Photoshop na tabletima

poruka: 8
|
čitano: 1.641
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Photoshop na tabletima".
17 godina
Photoshop na tabletima

Iako još nije blizu izdavanja Photoshopa za iPad ili uređaje temeljene na Androidu

Ovo se ne broji?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 7:34 (dejo6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Photoshop na tabletima
Pa misli se na verziju za tablete a ne smartphonove...a i taj photoshop je katastrofa na androidu, zesce los i nema puno opcija, picsaypro ga jede za dorucak...
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Photoshop na tabletima

zakon, još samo nek se krene ozbino programirat na 3.5" ekranima i touch tipkovnici......

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Photoshop na tabletima

Nema koristi na tabletu ako nema neke pristojne olovke (stylusa)

Hehe programiranje nikada neče zaživijeti na tabletima. Tj. hoće ali ne mogu smisliti se da lupam po ekranu. Ubio bi se od sporosti tipkanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Photoshop na tabletima
Pa ja sam koristio svoj desire za vjezbanje na terminalu jer mi se nije dalo stavljati linux na komp :P

A sa picsaypro se zbilja super daju srediti slike, neke stvari brze i lakse uradim nego na kompu. Na nekom tabletu od 10" jos bi bilo bolje za raditi, ali to je sve za kucne/amaterske korisnike koji ne traze previse. Dok za pravi posao desktop nemoze se zamjeniti...
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Photoshop na tabletima

Moze, moze, pitaj artfula :))

Apple ce pokusati prebaciti sto vise svojih korisnika na iOS i to su cinjenica a to korisnicima apple racunala nece smetati jer im bolje ionako ne treba.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Photoshop na tabletima

Aj bilo bi super da ps bude kolko toliko dobar u verziji za tablete..Mada nevjerujem...

18 godina
Photoshop na tabletima

Ovo će biti jedna od onih aplikacija velikih kompanija kojim se daje značaj određenim Os-evima i uređajima a u stvarnosti nema neku korist.

Uglavnom služiti će samo tome da se može reći da postoji Photoshop i na našem OS-u.

Bez stylusa ništa.

Sve je to zgodno ali ovo ide uz bok e-book readeru na 2,5" ekranima ili mogućem 3D na tabletima ili smartphoneovima - što znam da će nekome pasti na pamet napraviti.

Anarchists of the world, unite!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 12:16 (wyks).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice