Opa dobra vijest 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Strah me tih virtualnih realnosti putem ocala jako, al bas ono mnogo jako...
Bio prije nekih mjesec dana u kinu na 3d filmu i odmah po povratku se dobro zbljuvo u WC skoljku i tjedan dana mi bilo muka...
Strasno nesto....
Ti to ozbiljno ili trolash 
Ozbiljno...
Ok samo VR i 3D nije isto stavi gear na glavu pa provjeri ...jel imas dioptriju ili epi tj jesi kad radio eeg ?
Imam dioptriju
Nemam vise pitanja i nhf 
A ja mislio da to tek pitanja za zagrijavanje, da tek sada krecu prave stvari!
:(
Zasto si sad bezobrazan nepotrebno nitko te nije nicim provocirao ili sl ok mozda moje upit sa trolanjem nije bio na mjestu ali sam ti se ispricao ...smiri zivce popi pivce i sve bu
ok rista u topicu amd dobro komuniciramo tako da nema potrebe za ovim ako sam te necim izirvirao oprosti jos jednom i eod..
Molim moderatore da izbrisu ovaj razgovor..hvala
..
???
Ne kuzim, nisam niti ljut niti bezobrazan niti isprovociran niti nista; stovise, bas sam dobro raspolozen :)
Kako si zakljucio da sam ljut?
Pa radi tvoga posta zabrio sam da si sarkastican ali ipak nisi bio ok sve 5 samo reno4 :-)
Pa radi tvoga posta zabrio sam da si sarkastican ali ipak nisi bio ok sve 5 samo reno4 :-)
Ma toooooooooooo!
Idemo dalje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
hehe rave on! 
Zasto si sad bezobrazan nepotrebno nitko te nije nicim provocirao ili sl ok mozda moje upit sa trolanjem nije bio na mjestu ali sam ti se ispricao ...smiri zivce popi pivce i sve bu
ok rista u topicu amd dobro komuniciramo tako da nema potrebe za ovim ako sam te necim izirvirao oprosti jos jednom i eod..
Molim moderatore da izbrisu ovaj razgovor..hvala
..
Šta ima loše u malo dobronamjernog sarkazma?