Hahahhah..kako orginalno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad ce ovi vinopije morat naci neki drugi materjal za izradu cepova :D
EDIT:sad mora logitech napraviti g900 plut
Jel mozete zamisliti svu prljavstinu koja vam je sada na misu na ovom plutenom+bonus: znoj i miomirise :)
Mala sala,ipak..ako nisu stavili kakvu zastitu onda ce ovaj glodavac i uistinu smrdjeti
Šta je zelenije? Praviti uređaj od materijala koji sa sa drveta može skupiti jednom u 10 godina (i koji je deo tog stabla), ili od nečega sintetičkog što se u potpunosti može reciklirati?
Šta je zelenije? Praviti uređaj od materijala koji sa sa drveta može skupiti jednom u 10 godina (i koji je deo tog stabla), ili od nečega sintetičkog što se u potpunosti može reciklirati?
Wikipedia:
The cork industry is generally regarded as environmentally friendly.[2] The sustainability of production and the easy recycling of cork products and by-products are two of its most distinctive aspects. Cork oak forests also prevent desertification and are the home of various endangered species.[3]
A garanciju mogu staviti do kraja zivota, jer ce pluto prije ili kasnije otici (dajem mu nekoliko sati), pa se mogu pozvati na kupca koji je uzrokovao sam fizicki kvar...
sad ce ovi vinopije morat naci neki drugi materjal za izradu cepova :D
EDIT:sad mora logitech napraviti g900 plut
pa i postoji drugi materijal za izradu čepova,puno čvršći i nemože se pokvarit
a pluto nije za miša,to bi ti se ruka jako znojila,smrdilo bi a i brzo bi se istrošio
a recimo u jednoj ruci pecaljka u drugoj laptop s plutenim mišem... ako ti laptop bućne u vodu bar si spasio miša! hhhh
Kupujem dva komada. Koliko klikam mišem, mogao bih napajati vlastito računalo. LOL
Usput upija znoj i mast s neopranih ruku. 
A ako ne možemo pronaći čep samo stavimo miš na butelju...
A ako ne možemo pronaći čep samo stavimo miš na butelju...
ja nevjerujem koji komentari hhh 
Svakakve filozofije, mislim, tko će tko kupit!? Troše lovu na proizvodnju gluposti. Ako već žele struju iz drugačijih izvora nek smisle nešt
bolje, efikasnije. Ovo je ravno onom malom solarnom kolektoru na digitronu, svašta.hahaha
pravi gamerski ...

lool.. nevjerujem sta sve nece izmisliti..ajde neka neka vazno da je gamersko 

Svakakve filozofije, mislim, tko će tko kupit!? Troše lovu na proizvodnju gluposti. Ako već žele struju iz drugačijih izvora nek smisle nešt
bolje, efikasnije. Ovo je ravno onom malom solarnom kolektoru na digitronu, svašta.hahaha
Zašto je to loše? Imaš kalkulatora koji rade samo na svijetlost, tj. nemaju baterije i rade sasvim uredu...
A baterija mi se na takvom kalkulatoru nikad nije ispraznila...