Plextorov Blu-ray na USB-u

poruka: 14
|
čitano: 4.740
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Plextorov Blu-ray na USB-u".
17 godina
neaktivan
Pextorov Blu-ray na USB-u

Za 109 eura to je pravi best buy. Bogataš

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

to več danas nitko ne treba a tko će to trbati sutra. nuditi sanjke dok postoji kotač, zbilja napredno.

1 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pextorov Blu-ray na USB-u
asdert kaže...

to več danas nitko ne treba a tko će to trbati sutra. nuditi sanjke dok postoji kotač, zbilja napredno.

Jel znas da se kazete i kazetoforni jos uvek prodavaju? A isto i ploce i gramofoni.

CD, DVD, a po nesto i BR ima skoro pa svako.

Kakav ti je ovo komentar - ni danas nitko ne treba?!?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 19:48 (Solo).
16 godina

Pextor ili Plextor?

two bad milosh dead
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

Čim sam pročitao Plextor, mislio sam da je neka astronomska cifra.

Cijena je visoka, ali s obzirom da je eksterni i blu-ray, i nije toliko pretjerana. Ja ga osobno, nikada ne bih uzeo, jer mislim da već postaje očito da blu-ray nikada neće zaživiti kako treba (masovno)...

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).

4 0 hvala 0
16 godina
protjeran

U Jamerici je sto buksa.

18 godina

Dok ne izbace baš svoj drive, a ne rebadge, ne kupujem ništa.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
nasljednik kaže...

U Jamerici je sto buksa.

Ništa lakše , odi živjeti u jamericu i sve pet !

16 godina
protjeran

ne triba i u londri je dibro.

18 godina
neaktivan
asdert kaže...

A što je to naprednije od Blu-Raya?

P.S. Aj ti reci onima na sjeveru Švedske, Finske, Kanade... da je kotač bolji od sanjki Namigiva

Death walks behind you.
18 godina

Koliko vas danas kupuje DVD citace umjesto DVD snimaca? Zato je "nitko to danas ne treba". Ovo je samo citac i kao takvom mu ni ja ne vidim svrhu. Da se probije na PC scenu ozbiljno trebaju ili prazni mediji pojeftiniti ili snimaci. Preferiram da pojeftine mediji jer przilicu ionako ne kupujes svako malo. Tako da ovo stvarno nitko ne treba, jos jedan blu-ray citac, woohoo, apsolutno nista na trzistu nece promjeniti, a i cijena mu za jedan citac nije nista posebno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Mislim da je nekakav vrh cijene za medij da bi blu-ray zaživio nekih 20 kn. Iako je i to previše..za cijenu čitača (a da ne pričam snimača) se kupi eksterni terabajtni disk...

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
16 godina

dokle god ima ljudi kao ja koji vole jednostavnost,kupiš film ili cd ubaciš u ladicu i stisneš play ,blu ray i ostali fizički mediji će uvijek se dobro prodavati,oni koji tvrde da su fizički mediji prošlost da ih je prestigao internet,njih se ionako ništa ne pita jer oni ionako ne kupuju filmove ni glazbu oni su ionako samo pirati

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina

Optički mediji i jesu prošlost..za par godina će postati kao danas diskete.

Opstanak blu-ray-a vidim jedino za distribuciju igara, koje postaju prično velike. Mislim da bi jedino to potaknulo razvoj blu-ray diskova, ali nekako sumnjam da će se to dogoditi jer se sve više i više proizvođaća igara okreće online prodaji.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice