Powerbeats 2

poruka: 14
|
čitano: 1.641
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Powerbeats 2".
18 godina
Powerbeats 2

200 fucking dolara.. pa ne možeš vjerovat

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Powerbeats 2

Pa u zadnje vrijeme sve neke slusalice kostaju preskupo, stave im ime nekog derpea tamo i voila, 500$. Mada je to pametno, jer je najbolja zarada na djeci bogatasa koja nemaju na sta pametnije trositi pare.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Powerbeats 2
Makneš taj logo i cijena padne za 150$.

2 0 hvala 0
16 godina
Powerbeats 2

cijena koma, bt 10m, pa ne znam čemu te priče, pa već na 3m počneš gubiti signal, pogotovo ako imaš zid između uređaja. A na 5 već dobro šteka, 10 možeš sanjati. To valjda hoće reći da se na 10m gubi potpuno signal, a reproduciranje kvalitetne mjuze je isto malo teži posao.

Uglavnom stvarno moraš biti specijalan da si ovo kupiš za tu lovu.  

Đuro#2155
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Powerbeats 2

Cijene su otišle u PM.

Ja sam svoje Sony XB500, kupio sa Amazona u USA prije 2 godine za oko 50 $. Cijena i je bila oko toga.

Znate li koja je cijena danas? 199 FUCKING DOLARA, 199, {#}, kad sam prvi puta vidio mislio sam da tripujem.

Ima nešto za 166 $ import iz Japana. Ali, svejedno, ovo je BOLESNO! {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Powerbeats 2

Slažem se da su cijene slušalica prevelike. Ali ako već netko daje tolku lovu za slušalice kakav idiot moraš biti da uzmeš Beats.

Ja sam pljunuo 150€ za Sennheiserice i nije mi žao. Imam ih već 2 godine, i slušam muziku na njima gotovo svakodnevno po nekoliko sati.

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Powerbeats 2
sliver kaže...

Slažem se da su cijene slušalica prevelike. Ali ako već netko daje tolku lovu za slušalice kakav idiot moraš biti da uzmeš Beats.

Ja sam pljunuo 150€ za Sennheiserice i nije mi žao. Imam ih već 2 godine, i slušam muziku na njima gotovo svakodnevno po nekoliko sati.

Ne vidim razlog za vrijedjanje, imam osobno sennheiser i prije pola godine sam si uzeo beats studio wireless za 330€ i nimalo mi nije zao. Sluske su izvrsne
14 godina
odjavljen
Powerbeats 2

Pa jesu izvrsne, ako si gluh. 

5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Pa jesu izvrsne, ako si gluh. 

, Ti si vjerojatno imao priliku isprobati, aha jesi da.
14 godina
odjavljen
Powerbeats 2

Beats Studio jesam i mogu ih opisati u 2 riječi, teško sranje. 

Sluške od 300kn zvuče znatno bolje, ako ništa drugo, barem mogu vokal čuti kako spada, a od AT M50X da i ne govorim. 

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Beats Studio jesam i mogu ih opisati u 2 riječi, teško sranje. 

Sluške od 300kn zvuče znatno bolje, ako ništa drugo, barem mogu vokal čuti kako spada, a od AT M50X da i ne govorim. 

Svaka cast
14 godina
neaktivan
Powerbeats 2
Vecina vas pocinje pljuvat po beatsu samo zato sto si ne moze priustiti i postaje trend kao apple, i jos sada je apple kupio Beats... Iste price svako malo

0 6 hvala 0
14 godina
odjavljen
miki-os kaže...
Vecina vas pocinje pljuvat po beatsu samo zato sto si ne moze priustiti i postaje trend kao apple, i jos sada je apple kupio Beats... Iste price svako malo

Uuu, elita.

Daj me ne peri sa tim glupostima, to je svim SWAG debilima koji posjeduju Šits slušalice izgovor.

Moja (odnosno naša) firma mjesečno zarađuje nekih 150.000kn manje nego je vrijednost prosječne obiteljske imovine u Hrvatskoj (~50.000€), a jedino koga trebamo plačati je samo 1 radnik (izvan obitelji) pa mi nemoj tu neke kretenarije prodavati. Pa valjda znam što su kvalitetne slušalice, realno gledano, čim se pogleda freq. response graf od bilo kojih Beats slušalice odmah je jasno kakvo su smeće.

14 godina
neaktivan
Deawood kaže...
miki-os kaže...

Uuu, elita.

Daj me ne peri sa tim glupostima, to je svim SWAG debilima koji posjeduju Šits slušalice izgovor.

Moja (odnosno naša) firma mjesečno zarađuje nekih 150.000kn manje nego je vrijednost prosječne obiteljske imovine u Hrvatskoj (~50.000€), a jedino koga trebamo plačati je samo 1 radnik (izvan obitelji) pa mi nemoj tu neke kretenarije prodavati. Pa valjda znam što su kvalitetne slušalice, realno gledano, čim se pogleda freq. response graf od bilo kojih Beats slušalice odmah je jasno kakvo su smeće.

Blago tebi, ne znam samo zasto imas potrebe nas smrtnike omalovazavat i vrijedjat?!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice