Pomor Barracudi

poruka: 16
|
čitano: 3.103
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pomor Barracudi".
16 godina
neaktivan
Pomor Barracudi

Jucer sam prvi u hrvata od kuce napravio popravak baracude,

evo moga linka..

http://forum.hddguru.com/tutorial-resolve-lba-and-drive-bussy-7200-series-t11031.html

Moze intervju;)

0 0 hvala 0
17 godina
Pomor Barracudi

Ne bi se ja s tim zezal zavrsio bi on kroz prozor, no nazalost Seagate serija 11 je podbacila treba to zaobilazit dok se nekaj ne popravi zbog sparanja zivaca i love!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomor Barracudi

ideš. imaju sreće da nisam deploy-ao novi centralni backup. tko bi mi vratio/platio vraćanje 3TB kompresiranih podataka ???

horza [ono ispred konpjuktora]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomor Barracudi

Ja sam u zadnji čas uzeo 4 Hitachija umjesto Baracudi.. :P

C# je fantastičan jezik, .NET neopisivo dobar framework, ali WebForms model je definitivno jedna od najružnijih stvari u posljednjih 10 godina IT-a.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pomor Barracudi

Ja bi i dalje kupio Seagate zbog kvalitite i tihog rada, ali provjerenu verziju od 640GB. Probleme imaju samo terabajtne verzije (i to se vec zna par mjeseci).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pomor Barracudi

Ja uzeo 1,5 tb seagate i radi mjesec dana savrseno... Iso provjeravati i ima SD17 verziju firmwarea a cini se da oni sa SD15 imaju problema na moju srecu...Izlanuo se

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OC, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
16 godina
neaktivan
gsustek kaže...

Jucer sam prvi u hrvata od kuce napravio popravak baracude,

evo moga linka..

http://forum.hddguru.com/tutorial-resolve-lba-and-drive-bussy-7200-series-t11031.html

Moze intervju;)

Svaka cast!
17 godina
neaktivan
kowach kaže...

Ja bi i dalje kupio Seagate zbog kvalitite i tihog rada, ali provjerenu verziju od 640GB. Probleme imaju samo terabajtne verzije (i to se vec zna par mjeseci).

Nažalost ne rade ni one. Isti problem, samo je do prije koji dan Seagate službeno šutio o tome (al može se dosta naći po netu i forumima). Vijeruj mi, ja znam; moj se upravo popravlja, negdje, ja ne znam gdje, al znam da više nikad neću kupit Seagate disk.
Why so serious???
17 godina
Pomor Barracudi

Mirise mi na IBM, lako se dobra reputacija izgubi.

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomor Barracudi

Kaj onda ljudi...ja kanil uzeti Seagete-a...da uzmem WD-a...ima ko kakve pritužbe na njihova diskovlja?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pomor Barracudi

Moj Seagate me odlično služi.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Otprije nekoliko godina, poslije grozomornog iskustva s WD (poslije samo tri mjeseca nov disk je fizički uništen - glave su ostrugale površinu ploča - zauvijek je nestalo 12 tisuća kuna prijevoda) u konfiguraciji iz HG-spota ("pa izvolite nov disk, još je pod garancijom"; "a podaci na njemu??!", "žao nam je, trebali ste imati backup"), koristim (i drugima ugrađujem) samo Barakude do 350 GB (ATA/SATA) i sve još uvijek rade k'o urica.

17 godina
Pomor Barracudi

O, pobogu, ne "Barracudi", nego Barracuda. Pomor Barracuda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomor Barracudi

Što se desi kad programeri ne rade kako treba, već se glupiraju. Srećom, takve se stvari u većini slučajeva mogu srediti.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomor Barracudi

Ja imam baš taj iz članka ali srečom starijeg firmwarea.

Seagatova stranica je konfuzna, piše da je disk problematičan. A na drugim stranicama piše da je problematičan samo firmware.

Sad što raditi?

Ne vidim niti novi firmware niti upute bilo kakve.

Pretpostavljam da ostajem na starom firmwareu.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ajar kaže...

Otprije nekoliko godina, poslije grozomornog iskustva s WD (poslije samo tri mjeseca nov disk je fizički uništen - glave su ostrugale površinu ploča - zauvijek je nestalo 12 tisuća kuna prijevoda) u konfiguraciji iz HG-spota ("pa izvolite nov disk, još je pod garancijom"; "a podaci na njemu??!", "žao nam je, trebali ste imati backup"), koristim (i drugima ugrađujem) samo Barakude do 350 GB (ATA/SATA) i sve još uvijek rade k'o urica.

Da li si uspio vratiti izgubljene podatke...ipak je to velika cifra...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice