Pluteni miš

poruka: 17
|
čitano: 2.612
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pluteni miš".
18 godina
neaktivan
Pluteni miš

Hahahhah..kako orginalno...Smijeh

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pluteni miš

sad ce ovi vinopije morat naci neki drugi materjal za izradu cepova :D

EDIT:sad mora logitech napraviti g900 plut

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 23:20 (xnight_hunterx).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Pluteni miš

Jel mozete zamisliti svu prljavstinu koja vam je sada na misu na ovom plutenom+bonus: znoj i miomirise :)

Mala sala,ipak..ako nisu stavili kakvu zastitu onda ce ovaj glodavac i uistinu smrdjeti

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long

0 0 hvala 0
18 godina
Pluteni miš

Šta je zelenije? Praviti uređaj od materijala koji sa sa drveta može skupiti jednom u 10 godina (i koji je deo tog stabla), ili od nečega sintetičkog što se u potpunosti može reciklirati?

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pluteni miš
Ivan(4) kaže...

Šta je zelenije? Praviti uređaj od materijala koji sa sa drveta može skupiti jednom u 10 godina (i koji je deo tog stabla), ili od nečega sintetičkog što se u potpunosti može reciklirati?

Wikipedia:

The cork industry is generally regarded as environmentally friendly.[2] The sustainability of production and the easy recycling of cork products and by-products are two of its most distinctive aspects. Cork oak forests also prevent desertification and are the home of various endangered species.[3]

17 godina
odjavljen
Pluteni miš

A garanciju mogu staviti do kraja zivota, jer ce pluto prije ili kasnije otici (dajem mu nekoliko sati), pa se mogu pozvati na kupca koji je uzrokovao sam fizicki kvar...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
xnight_hunterx kaže...

sad ce ovi vinopije morat naci neki drugi materjal za izradu cepova :D

EDIT:sad mora logitech napraviti g900 plut

pa i postoji drugi materijal za izradu čepova,puno čvršći i nemože se pokvarit

a pluto nije za miša,to bi ti se ruka jako znojila,smrdilo bi a i brzo bi se istrošio

18 godina
neaktivan

a recimo u jednoj ruci pecaljka u drugoj laptop s plutenim mišem... ako ti laptop bućne u vodu bar si spasio miša! hhhh

Treba li operirati i vaše računalo?
17 godina
neaktivan
Pluteni miš

Kupujem dva komada. Koliko klikam mišem, mogao bih napajati vlastito računalo. LOL

Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to potvrdio.

1 0 hvala 0
17 godina
Pluteni miš

Usput upija znoj i mast s neopranih ruku. Cool

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ovaj mis nece dalje od koncepta/prototipa doci, pluto je prelako ostetiti
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan
Pluteni miš

A ako ne možemo pronaći čep samo stavimo miš na butelju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
blacko kaže...

A ako ne možemo pronaći čep samo stavimo miš na butelju...

ja nevjerujem koji komentari hhh Smijeh

365 dana za kompom :)
16 godina
neaktivan
Pluteni miš

Svakakve filozofije, mislim, tko će tko kupit!? Troše lovu na proizvodnju gluposti. Ako već žele struju iz drugačijih izvora nek smisle nešt

bolje, efikasnije. Ovo je ravno onom malom solarnom kolektoru na digitronu, svašta.hahahaSmijeh

www.val.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pluteni miš

pravi gamerski ... 

Neoverclockabilni - Shit happens

0 0 hvala 0
17 godina
Pluteni miš

SmijehSmijehlool.. nevjerujem sta sve nece izmisliti..ajde neka neka vazno da je gamersko SmijehSmijeh

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
wanderer kaže...

Svakakve filozofije, mislim, tko će tko kupit!? Troše lovu na proizvodnju gluposti. Ako već žele struju iz drugačijih izvora nek smisle nešt

bolje, efikasnije. Ovo je ravno onom malom solarnom kolektoru na digitronu, svašta.hahahaSmijeh

Zašto je to loše? Imaš kalkulatora koji rade samo na svijetlost, tj. nemaju baterije i rade sasvim uredu...

A baterija mi se na takvom kalkulatoru nikad nije ispraznila... 

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice