Pad prodaje igara

poruka: 10
|
čitano: 1.607
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pad prodaje igara".
17 godina
neaktivan
Pad prodaje igara

Pa kako nebi pale kad prave gluposti u zadnje vrijeme od igara...Dje je samo nestalo ono vrijeme..

6 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Pad prodaje igara

Ovo su rezultati samo za retail prodaju, kad bi se uključila i online prodaja mislim da bi rezultati bili bitno drugačiji.

5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pad prodaje igara

piratice

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pad prodaje igara

pirata je bilo i biće i nije to razlog. Kriza je svugdje u svijetu očito a i taj sony sa ps2.. Nebi im falila ni dlaka s glave da su se malo potrudili napravit još koji kvalitetan naslov za korisnike milijuna ps dvojki. Iako je na tržištu 10 godina grafički nije puno slabiji od wii-ja i kvalitetne igre može prikazat sasvim pristojno

2 0 hvala 0
18 godina
Pad prodaje igara

A bas sam pred nekoliko dana procitao nesto sprotivno.

http://www.bug.hr/vijesti/oporavak-trzista-igara/100187.aspx

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Pad prodaje igara

Toliko puno igara a tako malo vremena...

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Pad prodaje igara
Kuzo kaže...

A bas sam pred nekoliko dana procitao nesto sprotivno.

http://www.bug.hr/vijesti/oporavak-trzista-igara/100187.aspx

Pročitaj malo bolje oba članka, jedan se odnosi na prosinac a drugi na cijelu godinu.

Citiram tekst sa tvog linka:

"usprkos dobrim rezultatima u prosincu zbog prethodnih mjeseci u kojima je zabilježen pad prodaje igara ukupno je u cijeloj 2009. zabilježen pad za 8% u odnosu na 2008."

18 godina
neaktivan
Pad prodaje igara

Konačno da je netko napravio pravu analizu i otkrio prave razloge pada prodaje, a ne odmah optužio piratstvo.

E6750 2,66 GHz | MB Gigabyte P35C-DS3R | 2 GB RAM | ECS GeForce 8500 256 MB | Seagate 500 GB + 250 GB

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Pad prodaje igara
mars2057 kaže...

Konačno da je netko napravio pravu analizu i otkrio prave razloge pada prodaje, a ne odmah optužio piratstvo.

da. konacno da netko i pogleda cinjenicno stanje.

jedino su jos zaboravili uzeti u obzir i da je brdo tih igara.. jednostavno smece. i nitko ne zeli dati niti centa nakon sto probaju demo verziju (citam komentare za novi AVP... another possible epic fail).

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
17 godina
Pad prodaje igara

ja isto mislim da ljudi dizu ljestvicu i da se kupuju samo najbolje igre.... vise rjetko tko ide kupit normalnu igru, vise se ceka ona prava stvar....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice