nije mi jasna ova zadnja rečenica??
za squeezbox boom sam siguran da se mogao kupiti u hrvatskoj.
konkretno, konikom CCOne...
nije mi jasna ova zadnja rečenica??
za squeezbox boom sam siguran da se mogao kupiti u hrvatskoj.
konkretno, konikom CCOne...
One slushe su zanimljive...
a koji je model teta na slici? 
Hot series like.t0.see.undreSS3d
Valjda marka..pazi da ne uzmes nes jeftino,to su ti sve sminke
hehe
To vam je momci nagrada za 300 broj buga :D
ova slika... to mi je fetiš...

slatka mala !
Zašto imam osječaj da 90% ljudi nije čitalo tekst nego je samo gledalo prvu sliku radi jednog izuzetno zanimljivog detalja od kojeg fali par fotki da se doživljaj još bolje dočara 
uh koju nogu ima ......
Bok no name i svi ostali forumaši!
Ova rečenica se odnosi na službene distribucijske kanale u Hrvatskoj i rečeno je da se odnosi na nove Squeezboxove- Radio i Touch, kao i na zvučnike za iPod ili pak neke Harmonye. To ne znači da ih se nikako i nigdje neće moći kupiti, uvijek se nađe par dućana koji nađu svoje kanale :D
Što se tiče uvodne fotografije i modela- djevojke koja vam je privukla pozornost, ne smijem vam reći ništa više osim toga da joj ime počinje na N :D
Pozdrav svima!
Hahahahahaha... G27 u štiklama... Hahahahaha...
Hahahahahaha... G27 u štiklama... Hahahahaha...
Hehe to sam upravo mislil napisati!
Još je zanimljviji pristup samom volanu, mnogi bi htjeli postati on :)
Nina? Znao sam. Nina nina nina, j... logitech dajte više ovoga bugovci.
Nije Nina ... :D Sljeeeeeeedeeeećiiii :)
Ja bi radije ovu tetu vozio nego g27 :D
Da nije Ivana?znao sam da je :D
Bok no name i svi ostali forumaši!
Ova rečenica se odnosi na službene distribucijske kanale u Hrvatskoj i rečeno je da se odnosi na nove Squeezboxove- Radio i Touch, kao i na zvučnike za iPod ili pak neke Harmonye. To ne znači da ih se nikako i nigdje neće moći kupiti, uvijek se nađe par dućana koji nađu svoje kanale :D
Što se tiče uvodne fotografije i modela- djevojke koja vam je privukla pozornost, ne smijem vam reći ništa više osim toga da joj ime počinje na N :D
Pozdrav svima!
ok, što se tiče ovih stvari koje si nabrojao, tu ne mogu ništa reći. za boom znam da je bio dostupan putem "službenih kanala". iako, poznavajući neki osnovni profil hrvatskog kupca, mogu slobodno reći da niti ne postoji potražnja za takvim uređajima (koji su, btw, fenomenalne stvari), što možemo ponajviše zahvaliti blagoj ignoranciji i neinformiranosti. jer vrlo malo ljudi uopće i zna da postoji tako nešto, a vjeruj mi, puno više njih bi bilo zainteresirano za to kada bi ih ubolo u nos. e sad, to je dvosjekli mač, jer niti jedan maloprodajni dućan se neće oslanjati na "ma ja ću to uzeti, pa netko će već kupiti" politiku, jer ih to košta novaca.
Mala je samo takva
Čestitke fotografu
ima nogu ko c.ronaldo :P
Od 20 postova samo 3 ne spominju tetu....očito je ovaj naslov "Periferija za pet" unio pomutnju jer smo se svi usredotočili na periferiju (čitaj: tetu), koja je uistinu za pet
Meni je upao u oko još jedan detalj - demonstrirati novi proizvod za gamere najviše klase na (15" Acerovom) notebooku? Zar u zagrebačkom uredu Logitecha nemaju barem jedan 22" monitor koji su mogli spojiti na notebook (o nekakvom gamerskom računalu da ne govorimo)?
Meni je upao u oko još jedan detalj - demonstrirati novi proizvod za gamere najviše klase na (15" Acerovom) notebooku? Zar u zagrebačkom uredu Logitecha nemaju barem jedan 22" monitor koji su mogli spojiti na notebook (o nekakvom gamerskom računalu da ne govorimo)?
Teti to ne smeta! Nije ti ona hardcore igračica