Philips bolji od očekivanja

poruka: 14
|
čitano: 2.718
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Philips bolji od očekivanja".
16 godina

imaju jako dobre lcd televizore,imam doma jedan od 82 cm platili smo ga 3500 kn,slika je stvarno fenomenalna za tu cijenu,i još je proizvedan u mađarskoj nije made in china to mu je veliki plus

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Philips bolji od očekivanja
blackalbum kaže...

imaju jako dobre lcd televizore,imam doma jedan od 82 cm platili smo ga 3500 kn,slika je stvarno fenomenalna za tu cijenu,i još je proizvedan u mađarskoj nije made in china to mu je veliki plus

u mađarskoj je samo sklapana sa dijelovima koji su došli iz kine.

Philips ima najbolju sliku za pare koje daš, pretpostavljam da imaš seriju 5, vidio sam 7-8-9 serije...teška perverzija je slika..ali ako ne gledaš tv po cijele dane onda je glupo utrošit pare za neki extra tv.

Sa kvalitetom slike se ne može mjerit nitko sa Philipsom. Nekakav LG od 7-8 soma ima šugaviju sliku od philipsa kojeg nabaviš za 4 000.

16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

imam isti taj lcd i slažem se s tobom,za takve pare imaš sliku kakvu drugi nemaju ni u klasama od 10 000kn,brat mi ima samsung 2 puta skuplji(doduše za 15cm veči)ali slika dva puta gora od mog philipsa

ja puno gledam tv (pogotovo discoveri,ds science,viasat explorer i history i NG) pa cu pri sljedečem tv-u svakako ostati na philipsu

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 22:06 (Džimba).
16 godina

fenomenalna je slika i to je još sd,još nisam pogledao hd,ali vjerujem da bi slika bila vrhunska

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan

Imam i ja jednoga Philipsa od 3500kn, 5403, žalim što sam ga kupio. Šta drugo i očekivat od firme koja prodaje TV na račun Ambilighta?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bara kaže...

Imam i ja jednoga Philipsa od 3500kn, 5403, žalim što sam ga kupio. Šta drugo i očekivat od firme koja prodaje TV na račun Ambilighta?

s čim nisi zadovoljan? ako ne znaš,philips ima najbolje lcd panele a otkako je lg otkupio philipsov pogon ima i on,sve drugo je klasa dolje.

možda si ti očekivao čuda za 3500kn

17 godina
neaktivan
Džimba kaže...

s čim nisi zadovoljan? ako ne znaš,philips ima najbolje lcd panele a otkako je lg otkupio philipsov pogon ima i on,sve drugo je klasa dolje.

možda si ti očekivao čuda za 3500kn

A koja si ti komedija, Philips fanboy. Viđao sam ja i druge LCD-ove i uredno su bolji od Philipsa. Šta se tiče negdašnjeg LG.Philipsa tu je uvik glavni bio LG dok je Philips samo davao pare za razvoj, a ima već godinu ipo da se Philips povukao od tu i sada kupuje samo panele, od ove godine su to većinom Sharpovi, LG-a više nema. Zapitaj se zaćšto u top-of-the-line Philipse kao šro su npr 9803 ili 9704 nije nikada išao LG panel nego u prvi AUO dok u drugome je Sharp?

Inače imaš već za cca 400kn Panasonic plazmi koji posreme bilo kojega Philipsa.

16 godina
neaktivan

nebi od philipsa ništa osim tv-a,nisam nikaki fan več samo prenosim što je opče poznato,nemaš pojma a lg je bio smeče do nedavno,toshibi skidam kapu

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Džimba kaže...

nebi od philipsa ništa osim tv-a,nisam nikaki fan več samo prenosim što je opče poznato,nemaš pojma a lg je bio smeče do nedavno,toshibi skidam kapu

Opće poznato? Daj mi jednu, jednu recenziju koja to tvrdi i ja ću reć:''svaka čast, bija si u pravu''.

Do tada pogledati 2 TV-a lanjska koja su istoj cjenovnoj klasi pa mi reci koji je bolji, Philips, Panasonic, a evo i ovogodišnji, Philips, Panasonic? Molim da dobro pogledaš recenziju i budeš iskren pri odgovoru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 23:04 (Bara).
17 godina
neaktivan

Da kolega ali to su usporedbe izmedu plazma i LCD televizora, mora ti biti jasno da neki ljudi jednostavno ne zele uzeti plazma televizor iz sebi poznatih razloga te uzimaju u obzir samo LCD televizore, iako je cinjenica da je kvaliteta slike na vrhunskim plazmam jos nedostizna LCD televizorima. Isto tako je cinjenica da je Philips opcenito u samom vrhu sto se tice LCD televizora, a sa modelom pfl9704 vjerojatno zauzima i sam vrh.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
HPfan kaže...

Philips opcenito u samom vrhu sto se tice LCD televizora, a sa modelom pfl9704 vjerojatno zauzima i sam vrh.

Da, jako je dobar taj Philips ali još uvijek lpšiji od npr. Samsunga A956. Inače je to jedini Philips vrijedna spomena, čak i u LCD tehnologijie je Philips kao marka u najbolju ruku prosjek.

17 godina
neaktivan

Ne bih se s tobom slozio da je taj samsung  (koji je ustvari stari model)   bolji od philipsa 9704 ali svatko ima pravo na svoje misljenje. To tvrdim zato sto sam na cijenjenoj njemackoj stranici magnus.de gledao test 9704 protiv proslogodisnjes samsungovog top modela i na tom testu je pobjednik bio philips. Da ne bude da samo pricam pogledaj i sam. http://home-entertainment.magnus.de/tv-beamer/artikel/test-fuenf-led-tvs-von-lg-samsung-toshiba-philips-und-sharp-ab-1-700-euro.html

Kako ce proci ovogodisnji modeli treba pricekati da izade novi Philipsov top model.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I gdje su mjerenja, uzalud ovi odokativni testovi kakve inače možeš naći i u Bugu, jedini mjerodavne su recenzije sa kalibracijom i slikama grafova.

Inače naravna stvar je to da je Direct LED LCD sa Local Dimmingom 9704 bolji od B8000 koji je Edge LED i sa tim daleko lošiji od A956, Samsung ni ove godine neće imati Direct LED LCD sa Local Dimingom u ponudi šta automatski znači da im A956 ostaje i dalje najbolji TV.

Da se osvrnem malo na ovogodišnji Philips, svaki poznavaoc problematike pozadinskog osvjetljenja će doći do jednog zaključka koji je takav da je serija 5 bolja od 7 i 8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bara kaže...

Opće poznato? Daj mi jednu, jednu recenziju koja to tvrdi i ja ću reć:''svaka čast, bija si u pravu''.

Do tada pogledati 2 TV-a lanjska koja su istoj cjenovnoj klasi pa mi reci koji je bolji, Philips, Panasonic, a evo i ovogodišnji, Philips, Panasonic? Molim da dobro pogledaš recenziju i budeš iskren pri odgovoru.

Iskreno,niti mi se da niti možeš od mene tražit ikakvu usporedbu (osim ako mi pred oči postaviš oba) na osnovu neta i laptopa

Dobro,možda nije najbolji od svih ali ja ču se uvjek odlučit za njega jer mi sveukupno(dizajn,uloženo-dobiveno,kvaliteta,pouzdanost)paše najviše od svih.

al ako mi se svidi neki drugi više,nebrini,kupit ču boljeg. 

čekat ču 3d do 20somova pa koji pobjedi,možda ti imaš preporuku...?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice