Mene samo zanima da li će igrice moći koristit te 3 jezgre?
Mene samo zanima da li će igrice moći koristit te 3 jezgre?
mene samo zanima kako ce to funkcionirat... da ljudi opet ne kupe poluproizvod, dovoljno je sta su kupili 3/4 proizvoda!
Mene samo zanima jer će igrice moći koristit te 3 jezgre?
Prema mojem mišljenju ne vjerujem da će igre moći koristiti te tri jezgre,možda nove koje će tek sada izaći,ili će trebati skinuti za ostale neki patch.
Ne znam tko će to kupovati,cjena intelovih 4 jezgrenih je malo viša od najskupljeg trojezgrenog od AMD-a,ako ne i niža sada kada je intel spustio cjene.
A uz to daju nam procesore sa greškom,nekvalitentne procesore koji ne radi ono što trebaju.Ako nemaju tehnologiju koja može izrađivati 4-ro jezgrene procesore,nego oni izlaze van sa greškom,čovjek se pite koliko nečistoća,i ograničenja imaju još i te tri jezgre.
Nek prestanu proizvodit ono što ne mogu.
Mene samo zanima jer će igrice moći koristit te 3 jezgre?
a vi ste kao pravi jezikoslovci
govorite onak kak se govori u vasem kraju i točka
nemojte bas i sve strane rijeci koristit
pozzzzzzzzzzzzzzzz
Prema mojem mišljenju ne vjerujem da će igre moći koristiti te tri jezgre,možda nove koje će tek sada izaći,ili će trebati skinuti za ostale neki patch.
Ne znam tko će to kupovati,cjena intelovih 4 jezgrenih je malo viša od najskupljeg trojezgrenog od AMD-a,ako ne i niža sada kada je intel spustio cjene.
A uz to daju nam procesore sa greškom,nekvalitentne procesore koji ne radi ono što trebaju.Ako nemaju tehnologiju koja može izrađivati 4-ro jezgrene procesore,nego oni izlaze van sa greškom,čovjek se pite koliko nečistoća,i ograničenja imaju još i te tri jezgre.
pa tehnicki imaju gresku, posto ne mogu koristit sve cetiri jezgre... pa je amd samo iskljucio onu neispravnu i plasirao procesor sa tri jezgre.
pa tehnicki imaju gresku, posto ne mogu koristit sve cetiri jezgre... pa je amd samo iskljucio onu neispravnu i plasirao procesor sa tri jezgre.
"Da li" nije Hrvatski. To što u tom članku piše dvaput "da li", to nije u toj knjizi "Hrvatski pravopis", nego to je ovaj lik izgovorio. Ti si vjerovatno iz nekih istočnih krajeva. Nije ništa bitno, ali uglavnom ja sam u pravu ti si u krivu. Pozdrav
"Da li" nije Hrvatski. To što u tom članku piše dvaput "da li", to nije u toj knjizi "Hrvatski pravopis", nego to je ovaj lik izgovorio. Ti si vjerovatno iz nekih istočnih krajeva. Nije ništa bitno, ali uglavnom ja sam u pravu ti si u krivu. Pozdrav
Ajd mi objasnite na koju foru vi dođete od Phemona x3 na nastavu hrvatskog i ustaštvo?
Pa niste cisti to je sigurno.
Umjesto da komentirate tu vijest vi ispravljate jedni druge i pravite se pametni.
Sreca da niste u mom podforumu
Jezgre će se sve koristiti, kao i u 2 i 4vero jezgrenim procovima za multitaskanje - bez frke. Sve aplikacije koje su pisane da znaju iskoristiti više jezgri koristit će maksimalan broj dostupnih jezgri
Što se tiće AMD/Intel spike, ha za sada Intel neumoljivo vodi, ali nadam se da će AMD/ATI uskoro izbaciti neku mrcinu od proca pa opet malo preokrenuti situaciju na tržištu kako bi se borba kvalitetom i cijenama (njihovim spuštanjem) nastavila i dalje. Nije dobro da se Intel uspava zbog nedostatka konkurencije, a ne bi bilo dobro ni da AMD/ATI potone još dublje nego što već je
Ajd mi objasnite na koju foru vi dođete od Phemona x3 na nastavu hrvatskog i ustaštvo?
Pa niste cisti to je sigurno.
Umjesto da komentirate tu vijest vi ispravljate jedni druge i pravite se pametni.
Sreca da niste u mom podforumu