Predstavljen Chrome 10

poruka: 182
|
čitano: 41.345
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljen Chrome 10".
16 godina
neaktivan
Re: Predstavljen Chrome 10
gamer2 kaže...

nikako da se nagovorim da prijedem na chrome.... ovaj puta mogao bih to napraviti,  zbilja sjajan preglednik, ima mnostvo zanimljivih opcija, po mnogoceu je bolji od trenutacne verzije firefoxa...

Ja ne prelazim na Chrome dok god ne omoguće opciiju "never remember history"

:)
16 godina
incognito ?
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
17 godina
protjeran
Predstavljen Chrome 10

Sjeb*li su WebGL 

Programko http://programko.bloger.hr

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kizmar kaže...

Još uvijek nema ni open with opcije niti soft scrolla.

Ovo je 0.10 verzija a ne 10.

Da, nema opcije open with (ili Run) svejedno.

Ali nema ni jedne vrlo bitne funkcije, a to je print preview - print option (@tnakir je već naveo{#} )

Isto jedna mala stvar koja i nije nekakav nedostatak ali mene osobno iritira, je rušenje browsera kada isključim zadnji tab koji mi ostane.

Što se tiče brojčanih oznaka, neznam zbog čega se vodi polemika, kada je to njihova politika označavanja. Odnosno to su više marketinški potezi, predočavaju nam neki potpuno novi browser, a zapravo samo neke su se izmjene ili promjene napravile.

17 godina
alexspalato kaže...
gamer2 kaže...

nikako da se nagovorim da prijedem na chrome.... ovaj puta mogao bih to napraviti,  zbilja sjajan preglednik, ima mnostvo zanimljivih opcija, po mnogoceu je bolji od trenutacne verzije firefoxa...

Kao što je rekao 8ax, Chrome ima incognito mod. Evo objašnjenja s Google helpa:

U incognito mode-u (private mod):

- Webpages that you open and files downloaded while you are incognito aren't recorded in your browsing and download histories.

- All new cookies are deleted after you close all incognito windows that you've opened.

- Changes made to your Google Chrome bookmarks and general settings while in incognito mode are always saved. 

King in the castle, king in the castle ...
16 godina
neaktivan
alexspalato kaže...
gamer2 kaže...

I ja je cekam 100 godina ebem ti ove spijunske prozore sto moras otvarat i cistit tragove pri svakom izlasku,to mi je jos uvjek jedini bad u odnosu na mozillu

17 godina
protjeran
Predstavljen Chrome 10

meni i dalje youtube ne radi kako treba....{#}

0 0 hvala 0
16 godina
krayzie kaže...

Kak to misliš, kad gledaš video onako je sve bijelo ili uopče ne radi?

To se meni isto događalo na prijašnjim verzijama, pustim neki dugi video od 20min da mi se učita i onda taman dođe do kraja, idem pogledati kad ono sve bijelo i moram ponovo staviti da se napuni. Jedan od razloga zašto sam prestao koristiti chrome.

16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
krayzie kaže...

To se meni isto događalo na prijašnjim verzijama, pustim neki dugi video od 20min da mi se učita i onda taman dođe do kraja, idem pogledati kad ono sve bijelo i moram ponovo staviti da se napuni. Jedan od razloga zašto sam prestao koristiti chrome.

meni video nije htio uopce krenut

zato sam presao na drugi preglednik

http://protocol4.animehr.com/
17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
krayzie kaže...

sve je bijelo...radi zvuk al slika je bijela. Onda moram otvorit drugi filmic pa vratit na stari da bi mi se slika pojavila

16 godina
Predstavljen Chrome 10

Malo su pretjerali s verzijama ali bitno da radi, od akd sam na chromeu nisam imao nikakvih problema.

A ono kaj mi se sviđa više nego kod ostalih browsera je sučelje (koje sad ima i ie 9 ), sinkronizacija s gmail računom, tako da kad sam neki dan stavio ubuntu samo sam napravio sinkronizaciju, i dobio sam natrag bookmarkse, lozinke...

prije nisam mogao bez firefoxa, ali kad sam isprobao chrome, tek sam onda vidio kaj znači brzina.

istina ima mana poput printanja, ali za to se mogu naći ekstenzije.

ali svakom odgovara drugo tako da neki koriste firefox, neki operu, neki safari, a neki eto chrome :)

0 0 hvala 0
16 godina
Predstavljen Chrome 10

Meni je jedino što još nisu sredili da ne leaka memoriju ako ga se dugo ne gasi. Meni zna provesti da komp(pa tako i chrome) ne gasim po desetak dana, i onda chrome pojede i po 1,5GB-a RAM-a a samo 2 taba otvorena. I nekada zna raditi problem da ne prikazuje video na youtube, samo zvuk ide, ali dosta rjetko i refresh to odmah sredi. Ali izuzev toga radi i da se neka stranica crasha(cca jednom u 2 tjedna) radi sasvim solidno{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nisam još proučio ništa od verzije 10, pa ću napraviti update u petak kad nađem više vremena da vidim šta je s tim bugovima da li ih i ja imam, a za sad samo jedno pitanje: verzija 9 koja je prilikom instalacije uzela nešto više od 150 MB na HDD-u, sada nakon nadogradnje verzije 10 koju sam napravio putem browsera opcijom update (sve je prošlo u redu, btw) imam instaliran chrome koji zauzima preko 300 MB na HDD-u. jel to ok? kolko će zauzimat kad nadogradim na verziju 11? 500?
May justice be done though the heavens fall
16 godina
protjeran
karakteran kaže...
nisam još proučio ništa od verzije 10, pa ću napraviti update u petak kad nađem više vremena da vidim šta je s tim bugovima da li ih i ja imam, a za sad samo jedno pitanje: verzija 9 koja je prilikom instalacije uzela nešto više od 150 MB na HDD-u, sada nakon nadogradnje verzije 10 koju sam napravio putem browsera opcijom update (sve je prošlo u redu, btw) imam instaliran chrome koji zauzima preko 300 MB na HDD-u. jel to ok? kolko će zauzimat kad nadogradim na verziju 11? 500?

gle stvarno velik je dosta
bas sad instalirao 10 verziju i velika je 173mb,a firefox 31mb
opera 18mb

http://protocol4.animehr.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 13:45 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
karakteran kaže...

Meni chrome guta 550MB-a ali stim da je 200MB-a nekakav  user-data,  a imam i dva builda unutra(beta verziju koristim) i svaka po 175MB-a...

Ni meni nije jasno što toliko guta, ali nije ni da me previše zamara{#} Na 250GB particiji pola gige-gore dolje{#}

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 13:47 (Stoja).
16 godina
protjeran
to ti je zato jer je prva instalacija. kad je budeš nadograđivao bit će ti preko 300 MB, a meni preko 500.
May justice be done though the heavens fall
14 godina
neaktivan
Predstavljen Chrome 10

Meni je Chrome najdraži.

Sviđa mi se njegovo sučelje, jednostavno i minimalističko, a ima sve šta jednom prosječnom korisniku treba. A i brz je.

Samo naprijed, Chrome {#}

Budite dobri prema štreberima jer ćete možda jednog dana raditi za jednog od njih - Bill Gates / Avatar: http://crysa.deviantart.com/#/d27uod7
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Zapravo ni jedno ni drugo. Greška je TinyMCE editora s kojim Chrome nije baš potpuno kompatibilan.

TinyMCE nije kompatabilan niti sa Operom.

Ako niste dio rješenja onda ste ... kolumnist!
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Danny_HR kaže...
Zapravo ni jedno ni drugo. Greška je TinyMCE editora s kojim Chrome nije baš potpuno kompatibilan.

TinyMCE nije kompatabilan niti sa Operom.

????

Nema nikakvih problema s Operom i tmce...

NIKAKVIH... (osim spellchecka ali to nije problem)

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 15:22 (EnlightenedPhoenix).
17 godina
neaktivan
alexspalato kaže...
gamer2 kaže...

hehe, prepoznajem se  u tome....

It s me against the world
15 godina
neaktivan
Predstavljen Chrome 10

mog'o bih da se zakunem da mi 11.nešto stoji već dva tjedna... o.O

igrorama.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Darth Error kaže...

mog'o bih da se zakunem da mi 11.nešto stoji već dva tjedna... o.O

pa stoji ako imas update preko dev ili beta kanala

17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

Nema nikakvih problema s Operom i tmce...

NIKAKVIH... (osim spellchecka ali to nije problem)

I to je problem.

Ako niste dio rješenja onda ste ... kolumnist!
16 godina
neaktivan

da i? u čemu je problem..njihov odabir i neka rade kako zele bitno je da je chrome dobar i brz

17 godina
neaktivan
Predstavljen Chrome 10

izgleda da chromeu dobro ide na pwn2own link

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Nitko ne spominje Safari.

Nema flasha al hackne ga se za 7 sekundi.

Koristim chrome otkad mi je FF po treci

put izgubio sve otvorene tabove.

Chrome takodjer uvjek ima 50ak

otvorenih tabova i nikad ih nije

zagubio prilikom uskljucivanja.

Meni je to najbitnije...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

defaultni browser na ubuntu već duže vrijeme. nedostaje mi jedino sa firefoxa plugin downloadhelper.

odličana stvar....downloadhelper

antonio
17 godina
neaktivan
antonio17 kaže...
hrvooje kaže...

defaultni browser na ubuntu već duže vrijeme. nedostaje mi jedino sa firefoxa plugin downloadhelper.

odličana stvar....downloadhelper

yap. kao i njegova mogućnost da pomoću treće strane konvertira video. uglavnom, skineš neki video koji je prikazuje na stranici u tko zna kojem formatu i bez opcije download i u dva klika ga prebaciš u wmv ili avi ili flv. 

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best
16 godina
neaktivan
Predstavljen Chrome 10

jel mi može itko reći koji   port GC koristi, jer ga moj firewal blokira, pa ne mogu pristupiti webu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cevi kaže...

jel mi može itko reći koji   port GC koristi, jer ga moj firewal blokira, pa ne mogu pristupiti webu?

Sumnjam da ti je to do firewala jer svi browseri koji pristupaju preko http veze koriste port 80 ili ukoliko je riječ o ssl konekciji 443, a ti portovi su uvijek otvoreni.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice