Photoshop 4 koristi grafički procesor

poruka: 7
|
čitano: 1.333
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Photoshop 4 koristi grafički procesor".
17 godina
neaktivan

Sigurno nisu dodali hardversku podrsku za Photoshop 4 vec za Photoshop *CS4*.

hand.

Trolls are like broken clocks, they tell the truth two times a day, rest of the time they just talk rubbish. prosperouspoverty.blogspot.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Photoshop 4 koristi grafički procesor

bas... gledam gledam kakve veze ima photoshop 4 i 3d... ako se ne varam, photoshop cs4 je 11...

I am Locutus of Borg. Your life as it has been is over. From this time forward, you will service...us!
17 godina
neaktivan

Mene više zanima da li će i Premiere koristiti grafički procesor čime bi se uštedilo na vremenu renderiranja i exportiranja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
imao sam i još uvjek imam svaku verziju,ali ništa s njom ne radim. možda da malo pojednstave sučelje i stave tutorial u cd ali možda bi onda nešto radio u njemu.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
Locutus of Borg kaže...

bas... gledam gledam kakve veze ima photoshop 4 i 3d... ako se ne varam, photoshop cs4 je 11...

Floating point calculations. GPU > CPU
unknown kaže...
imao sam i još uvjek imam svaku verziju,ali ništa s njom ne radim. možda da malo pojednstave sučelje i stave tutorial u cd ali možda bi onda nešto radio u njemu.
 Sto ce stavljati tutoriale na cd, kada ih ima mali milion na netu. Photoshopstar.com, phong.com itd itd itd. Zar su ti tutorijali lakse dostupni na cdu nego na netu ?
Danas kada postajem pionir ...
17 godina
E thnx zeleni uljpšo si mi dan. Samo da si mi to prije rekao. :-)
Idem ja ućit CS3
hvala još jednom!
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan

Ohoho, bas me zanima razlika u performansama MAC vs. PC :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice