PlayStation VR i na PC-u?

poruka: 14
|
čitano: 1.505
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PlayStation VR i na PC-u?".
18 godina

Opa dobra vijest  

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Strah me tih virtualnih realnosti putem ocala jako, al bas ono mnogo jako...

Bio prije nekih mjesec dana u kinu na 3d filmu i odmah po povratku se dobro zbljuvo u WC skoljku i tjedan dana mi bilo muka...

Strasno nesto....

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ti to ozbiljno ili trolash 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ozbiljno...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina

Ok samo VR i 3D nije isto stavi gear na glavu pa provjeri ...jel imas dioptriju ili epi tj jesi kad radio eeg ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Imam dioptriju

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina

Nemam vise pitanja i nhf 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

A ja mislio da to tek pitanja za zagrijavanje, da tek sada krecu prave stvari!

:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Zasto si sad bezobrazan nepotrebno nitko te nije nicim provocirao ili sl ok mozda moje upit sa trolanjem nije bio na mjestu ali sam ti se ispricao ...smiri zivce popi pivce i sve bu 

ok rista u topicu amd dobro komuniciramo tako da nema potrebe za ovim ako sam te necim izirvirao oprosti jos jednom i eod..

Molim moderatore da  izbrisu ovaj razgovor..hvala

..

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 12:09 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina

???

Ne kuzim, nisam niti ljut niti bezobrazan niti isprovociran niti nista; stovise, bas sam dobro raspolozen :)

Kako si zakljucio da sam ljut?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Pa radi tvoga posta zabrio sam da si sarkastican ali ipak nisi bio ok sve 5 samo reno4 :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: PlayStation VR i na PC-u?
4mal kaže...

Pa radi tvoga posta zabrio sam da si sarkastican ali ipak nisi bio ok sve 5 samo reno4 :-)

Ma toooooooooooo!

Idemo dalje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

18 godina

hehe rave on!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation VR i na PC-u?
4mal kaže...

Zasto si sad bezobrazan nepotrebno nitko te nije nicim provocirao ili sl ok mozda moje upit sa trolanjem nije bio na mjestu ali sam ti se ispricao ...smiri zivce popi pivce i sve bu 

ok rista u topicu amd dobro komuniciramo tako da nema potrebe za ovim ako sam te necim izirvirao oprosti jos jednom i eod..

Molim moderatore da  izbrisu ovaj razgovor..hvala

..

Šta ima loše u malo dobronamjernog sarkazma? 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice