Panda Antivirus za Mac

poruka: 10
|
čitano: 2.061
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Panda Antivirus za Mac".
18 godina
Panda Antivirus za Mac

dakle das 50$ da bi zastitio druge od svoga maila?

pa neka se ti drugi snalaze i zastite i neka oni kupe pandu od 60$ za windows.

what Marcellus Wallace looked like
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Panda Antivirus za Mac
i onda kazu da nema virusa za macove..
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Panda Antivirus za Mac
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Panda Antivirus za Mac

koliko ja n00bina za mac shvacam, mozes ti imat na macu 100 windows virusa i nikome nista, nego ih slucajno saljes u privitku nesretnicima na win platformu. i sada ce kao ta panda skocit sa popupom, cuj druze,ona tamo strana ce dobit rootkit i nece ti moc odgovorit da te voli.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
RE: Panda Antivirus za Mac
torrente kaže...

koliko ja n00bina za mac shvacam, mozes ti imat na macu 100 windows virusa i nikome nista, nego ih slucajno saljes u privitku nesretnicima na win platformu. i sada ce kao ta panda skocit sa popupom, cuj druze,ona tamo strana ce dobit rootkit i nece ti moc odgovorit da te voli.

-nema više spasa protiv MotherShipa... (upload virusa..) I što ako sad napadnu ejlijenci? Plač

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 16:04 (ihush).
18 godina
Panda Antivirus za Mac

opet ce willsmith ucerat usb i pokrenut comodo cis.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Nema.

16 godina
neaktivan
Panda Antivirus za Mac

tema je ko stvorena za trolanje

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Panda Antivirus za Mac

Zašto platiti za zaštitu (i usporiti svoj Mac!) ako si virus pokupio na nekom Windows računalu i ne znajući prenosiš na drugo windows računalo!? Da li to gospodi iz te branše nedostaje love?

Zar im nisu dovoljne milijarde dolara koje se vrte u tom biznisu?

Pitam se ako su isti takvi poslovni ljudi nedavno bili u stanju mutirati virus gripe kako bi ostvarili enormne profite na cjepivu, nisu li istih takvi poduzetnici u stanju generirati računalne viruse!?

Pitam se ako su ovi prvi bili u stanju ugroziti sam ljudske živote, koliko moralnih dilema ograničava ove druge da nam puste pokoji virus, tek toliko da nas podsjete da nam godišnja licenca za naš anti virusni program istječe za dva tjedna.

Tu dakako nisu nevini i poneki IT i ini "stručnjaci" kojima je u interesu da od svog posla naprave slona. Svjesni su, ili bolje reći boje se da ih neki golobradi prosječno nadareni učenik-programer sa MIOC-a naprosto ne prepiša, onako za šalu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
EZY-E kaže...

Nisam previše upoznat s mac virusima ali postoje i antivirusi za linux za koji gotovo i nema virusa.

Kao što je netko već rekao to više služi da zaštitiš windows korisnike nego sebe.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 21:23 (xxxxx).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice