Počela prodaja iPada izvan SAD-a

poruka: 77
|
čitano: 18.882
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Počela prodaja iPada izvan SAD-a".
17 godina

Ma super a za nas u europi dolare samo "magično" promijene u eure a brojevi ostaju isti...tako početni model ipada dođe 500 eura najskuplji(64gb + 3G) dođe 800 eura... a još dodamo naš pdv i toliko će u nas koštatiMršti se

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Počela prodaja iPada izvan SAD-a
uhuuu idem kupiti kad dođe...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
18 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ma super a za nas u europi dolare samo "magično" promijene u eure a brojevi ostaju isti...tako početni model ipada dođe 500 eura najskuplji(64gb + 3G) dođe 800 eura... a još dodamo naš pdv i toliko će u nas koštatiMršti se

+ carina (iako stvarno ne kuzim tko to kod nas prodaje tablete pa bi mi trebali ovo cariniti)... to ti je jedno 700 kuna vise...

In Control
17 godina
neaktivan

Nikad ga neću kupit *srednji prst*,eto ti sad Jobsu.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 12:55 (I.Kk).
Moj PC  
13 4 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo je nesto nevjerovatno, ko da novu godinu cekaju, pa ljudi moji to je samo jedan obican uredaj, mozda i jest revolucionaran, ali nije nista bez cega se nemoze zivjeti, kupili ga danas il za tjedan dana ne vidim koja je razlika osim za hvaliti se okolo. Ljudi nemaju sta jesti a ovi se vesele tome sto ce svoje novce potrositi na nekakav uredaj koji ni sami neznaju za sta ce im.

Pametno je Apple to napravio, prvo se pricalo non stop o tom tabletu u Americi, onda je izasao i evo ti ljudi koji ga vole i mrze, po netu citas samo o njemu i jedva cekas da dode u tvoju zemlju da bis ga kupio... Nevjerovatno.

Ne mrzim Apple, dapace svidaju mi se njihovi proizvodi, ali ovakav mentalitet ljudi mi jednostavno nije jasan. Kako je Apple uspjeo postati religija nekima stvarno ne razumijem.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 13:05 (Independent).
18 godina
Independent kaže...

Ovo je nesto nevjerovatno, ko da novu godinu cekaju, pa ljudi moji to je samo jedan obican uredaj, mozda i jest revolucionaran, ali nije nista bez cega se nemoze zivjeti, kupili ga danas il za tjedan dana ne vidim koja je razlika osim za hvaliti se okolo. Ljudi nemaju sta jesti a ovi se vesele tome sto ce svoje novce potrositi na nekakav uredaj koji ni sami neznaju za sta ce im.

Pametno je Apple to napravio, prvo se pricalo non stop o tom tabletu u Americi, onda je izasao i evo ti ljudi koji ga vole i mrze, po netu citas samo o njemu i jedva cekas da dode u tvoju zemlju da bis ga kupio... Nevjerovatno.

Ne mrzim Apple, dapace svidaju mi se njihovi proizvodi, ali ovakav mentalitet ljudi mi jednostavno nije jasan. Kako je Apple uspjeo postati religija nekima stvarno ne razumijem.

Apple radi senzaciju od svojih proizvoda.

Danasnje drustvo slini nad svakojakim selebritijima, zvijezdama, zutilom i senzacijama.

To Jobs zna i vrlo dobro koristi.

- Psiho246
18 godina
neaktivan

kupit cu ga kad i iphone,znaci nikad.

sniper only
16 godina
protjeran
Stoja kaže...

To ce ko i iphone biti isplativo uzeti jedino na pretplatu. I na njuskalu nakon sta se pocne prodavat u pretplati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 13:14 (ansha).
17 godina
ansha kaže...

To ce ko i iphone biti isplativo uzeti jedino na pretplatu. I na njuskalu nakon sta se pocne prodavat u pretplati.

E ali na pretplatu ima smisla samo sa 3G modelom koji je opet za 100 eura skuplji od samo wifi modelaNeodlučan A opet koliko se isplati zaletiti se do italije/njemačke i tamo ga uzeti za nekih 1000kn jeftinije nego što će kod nas koštati?

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
ansha kaže...

E ali na pretplatu ima smisla samo sa 3G modelom koji je opet za 100 eura skuplji od samo wifi modelaNeodlučan A opet koliko se isplati zaletiti se do italije/njemačke i tamo ga uzeti za nekih 1000kn jeftinije nego što će kod nas koštati?

Gledam cijene u Italiji, 600 eura dode model od 32gb (manje od toga se neisplati) a to je opet previse. 3600kn cca za takav uredaj ne vrijedi. To se isplati ili u Americi uzet ili se pomirit s cinjenicom da ce zivot i dalje ici i bez tog uredaja.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
ansha kaže...

Trebaš uračunati put do Italije i sve ostale troškove puta i tek onda dobiješ koliko ćeš uštedjeti. 

Za iPad neznam.. mislim da će cijene kod nas biti dosta podjednake kao i u Italiju. iPhone je npr. već druga priča kod nas otključani 1000€ a u Italiji 500-600€

18 godina
Samo su dvije stvari na svijetu beskonacne, svemir i ljudska glupost, samo što za svemir još nismo sigurni.
16 godina
protjeran
Independent kaže...

Gledam cijene u Italiji, 600 eura dode model od 32gb (manje od toga se neisplati) a to je opet previse. 3600kn cca za takav uredaj ne vrijedi. To se isplati ili u Americi uzet ili se pomirit s cinjenicom da ce zivot i dalje ici i bez tog uredaja.

Ne mislim ga kupovat, al kad bi uzimao vaznije bi mi bilo da je 3G, dal ima 16 ili 64gb mi je svejedno jer ne bi gomilao filmove na njemu.

18 godina
neaktivan
Independent kaže...
Stoja kaže...
ansha kaže...

E ali na pretplatu ima smisla samo sa 3G modelom koji je opet za 100 eura skuplji od samo wifi modelaNeodlučan  A opet koliko se isplati zaletiti se do italije/njemačke i tamo ga uzeti za nekih 1000kn jeftinije nego što će kod nas koštati?

pa pogrijesio si za jedno 600 - 700 kuna samo... euro je jos uvijek (koliko ja znam) na razini od 7.2 kn...

Tako da ce te izaci preko 4100

In Control
17 godina

Ma ja ga ne bi uzeo, nego bi možda za majku, jer njoj treba nešto kao laptop/netbook za lagano surfanje/mailanje ali kako se ona nikako ne slazi na pc-u jer jednostavno nema vremena ni volje učiti kako windowsi funkcioniraju i kako ti trebaš paziti na milijon stvari na kompu(mi koji smo na učeni nije ništa ali totalnom početniku je sve veliki problem) tako da jedino ovakav tablet koji je skroz zatvoren je odličan jer nemože ga zeznuti nikako a opet ima sve ono što njoj treba+ dugotrajnu bateriju. A njoj bi to bila najviše za po doma tako da 3G nije uopće potreban kao ni kapacitet. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Ja sve gledam to kako su svi ludi za time ali meni i dalje nije jasno sta bi radio sa njim da ga kupim. A najvece pitanje kako i u cemu bi ga nosio jer to nije mali uređaj. Skoro kao list A4 papira...

Skuzio sam... u fasciklu bi ga nosioSramim se

WTF
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 14:06 (agent_00klc).
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Independent kaže...
Stoja kaže...
ansha kaže...

E ali na pretplatu ima smisla samo sa 3G modelom koji je opet za 100 eura skuplji od samo wifi modelaNeodlučan  A opet koliko se isplati zaletiti se do italije/njemačke i tamo ga uzeti za nekih 1000kn jeftinije nego što će kod nas koštati?

pa pogrijesio si za jedno 600 - 700 kuna samo... euro je jos uvijek (koliko ja znam) na razini od 7.2 kn...

Tako da ce te izaci preko 4100

Racunaj -20% IVE (PDV) i dode ti opet cijena oko 3500kn.

16 godina
protjeran
Ja sam u pocetku mislio da ga necu u skoroj buducnosti kupit.nisam nasao puno smisla u njemu.imam iphone i on mi je odlican.

Ali se ploca okrenula pa i ja razmisljam o kupnji ipada.dobar je za internet za po doma,kod iphonea mi je mal ekran pa je problem.vidit ce mo kad dode u hr.koliko ce kostat.bilo bi odlicno na preplatu u t-mobilea
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Stoja kaže...

Kao i sve ostalo tako da iPad nije iznimka. Ono što se u americi prodaje za 1 $ u europi dojde 1 euro ...

16 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Ja sve gledam to kako su svi ludi za time ali meni i dalje nije jasno sta bi radio sa njim da ga kupim. A najvece pitanje kako i u cemu bi ga nosio jer to nije mali uređaj. Skoro kao list A4 papira...

Pa po meni to i nije za neko pretjerano nosanje, ja bih to jedino u kući koristio kada mi se nebi dalo paliti komp a želio bih nešto na netu vidjeti.. ili mi se neda sjediti za kompom nego iz kreveta... igrice i tak to

17 godina
Independent kaže...

Steve Jobs svojom pojavom uzrokuje ono što se u Zvjezdanim stazama zove "reality distortion field".

The Original Macintosh: Reality Distortion Field

"A reality distortion field. In his presence, reality is malleable. He can convince anyone of practically anything. It wears off when he's not around, but it makes it hard to have realistic schedules. And there's a couple of other things you should know about working with Steve."
"What else?" 
"Well, just because he tells you that something is awful or great, it doesn't necessarily mean he'll feel that way tomorrow. You have to low-pass filter his input. And then, he's really funny about ideas. If you tell him a new idea, he'll usually tell you that he thinks it's stupid. But then, if he actually likes it, exactly one week later, he'll come back to you and propose your idea to you, as if he thought of it."

16 godina
protjeran
movie kaže...
Stoja kaže...

Kao i sve ostalo tako da iPad nije iznimka. Ono što se u americi prodaje za 1 $ u europi dojde 1 euro ...

a u HR 1,5 eur

17 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

...ili dao 39 dolara za ovoBogataš

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 14:41 (redops28).
18 godina
neaktivan
Pa ne znam sto je problem... Vecma je poznato da je shipping u Europu nesto skuplji :) :) :)... a drugo... EUR je trenutno jako blizu dolaru, i Europljani vole nabijati vece marze... Mi puno vece :)
In Control
16 godina
protjeran

Jedna stvar koja me uzasno nervira u vezi ipada i koja je dovoljan razlog da ga ne uzmem je to da ne mogu prebacivat slike s fotoaparata direkt na njega. Kad bi se to moglo bio bi idealan uredjaj za nosit na ljetovanje/skijanje/putovanje.

EDIT: Sad vidim da postoji camera connection kit, al takva stvar bi trebala biti ukljucena a ne dodatni trosak.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 14:48 (ansha).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Da mi je vidjet Hrvata ko ce ovo kupiti da mu poklonim jedan /slap .
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
16 godina
protjeran
ukay1000 kaže...

Daj ne kenjaj, znam dosta hrvata koji bi u jedan vikend popili vrijednost ipada, sta onda njima poklonit? Prosjecan hrvat nema pojma s parama i do grla je u kreditima, takvi ce najvise i kupovat ipad.

18 godina
neaktivan
ansha kaže...
ukay1000 kaže...

Daj ne kenjaj, znam dosta hrvata koji bi u jedan vikend popili vrijednost ipada, sta onda njima poklonit? Prosjecan hrvat nema pojma s parama i do grla je u kreditima, takvi ce najvise i kupovat ipad.

Ja stvarno ne znam sto ti tvoji piju...

ali vodka = 50 kuna... 2 vodke = 100 kuna... dovoljno da te drzi cijeli vikend...

In Control
16 godina
neaktivan

stevi treba kapu skinut, brat bratu da nema njega ne bi mi danas imali ni gui ni miševe ni moultitouch (za gui nisam siguran, ali mislim da cak je lisa imala i prvi gui, mis je 100% prvi bio od jabuke).... a ne sam sto je inovativan nego jos to zna i prodat, ima puno ljudi s dobrim idejama ali nemogu nista od toga (u vecini slucajeva).... eto mal mašte, malo marketinga i svjet je tvoj (tak nekak slicno su i apostoli religiju širili:D)

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
protjeran
ansha kaže...
ukay1000 kaže...

ma koji ti je vrag, da cijeli vikend pijem mojitoe i sl, nebi doslo do 800€, jedino da castim okolo, ali to onda nisam ja popio

a ako gledamo cistu vrijednost popijenog, onda nebi toliko ni dom perignona popio, pod uvjetom da se radi o berbi iz 2000.g.

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice