Phenom X3 u prodaji

poruka: 20
|
čitano: 2.060
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Phenom X3 u prodaji".
17 godina
Phenom X3 u prodaji

Mene samo zanima da li će igrice moći koristit te 3 jezgre?

nije sramota pasti,sramota je ne dići se.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2008 21:00 (unknown).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Phenom X3 u prodaji

mene samo zanima kako ce to funkcionirat... da ljudi opet ne kupe poluproizvod, dovoljno je sta su kupili 3/4 proizvoda! Smijeh

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
unknown kaže...

Mene samo zanima jer će igrice moći koristit te 3 jezgre?

A mene zanima jer ćeš ti početo koristiti "da li" umjesto "jer" Smijeh
17 godina
sorry stara navika :)
17 godina
neaktivan
Phenom X3 u prodaji

Prema mojem mišljenju ne vjerujem da će igre moći koristiti te tri jezgre,možda nove koje će tek sada izaći,ili će trebati skinuti za ostale neki patch.

Ne znam tko će to kupovati,cjena intelovih 4 jezgrenih je malo viša od najskupljeg trojezgrenog od AMD-a,ako ne i niža sada kada je intel spustio cjene.

A uz to daju nam procesore sa greškom,nekvalitentne procesore koji ne radi ono što trebaju.Ako nemaju tehnologiju koja može izrađivati 4-ro jezgrene procesore,nego oni izlaze van sa greškom,čovjek se pite koliko nečistoća,i ograničenja imaju još i te tri jezgre.

Nek prestanu proizvodit ono što ne mogu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2008 21:37 (toma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
unknown kaže...

Mene samo zanima jer će igrice moći koristit te 3 jezgre?

Nemoj počet koristit "da li" nego "je li", "hoću li" i sl. "Da li" nije iz Hrvatske. Morao sam reagirat, pozdrav
17 godina
Nicky kaže...

Nemoj počet koristit "da li" nego "je li", "hoću li" i sl. "Da li" nije iz Hrvatske. Morao sam reagirat, pozdrav

Pravopis iz 1941?

http://www.google.hr/search?q=%22da+li%22&hl=en&cr=countryHR&start=20&sa=N

čak i neznalice iz Matice Hrvatske (u članku o jeziku, ni manje ni više) koriste "da li":

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2008 22:22 (segregator).
17 godina
neaktivan
Phenom X3 u prodaji

a vi ste kao pravi jezikoslovci

govorite onak kak se govori u vasem kraju i točka

nemojte bas i sve strane rijeci koristit

pozzzzzzzzzzzzzzzz

Psssssst
Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toma kaže...

Prema mojem mišljenju ne vjerujem da će igre moći koristiti te tri jezgre,možda nove koje će tek sada izaći,ili će trebati skinuti za ostale neki patch.

Ne znam tko će to kupovati,cjena intelovih 4 jezgrenih je malo viša od najskupljeg trojezgrenog od AMD-a,ako ne i niža sada kada je intel spustio cjene.

A uz to daju nam procesore sa greškom,nekvalitentne procesore koji ne radi ono što trebaju.Ako nemaju tehnologiju koja može izrađivati 4-ro jezgrene procesore,nego oni izlaze van sa greškom,čovjek se pite koliko nečistoća,i ograničenja imaju još i te tri jezgre.

Predlažem da poslušaš svoj savjet iz zadnje rečenice i prestaneš postati.
Procesor s greškom? Žao mi je što ti moram reći, ali ti već godinama kupuješ diskove s greškom, grafičke kartice sa greškom, pa zato ubuduće razmisli prije nego nešto kažeš. Nije sramota ne znati, sramota je praviti se da znaš.
I da procovi su loši jer su spori, ali nisu s greškom.
17 godina
neaktivan

pa tehnicki imaju gresku, posto ne mogu koristit sve cetiri jezgre... pa je amd samo iskljucio onu neispravnu i plasirao procesor sa tri jezgre.

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
r420r kaže...

pa tehnicki imaju gresku, posto ne mogu koristit sve cetiri jezgre... pa je amd samo iskljucio onu neispravnu i plasirao procesor sa tri jezgre.

Pa istina, ali rade ono što AMD kaže da rade...bili bi "s greškom" da ih prodaju kao 4-jezgrene. I svaki hard disk prije tvorničkog formatiranja je pun grešaka pa se nitko ne buni što mu prodaju "disk s greškama" :)

17 godina
neaktivan
toma kaže...

Kao što je već objašnjeno nisu to procesori sa greškom, čak štoviše sve spike oko toga da je jedna jezgra neispravna su čista nagađanja jer se AMD nikada nije očitovao oko toga. Zeznuli su što su pod specifikacijama naveli isti broj tranzistora kao i za quad core. Procesori su kvalitetni i funkcioniraju sasvim ok. Problem je što Intel trenutno ima ipak više za ponuditi.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan

"Da li" nije Hrvatski. To što u tom članku piše dvaput "da li", to nije u toj knjizi "Hrvatski pravopis", nego to je ovaj lik izgovorio. Ti si vjerovatno iz nekih istočnih krajeva. Nije ništa bitno, ali uglavnom ja sam u pravu ti si u krivu. Pozdrav

17 godina

Nicky kaže...

"Da li" nije Hrvatski. To što u tom članku piše dvaput "da li", to nije u toj knjizi "Hrvatski pravopis", nego to je ovaj lik izgovorio. Ti si vjerovatno iz nekih istočnih krajeva. Nije ništa bitno, ali uglavnom ja sam u pravu ti si u krivu. Pozdrav

Pa nisam ja ni rekao da je to u knjizi, samo sam napomenuo da je očigledno i predsjednik Matice Hrvatske kao i ja, iz "istočnih krajeva" (prema pravopisu iz 1941)

Samo kad se već pozivaš na pravopis iz 1941, nije mi jasno zašto kažeš "hoću li" umjesto "ho ću li", kao da si i ti iz "istočnih krajeva"

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2008 1:40 (segregator).
17 godina
neaktivan
Nicky kaže...

A  ti si neki mali nepismeni ustaško čim se toliko frnjiš i još pridjev pišeš velikim slovom. FYI jezik kojim govorimo (i ti) dolazi iz istočne Hercegovine i nametnut je početkom stoljeća kad je bila jaka ideja jugoslavenstva. "Pravi" povijesni hrvatski kao nekakav jedinstveni i jednoznačno definirani jezik i ne postoji - postoje kajkavska i čakavska narječja koja su bila dominantna do kraja 19. stoljeća.

BTW. AMD će vjerovatno značajno spustiti cijene i to će bit super. Mašina za po doma, a možda i više od toga. Dakle sve 5.
17 godina
neaktivan

Ajd mi objasnite na koju foru vi dođete od Phemona x3 na nastavu hrvatskog i ustaštvo?
Pa niste cisti to je sigurno.
Umjesto da komentirate tu vijest vi ispravljate jedni druge i pravite se pametni.
Sreca da niste u mom podforumu   Viče

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2008 9:18 (LUXX).
17 godina
neaktivan

Jezgre će se sve koristiti, kao i u 2 i 4vero jezgrenim procovima za multitaskanje - bez frke. Sve aplikacije koje su pisane da znaju iskoristiti više jezgri koristit će maksimalan broj dostupnih jezgri Osmijeh

Što se tiće AMD/Intel spike, ha za sada Intel neumoljivo vodi, ali nadam se da će AMD/ATI uskoro izbaciti neku mrcinu od proca pa opet malo preokrenuti situaciju na tržištu kako bi se borba kvalitetom i cijenama (njihovim spuštanjem) nastavila i dalje. Nije dobro da se Intel uspava zbog nedostatka konkurencije, a ne bi bilo dobro ni da AMD/ATI potone još dublje nego što već je Mršti se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
LUXX kaže...

Ajd mi objasnite na koju foru vi dođete od Phemona x3 na nastavu hrvatskog i ustaštvo?
Pa niste cisti to je sigurno.
Umjesto da komentirate tu vijest vi ispravljate jedni druge i pravite se pametni.
Sreca da niste u mom podforumu   Viče

Na žalost su u mom forumu, a kako je finiš Buga, ne stignem uredovati.

Usput, Nicky, nemaš pojma.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2008 14:15 (Drago).
17 godina
Drago kaže...

Dobro je znati da će BUG izać.
Što se tiće X3 mene samo zanima hoće li se na njima znati prograirati da se iskoriste te 3 jezgre?

nije sramota pasti,sramota je ne dići se.
17 godina
unknown kaže...
Drago kaže...

Dobro je znati da će BUG izać.
Što se tiće X3 mene samo zanima hoće li se na njima znati prograirati da se iskoriste te 3 jezgre?

Zar je bilo nekih najava da neće izaći?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice