Polemike oko novih YouTube komentara

poruka: 24
|
čitano: 5.058
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Polemike oko novih YouTube komentara".
15 godina

EUW: FerritinCRO
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina

unutar g+ napravite g+ page sa željenim nadimkom i njega konektate sa youtube kanalom.  tada birate hoće li YT radit sa pravim imenom ili imenom od g+page usluge.  jedan klik i šaltaš po potrebi.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
1 2 hvala 3
17 godina
protjeran

A bemu miša ... ja dao krivo ime i prezime u g+ profilu. Oće mi policija pokucat na vrata? {#}

Glory Glory Man United
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

neće, ali će ti zbunit prijatelje kad ih nazoveš sa androida. sad su uveli da kad zoveš sa androida mene na android, poteže tvoju sliku sa podacima g+ i oni se meni pokazuju pod "tko me zove".

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma već su mi dop.zdili sa time; sto puta sam već odbijao spajati kanal sa google+ ali ne odustaju.

bug caruje, um klade valja

8 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Polemike oko novih YouTube komentara
torrente kaže...

unutar g+ napravite g+ page sa željenim nadimkom i njega konektate sa youtube kanalom.  tada birate hoće li YT radit sa pravim imenom ili imenom od g+page usluge.  jedan klik i šaltaš po potrebi.

torrente kaže...

neće, ali će ti zbunit prijatelje kad ih nazoveš sa androida. sad su uveli da kad zoveš sa androida mene na android, poteže tvoju sliku sa podacima g+ i oni se meni pokazuju pod "tko me zove".

Ili jos jednostavnije = jednostavno odbit to prisilno tjeranje na G+? Nemam FB, niti cu ga ikad imati. Ne zelim ni G+. Komentirao sam po jubitou redovito, posebice edukacijske videe gdje stvarno ima par extra kvalitetnih kanala. No ubuduce necu vise nista komentirati, jer eto - ne mogu.

Niti zelim da se prikazuje moje ime/slika na androidima. 

Google pretjeruje sa hangoutsom, a ovo je nesto najgore sto su napravili od kad postoje. Ubuduce koristim samo trazilicu, jer budimo realni, nije im nitko ni blizu po pitanju trazilice. Android? Gmail? I sl. servisi? Dobri do odlicni. No ima i boljih.

17 godina

zaboravlja se megapopularni i megakorišteni blogger.  na njemu nude integraciju sa g+ ,ali zanimljivo tokom integracije 2 puta debelo pitaju "jesi shvatio da će svi tvoji blogovi nositi tvoje pravo ime".

ne koristim blogger ali me zanimalo mišljenje korisnika.  zanimljivo je da tu ne vrše pritisak,samo nude mogućnost,ali uz veliko upozorenje.  sigurno zato jer su svijesni da po blogovima dosta ljudi nikada ni u ludilu nebi ostavilo puna imena.

zanimljiv je to fenomen...nikakva reklama, nikakvo silovanje,a na svim recenzijama njihov blogger je ocijenjen sa vrhunskim ocjenama uz bok wordpressu.  za neke stranice nikada nebi pomislio da su hostane na bloggeru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Ma već su mi dop.zdili sa time; sto puta sam već odbijao spajati kanal sa google+ ali ne odustaju.

We are the borg,resitance is futile.

You will be assimilated.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
17 godina
neaktivan

Na You Tubeu vise nista ne valja. Od do.

The only thing I put before me is do re.
Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina

Vise mi idu na zivce sad nemogu odgovarat vise ljudima u svojim videima jel eto necu spojit sa google +, kojeg najverovatnije imam iako ga nisam napravio. Nek se fino najedu govana budale blesave, nek shvate da je servis sranje i da ga niko nece ako se slucajno nade neko ko oce nek ga koristi ali ovako ljude tjerat da nesto koriste, strasno.

You got to lose to know how to win
12 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Na You Tubeu vise nista ne valja. Od do.

Ali, pošto nemaju ama baš nikakvog konkurenta vrijednog spomena (osim možda Vimeo), izvuće se i sa ovim. Ko i sa svim prije glupostima i kao sa svim glupostima koji će im u budućnosti pasti na pamet. Ista situacija i sa Facebookom. Koliko smo samo puta vidjeli rečenicu: ŽELIM STARI FACEBOOK NATRAG!!!

Thing or two about hackers: http://www.smbc-comics.com/comics/20120220.gif
16 godina

Sve su sje**li....

1. U zadnjih mjesec dana (vise manje) mi non stop "nude" G+ account, uvijek ih odbijem, pobrisem sve G+ acc-ove ali ne.... sutra je novi dan i opet sve po starom (tako cijeli mjesec) ALI kada sam pobrisao sve G+ accove, normalno sam mogao komentirati s YT accom

2. Sada odjednom vise ne mozemo imati normalni YT acc s nadimkom vec moramo imati G+ povezan s YT-accom jer da bismo mogli komentirati na YT-u, uvjet je da imamo G+ acc..... pitam se onda, koji k odmah od pocetka nisu zahtjevali G+ acc za komentiranje na YT-u? Mislim ono, prvo imam mogucnost izbora: komentiranje putem samog YT-a kao i prije ili komentira putem YT/G+ (okej, dosadivali su svaki dan ali barem sam imao izbor), a sada je odjednom YT/G+ obavezan, pa tko tu koga?

3. Reply opcija je dostupna samo kod novih komentara, ne i kod starih {#}

4. Odem na spam poruku kad ono gumb za brisanje i gumb za vracanje komentara jednostavno ne radi.... WTF?

5. eh da... jednom se nisam mogao spojiti cijeli dan na YT kada sam pobrisao sve G+ accove lol

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

proklet bio dan kad je google kupio youtube. 

unistili su ga kompletno. forsiraju da sadrzaj prati preko kanala, izbacili su kompletno pregled najgledanijih videa, i zele preko ledja youtuba progurati neku svoju isforsiranu drustvenu mrezu... 

NECU HEBENI G+, VOZI!!!

Moj PC  
22 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Oldy kaže...

We are the borg,resitance is futile.

You will be assimilated.

Ma vi ste sad sam ti skoro napisao što.

bug caruje, um klade valja
13 godina
neaktivan

Ma nema to veze sa komentiranjem sa pravim imenom i prezimenom, kad mozes nazvati G+ kako hoces. To je samo guranje te G+ gluposti. Tako sam slucajno napravio novi G+ sa istim nadimkom kao i na youtubeu, a vec sam imao jedan od prije. Koji naravno nisam nikad koristio.

A kako se brise taj G+? Nisam nigdje uspio naci tu opciju.

0 1 hvala 0
16 godina
Bilal kaže...

Ma nema to veze sa komentiranjem sa pravim imenom i prezimenom, kad mozes nazvati G+ kako hoces. To je samo guranje te G+ gluposti. Tako sam slucajno napravio novi G+ sa istim nadimkom kao i na youtubeu, a vec sam imao jedan od prije. Koji naravno nisam nikad koristio.

A kako se brise taj G+? Nisam nigdje uspio naci tu opciju.

Odes na ovaj link, tu vidis sve svoje G+ accountove

https://plus.google.com/dashboard

- Odaberes neki G+ acc koji zelis izbrisati odnosno odes na "Manage this page"

- Odes gore na tab "Settings"

- Skroz dolje ces imati opciju "Delete page", kada kliknes na to pojaviti ce ti se:

A: U slucaju da ti se pojavi neka poruka koja kaze da ne mozes obrisati G+ account, to ti zbog toga sto ti je G+ acc povezan s YT accom i potrebno je napraviti sljedece:

- Logiras se na svoj YT acc i odes "YouTube settings"

- Pored svojeg imena ces vidjeti opciju "Temporarily disconnect Google+ page, and use your YouTube username" odes na to i poslije probas opet otici na "Delete page" (jedno vrijeme nisam mogao brisati niti jedan acc bez obzira na to sto nisu bili povezani s YT-om ali cini mi se da su ispravili taj bug!?)

B: U suprotnom ces moci izbrisati odmah G+ account (normalno jer ti nije povezan s YT accom), vjerojatno ce ti ponuditi da se ponovno logiras na G+ i onda poslije samo stavis kvacice na sve ponudeno "Google Talk", "Yes i want to delete bla bla" i "Yes, i acknowledge that bla bla" i opalis po "DELETE".

heh jesu ga zakomplicirali (vjerojatno namjerno ofc).

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jedina prednost koju trenutno primjecujem je edit opcija kod komentara i sto nema limit-a u znakovima (prije je bio 500 character limit i uvijek sam morao spajati ili skracivati neke rijeci, micati zareze/tocke odnosno drugim rijecima izmisljati toplu vodu i nadati se da ce ostali shvatiti sto sam napisao -_-, tih 500 charactera je zbilja bilo premalo), eto, barem jedna prednost ali kao da vec odavno nije moglo biti bez limita, kao trebamo imati G+ kako bismo dobili tu mogucnost lol, da se radi o je**nim slikama pa da ima limit ili o cemu vec pa hajde, shvatio bih jos ali radi se o obicnom tekstu koji najmanje prostora zauzima, smijesno.

BTW inbox-a vise nema vec se moramo prijavljivati na gmail ili klikati na ono glupo zvono.... ma nek si nabi** taj G+ u dupe.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 4:52 (lovac82).
17 godina

Počele su mi se gadit sve te silne registracije, profili, accounti, društvene mreže, linkanja i shareanja. Stvarno više ne znaš di si registriran, s čim je to linkano, koji podaci su podijeljeni s kim i kako to sve prekinuti ili, daj bože, obrisati. Kad god naiđem na nešto zanimljivo za što se treba registrirati razmislim ponovno; treba li mi još jedan profil negdje na nekom bog-te-pitaj kojem serveru. Na kraju, najčešće odustanem. {#}

Sve se mislim, treba mi ovo. {#}

If it's not broken, don't fix it.

9 0 hvala 0
17 godina

Veliki Brat postaje sve veći i veći buraz !!!

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kako on može povezati te slike ako nisam spojen na internet? Odakle mu podaci i sl.?
Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina

G+ mi je OK, ne vidim problema u svezi komentiranja, ja sam protiv anonimnosti kod komentiranja jer stojim iza svakog svog komentara.

http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
Moj PC  
3 6 hvala 0
13 godina
neaktivan

{#}{#}!!

Moj PC  
11 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

G+ mi je OK, ne vidim problema u svezi komentiranja, ja sam protiv anonimnosti kod komentiranja jer stojim iza svakog svog komentara.

Ti jesi, ali ostali žele da sami izaberu šta će da koriste, ne da im se to nametne.

Thing or two about hackers: http://www.smbc-comics.com/comics/20120220.gif
17 godina
neaktivan

Ruku na srce pametno google ovo radi. Zivcira napredne korisnike sa ovim super agresivnim i iritirajucim marketingom, ali vecina obicnih korisnika ce s vremenom vjerovatno prihvatit g+. Prevelike se pare okrecu na drustvenim mrezama da bi google popustio.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Youtube mi je dugo bio primjer skoro savršene stranice.
Bilo je sve super izorganizirano sa puno smisla te su svi alati bili na dohvat ruke.
Sa ovim novim updateovima su ga poceli bezveze shebavat, vise se nis ne moze pronaci po tim silnim glupim izbornicima i stalno mi izbacuje poruku dal zelim spojit hebeni G+ račun sa YT-om, e pa neću! Uopće mi je žao što sam napravio taj G+ račun iako mi je ispočetka G+ izgledao lijepo i sve to skupa,ali nemam više živaca za stalnim klikanjem da ne želim spojit ta 2 računa te konstantno se prijavljivati (svako malo mi se sam odjavi i to ponekad samo kad promijenim video koji gledam) tako da sam večinu vremena odjavljen.
Bojim se da će tako biti kao i s ostalim servisima,jednostavno ću zaboravit na to i okrenut se nećem drugom, možda VIMEO-u?

E,da i HD video na VIMEO je puno bolji i puno se brže učitava nego na youtubeu-u...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 17:09 (zerocool12).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice