Potrošni uređaji s Chromeom

poruka: 4
|
čitano: 960
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Potrošni uređaji s Chromeom".
17 godina
neaktivan
300 - 400 dolara??? FAIL!
:)

0 0 hvala 0
16 godina

Liku fali daska u glavi.

0 0 hvala 0
16 godina
Chorme OS je bio dobar pokušaj no neuspjel. Glupo bi bilo platiti 400$ neki uređaj na jednostavnom sučelju poput chorme os-a. Bolje bi bilo da se google ostavi toga i ostane na tražilici.
Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumg hvala.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Potrošni uređaji s Chromeom
captain_soap_McTawish kaže...
Chorme OS je bio dobar pokušaj no neuspjel. Glupo bi bilo platiti 400$ neki uređaj na jednostavnom sučelju poput chorme os-a. Bolje bi bilo da se google ostavi toga i ostane na tražilici.

govoriš za projekat koji još nije ni zaživio i koji je u debelom razvoju da je bio dobar pokušaj no neuspjel što je nerazumljivo. možeš reći da je neuspjeh tek nakon što neko vrijeme bude na tržištu. zaboravljaš da google ne radi hardware i da on na hardwareu ne ubire ništa, njegovo je da plasira software koji će osvojiti određeni dio tržišta i u kojeg će zatim ubaciti reklame i tražilicu. kao s androidom.

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice