Periferija za pet

poruka: 24
|
čitano: 2.733
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Periferija za pet".
18 godina
neaktivan
Periferija za pet

nije mi jasna ova zadnja rečenica??

za squeezbox boom sam siguran da se mogao kupiti u hrvatskoj.

konkretno, konikom CCOne...

Silence! I Kill You...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Periferija za pet

One slushe su zanimljive...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Periferija za pet

a koji je model teta na slici? Smijeh

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Periferija za pet
Fidro kaže...

Hot series like.t0.see.undreSS3d

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Fidro kaže...

Valjda marka..pazi da ne uzmes nes jeftino,to su ti sve sminkeNamigiva hehe

18 godina
neaktivan

To vam je momci nagrada za 300 broj buga :D

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
18 godina
Periferija za pet

ova slika...  to mi je fetiš...   Šutim  Namigiva

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Periferija za pet

slatka mala !

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zašto imam osječaj da 90% ljudi nije čitalo tekst nego je samo gledalo prvu sliku radi jednog izuzetno zanimljivog detalja od kojeg fali par fotki da se doživljaj još bolje dočara  Smijeh

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
18 godina
Periferija za pet

uh koju nogu ima ......

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Bok no name i svi ostali forumaši! 

Ova rečenica se odnosi na službene distribucijske kanale u Hrvatskoj i rečeno je da se odnosi na nove Squeezboxove- Radio i Touch, kao i na zvučnike za iPod ili pak neke Harmonye. To ne znači da ih se nikako i nigdje neće moći kupiti, uvijek se nađe par dućana koji nađu svoje kanale :D

Što se tiče uvodne fotografije i modela- djevojke koja vam je privukla pozornost, ne smijem vam reći ništa više osim toga da joj ime počinje na N :D

Pozdrav svima!

17 godina

Hahahahahaha... G27 u štiklama... Hahahahaha...

Every hole is a goal!
18 godina
Bukva kaže...

Hahahahahaha... G27 u štiklama... Hahahahaha...

Hehe to sam upravo mislil napisati!

Još je zanimljviji pristup samom volanu, mnogi bi htjeli postati on :)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
18 godina
neaktivan

Nina? Znao sam. Nina nina nina, j... logitech dajte više ovoga bugovci.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
18 godina
neaktivan

Nije Nina ... :D Sljeeeeeeedeeeećiiii :)

17 godina
neaktivan
Periferija za pet

Ja bi radije ovu tetu vozio nego g27 :D

Malo nas je al' nas ima

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da nije Ivana?znao sam da je :D

Malo nas je al' nas ima
18 godina
neaktivan
Zadro kaže...

Bok no name i svi ostali forumaši!

Ova rečenica se odnosi na službene distribucijske kanale u Hrvatskoj i rečeno je da se odnosi na nove Squeezboxove- Radio i Touch, kao i na zvučnike za iPod ili pak neke Harmonye. To ne znači da ih se nikako i nigdje neće moći kupiti, uvijek se nađe par dućana koji nađu svoje kanale :D

Što se tiče uvodne fotografije i modela- djevojke koja vam je privukla pozornost, ne smijem vam reći ništa više osim toga da joj ime počinje na N :D

Pozdrav svima!

ok, što se tiče ovih stvari koje si nabrojao, tu ne mogu ništa reći. za boom znam da je bio dostupan putem "službenih kanala". iako, poznavajući neki osnovni profil hrvatskog kupca, mogu slobodno reći da niti ne postoji potražnja za takvim uređajima (koji su, btw, fenomenalne stvari), što možemo ponajviše zahvaliti blagoj ignoranciji i neinformiranosti. jer vrlo malo ljudi uopće i zna da postoji tako nešto, a vjeruj mi, puno više njih bi bilo zainteresirano za to kada bi ih ubolo u nos. e sad, to je dvosjekli mač, jer niti jedan maloprodajni dućan se neće oslanjati na "ma ja ću to uzeti, pa netko će već kupiti" politiku, jer ih to košta novaca.

Silence! I Kill You...
17 godina
protjeran
Periferija za pet

Mala je samo takva

Čestitke fotografu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Periferija za pet

ima nogu ko c.ronaldo :P

Malo nas je al' nas ima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Periferija za pet

Od 20 postova samo 3 ne spominju tetu....očito je ovaj naslov "Periferija za pet" unio pomutnju jer smo se svi usredotočili na periferiju (čitaj: tetu), koja je uistinu za petNamigiva

1 0 hvala 0
18 godina
Rado bi napisal neku riječ dvije o mojoj periferiji i teti za volanom ali bolje da sam tiho ^^ ono plug and play.
Logitech radi super periferiju ali da snize cijenu za koju kunu bi bilo pohvalno.
17 godina
neaktivan
Periferija za pet

Meni je upao u oko još jedan detalj - demonstrirati novi proizvod za gamere najviše klase na (15" Acerovom) notebooku? Zar u zagrebačkom uredu Logitecha nemaju barem jedan 22" monitor koji su mogli spojiti na notebook (o nekakvom gamerskom računalu da ne govorimo)?

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrx kaže...

Meni je upao u oko još jedan detalj - demonstrirati novi proizvod za gamere najviše klase na (15" Acerovom) notebooku? Zar u zagrebačkom uredu Logitecha nemaju barem jedan 22" monitor koji su mogli spojiti na notebook (o nekakvom gamerskom računalu da ne govorimo)?

Teti to ne smeta! Nije ti ona hardcore igračica Osmijeh

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice