Pomor ostatka Barracudi

poruka: 6
|
čitano: 1.826
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pomor ostatka Barracudi".
16 godina
neaktivan
Pomor ostatka Barracudi

Koja je to situacija, kad trebaš krpati zakrpu. Programeri su im se ulijenili, koliko se vidi.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
Pomor ostatka Barracudi

Zadnja četiri komada za storage su mi WD-640.

Katastrofa za seagate,za proizvođača kojem se discovi ugrađuju u spaceshutle.

Prije 12 godina se sve ovo dogodilo wd-u, koji se podigao iz pepela i red je sada da wd ispaljuju u orbitu.

Ima li život smisla,ako ne vraćaš kredit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pomor ostatka Barracudi

Valjda su razvoj softvera popularno "outsorce-ali" u neke treće zemlje priučenim programerima koji rade za šaku riže. I tako su neki menadžeri pobrali pinku jer su time uštedili u proizvodnji i vlasnicima doveli veći profit koji je sveta krava našeg doba.

Međutim, nisu računali na kvalitetu i rizik:

Koliko će ih samo koštati svi ti servisi, a izgubljeno povjerenje da ne govorim - još će godinama osjećati posljedice i gubitke korisnika.

Sad su zbilja "uštedjeli".

17 godina
neaktivan
Pomor ostatka Barracudi

A baš ti si stručnjak za programiranje i bacaš vani kod bez greške... ccc. Daj saberite se s tim komentarima, bugovi su jednostavno mogući svugdje i uvijek. Desilo se NASA-i, Microsoftu, Baracudi.. svima i uvijek će se dešavati.

C# je fantastičan jezik, .NET neopisivo dobar framework, ali WebForms model je definitivno jedna od najružnijih stvari u posljednjih 10 godina IT-a.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pomor ostatka Barracudi

To što se bugovi dešavaju svima, ne znači da se takvi proizvodi trebaju izbacivat na tržište.

Najbolji primjer je u industriji igara gdje zakrpa izađe prije igre.

Po nekoj zdravoj logici trebalo bi uocene propuste ispravit pa onda izbacit igru.

Ako to nisu u stanju, a gospodo, ima puno drugih zanimanja, mozda vam bolje leže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Pomor ostatka Barracudi
naxeem kaže...

A baš ti si stručnjak za programiranje i bacaš vani kod bez greške... ccc. Daj saberite se s tim komentarima, bugovi su jednostavno mogući svugdje i uvijek. Desilo se NASA-i, Microsoftu, Baracudi.. svima i uvijek će se dešavati.

mene sam zivcira shto kad je bug u microsoft-u,ibm-u i vjerojatno nasa-i,manageri i korisnici samo odmahnu rukom i easy predju preko toga
a kada je bug kod tebe,onda drvlje i kamenje bacaju
zelim,hocu,mogu al neam koga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice