Kada dolazi novi bug na kioske?
Svaka vam čast svaki put imate bolju i bolju nagradu za nas.
Nadam se barem jednoj nagradi
Here we go again...Svejedno, Hero zvuči kao odlična prva nagrada.
10.1.2010. mislim :)
Nadam se i ja, samo da ne dobijem stick onaj vipov jer ga već imam hah
uvijek ga možeš dat meni
uvijek ga možeš dat meni
Pošaljem ti i ovaj ako hoćeš :)
Kupio sam ga dok sam bio na ljetovanju s laptopom hahahha pa malo oko 2-3 ujutro na internet, pa mi se spava, pa ne potrosim puno prometa
pa nemoram puno platit. A skupi su ko vrag
Lijepo od BUG-ovaca da su nagradne igre postale sve ucestalije.
Umesto stickova bolje da su stavili jednogodišnju pretplatu na BUG ili Mrežu.
Istina, ali poklonjenom se konju kojeg mozes osvojit ne gleda u zube :D
Ako mi sadržaj BUG-a bude bio zanimljiv kupujem sigurno. Ovako... a i imam već jednog Hero-a.
Inače za svaku pohvalu BUG-ovci, jest da bi i pretplate dobro došle, što Mreža što BUG
Lijepo, lijepo, svaka čast
nego, vrijeme je da i ja dobijem nagradu
Znači nama sto nismo VIP mrezom pokriveni samo ove prve dvije nagrade imaju smisla.Kako god lijepa gesta, ne nadam se dobitku :)
Ola danas kupujem bug (ak je došo u Osijek onda kupujem)
Zaboravljas da VIP sponzorira ovu nagradnju igru.
Dakle oni su ustupili mobitele BUG-u.
Zasto bi BUG svoj proizvod djelio besplatno???
Ček, znači li to da su mobiteli zaključani na VIP mrežu?
Pa, ovu bi nagradnu igru i ja mogao zaigrati. Inače ne vjerujem baš u nagradne igre ali ove nagrade (prve dvije naravno ) su predobre za ne pokušati!
P.S. jutros još nije bilo BUG-a na kioscima..
Nije mi jasno... ovaj članak se odnosi na siječanjski Bug, zar ne? Pa kada on izlazi? Zbunili ste me s ovim "danas ga kupujem".
Hvala Bugovcima za učestale nagradne igre.
Vrlo vjerojatno.
Tako je, radi se o siječanjskom Bugu (br. 206) koji dolazi na kioske danas odnosno sutra (ovisno o mjestu distribucije). Nagradna igra traje od 29.12. do 28.01., a pravila možete vidjeti ovdje: http://www.bug.hr/hero/pravila/
Da, vrlo bitno pitanje, sačuvaj bože da treba dat 50kn za dekodirat besplatni mobitel.
VGG nagradna igra!
Tako je, radi se o siječanjskom Bugu (br. 206) koji dolazi na kioske danas odnosno sutra (ovisno o mjestu distribucije). Nagradna igra traje od 29.12. do 28.01., a pravila možete vidjeti ovdje: http://www.bug.hr/hero/pravila/
Aha kužim, siječanjski Bug izlazi u prosincu. Hvala!
ref. članak 8.
Dobitnik nagrade koji je ispunio uvjete iz ovih Pravila, ima pravo preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana objavljivanja rezultata u dnevnom tisku.
Priređivač ne snosi troškove prijevoza ili putovanja niti bilo kakve druge troškove dobitnika povezane s preuzimanjem i realizacijom nagrada.
Ako dobitnik u navednom roku ne preuzme nagradu priređivač će pisanim putem obavijestiti dobitnika, te mu odrediti naknadni rok od 8 dana za podizanje nagrade. Ako nagrada ne bude podignuta u utvrđenom roku, bit će prodana na javnoj dražbi. Ostvarena nagrada ne može se mijenjati za novac.
Može li se tražiti od Buga da pošalju nagradu po našem trošku?
Nije mi jasno... ovaj članak se odnosi na siječanjski Bug, zar ne? Pa kada on izlazi? Zbunili ste me s ovim "danas ga kupujem".
Hvala Bugovcima za učestale nagradne igre.
Vrlo vjerojatno.
Da, vrlo bitno pitanje, sačuvaj bože da treba dat 50kn za dekodirat besplatni mobitel.
VGG nagradna igra!
Vrlo vjerojatno je da NISU zaključani zato jer vip ne zakljucava skuplje mobove, ja sam t-mobile a u vipa uzima mobove i ima san nokiu e66 i 5800, samsunga omniu i tocca i nisu bili zakljucani
Pa da, inače svaki broj Buga izlazi dan-dva prije početka sljedećeg mjeseca i obično se 30-og u mjesecu može pronaći na kioscima.
Nagrada se može poslati kurirskom službom o trošku primatelja na način da primatelj plati trošak dostave pri preuzimanju paketa. Ali to će biti slatke brige za primatelja...
Sretno!
VGG nagradna igra!
Da zicer dekodiranje za ovo košta 50 kn... Dodaj još jednu nulu, to je već realnije.
VGG nagradna igra!
Da zicer dekodiranje za ovo košta 50 kn... Dodaj još jednu nulu, to je već realnije.
ma nece ga kodirat, skupe mobitele ne diraju, meni nijedan koji san u vipa uzea nije bia kodiran, a i dekodiranje kosta (u splitu) najvise 100kn
ko će se kladit da ja neću ništa dobit?
Onda smo blizanci po sreći... hehe...
Vjerojatno će ga dobiti osoba koja uopće nije na forumu :(
Neka ga dobije neko go zaslužuje, ima osoba koje čitaju bug mnooogo duže od mene a nisu nikada nista dobile pa mislim da je više fer da one to dobiju :)
Ako mi sadržaj BUG-a bude bio zanimljiv kupujem sigurno. Ovako... a i imam već jednog Hero-a.
Inače za svaku pohvalu BUG-ovci, jest da bi i pretplate dobro došle, što Mreža što BUG
E ako ga dobijes, da se ne mučiš sa jos jednim mozes ga proslijedit na moju adresu
inace sve cestitke bugovcima sto su isposlovali jos jednu vrijednu nagradnu igru.
Bome odlične nagrade, i svako malo u BUG-u neke pogodnosti(doudše bile su samo za vipovce)al svejedno super. Sad samo treba uzet BUG i nadati se da sam u onih 0,01% sretnika koji će osvojit nagrade