Fascinantno je da je najveći broj mobilnih uređaja u siromašnoj Africi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Fascinantno je da je najveći broj mobilnih uređaja u siromašnoj Africi...
ne, nego pise da je tamo zabilježen najveći rast!
Znaci 5 od 6 milijardi ljudi koristi mobilnu telefoniju. Pola od tih ljudi nema za kruh, ali bitno je da su dva mobitela u dzepu (balkanski sindrom) 
Znaci 5 od 6 milijardi ljudi koristi mobilnu telefoniju. Pola od tih ljudi nema za kruh, ali bitno je da su dva mobitela u dzepu (balkanski sindrom) 
Ne, možda 3 milijarde ljudi koristi mobitel, samo neki imaju dva ili čak više.
Citiram: "Tvrtka ABI Research procjenjuje broj korisnika mobilnih telefona diljem svijeta na preko pet milijardi do kraja ove godine"
Mislim da se to odnosi na 5 milijardi osoba, a ne uredaja
Baš oni znaju koliko ljudi koristi mobitele.
Sigurno ne znaju, samo procjenjuju. I ja cisto sumnjam da je realno tako veliki broj korisnika mobitela, ali opet nikad se nezna mozda je istrazivanje tocno.
Ne, možda 3 milijarde ljudi koristi mobitel, samo neki imaju dva ili čak više.
... ja vjerujem da je broj ljudi koji koristi mob oko 2 do 2.5 mlrd... samo kao i ja... dosta nas ima i po dva i tri broja... i jos uz privatni imamo i poslovni...
neee,pa kako ce biti samo 2.5 milijardi korisnika. nemoguce je da svaki korisnik ima 2 mobitela.
ako je to uradjeno po broju uredjaja onda mozda ima 4 miijarde korisnika ;)
neee,pa kako ce biti samo 2.5 milijardi korisnika. nemoguce je da svaki korisnik ima 2 mobitela.
ako je to uradjeno po broju uredjaja onda mozda ima 4 miijarde korisnika ;)
Ako je uradjeno po broju uredjaja onda ih ima puno manje od 2.5 mlrd...
ali to je prilicno nepouzdano...
ZATO se vjerojatno rabi broj aktivnih SIM kartica...
a ja evo u kuci u mom vlasnistvu imam 6 SIM-ova... a vjerojatno jos ima ljudi kao sto sam ja...