd.Korisnik neće osjetiti neku razliku između 8 i 16.Moje teoretsko mišljenje je ako je grafa 4gb,stavi 16rama.Sjećam se da sam negdje čitao na nekom stranom forumu lik je reko: "ako ti je kartica 512mb,stavi 2gb rama,ako ti je 2gb stavi 8rama."itd.Sad dali je to istina neznam.LP

Drzi se ti Storyja, Glorije i Cosmopolitana. Nije ovo za tebe.

16 godina
Zajeb kaže...
ninofreak12345 kaže...

Drzi se ti Storyja, Glorije i Cosmopolitana. Nije ovo za tebe.

Al si me nasmija.... Care... {#}

14 godina
protjeran

Sigurno je za tebe 100%

Nino Tomas
14 godina

zanima me ima li iko ovu grafu,mislija sam ic na Gtx 680,al se prodaju po 3000kn polovne,a ova je nova Gtx 770 3000kn,a navodno je brza od Gtx 680 pa me zanima neko pametno misljenje :)

MSI GTX 770 TF OC

♣ ♥ ♦ ♠
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
ninofreak12345 kaže...

mislim da je bolja od ove nvidie te ima duplo vise memorije što je danas i bitno kod igara

S takvim informacijama nije ni cudo da trazis 3000 kuna za prastari proc i plocu.

Stavi i jako brzi SSD jer znas to dize FPS u igrama, sacuvaj boze informaticara nasih.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 18:31 (VedranOo).
14 godina
njuskalo1983 kaže...

zanima me ima li iko ovu grafu,mislija sam ic na Gtx 680,al se prodaju po 3000kn polovne,a ova je nova Gtx 770 3000kn,a navodno je brza od Gtx 680 pa me zanima neko pametno misljenje :)

MSI GTX 770 TF OC

Malo bolja od 680. Svakako uzmi tu 770 nego polovnu 680. Nema tu sta mislit.

15 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Za iste pare uzmes 7970 , dobijes par igara i kartica ti je i dalje jaca od nove GTX770.

Evo i par Linusovih testova

Unboxing

1080 Review

1440 Review

Asus Direct CU unboxing

Evo ti odgovor :

E sad kome vjerovat?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 21:30 (bruc400).
13 godina
neaktivan
ninofreak12345 kaže...

Mislim da ti tvoji podaci o 2,4,8 i 16 gb rama nemaju veze sa grafikom. Imao sam radeon 3870 OC 512 vrama ddr 4 ram na kompu ddr2,sa 2 GB je radio dobro,kad sam dodao još 2 osjetio sam lagano poboljšanje u pitanju je bilo 800 mhz ram. Sada imam gtx 560 sa 1 GB vram 5 start je bio 4 GB,nadodano na 8 kasnije. Osim što se ram sada manje grije u samom radu ne vidim baš nikakvu razliku na Win 7 x64. DDR je sada na 1333 mhz.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 18:14 (srele35).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice