Pad prihoda i dobiti u Vipnetu

poruka: 19
|
čitano: 2.631
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pad prihoda i dobiti u Vipnetu".
17 godina
neaktivan

koga briga...

3 0 hvala 0
17 godina

Baš mi ih je žaoBelji se

Intel Core2Quad Q9400, Gigabyte EP45-UD3, Radeon 4870 1GB, WD Caviar Black 640GB, 2x2 GB Kingmax PC6400, Corsair VX550W, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

banda lopovska da bar propadnu jao jedno mi zao nekih ljudi postenih kaj tam rade...inace VIP lopov i pol 2gb prometa njima 150kn u Homebox tarifi a razgovori i poruke skupo ko...

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Pad prihoda i dobiti u Vipnetu
UBIZEC cORPORATION kaže...

banda lopovska da bar propadnu jao jedno mi zao nekih ljudi postenih kaj tam rade...inace VIP lopov i pol 2gb prometa njima 150kn u Homebox tarifi a razgovori i poruke skupo ko...

Ajde ne trkeljaj; pogledaj prvo HT a onda njajke po vipu (da neb' bilo - lopovi su i jedni i drugi). HT je najveće smeće kaj može bit; em su kasnili sa DSL-om sto godina, em su kasnili sa ISDN-om sto godina, em su monopolizirali tržište za vrijeme generacije 56k da to nije bilo normalno. VIP je barem pomaknuo cijelo tržište prema kvalitetnijem i jeftinijem. Kad se sjetim dominacije HT-a i onog glavonje Mudrinića koji nas je ubijao u pojam dođe mi da se ispovraćam na sve. A i dan danas su povlaštena govna a njihovi korisnici budaletine koji nemaju pojma koliko ih ta stoka siše. Ma nabijem HT tj. T-Com i T-Mobile.
18 godina
protjeran

Auuuuu, konacno su dobili sakom u glavu :-).

Ceka se jos T-scum i njihova mobile mreza koja je takoder precijenjena

TheFijakers HRX Travian
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Odavnosam pobjegao od tog operatera

Commodore 64 64 KB RAM audio SID C64 OS: ROM BASIC CPU: MOS 6510, 1MHz
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Neka sada lijepo smanje cijene!

nemam konja, koza i ovaca samo brdo klokana !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

koristim VIP tri godine i nemam nikakvih problema. meni je odlićan operater bez obzira na to što je malo skuplji ali je zato puno tehnićki kvalitetniji, stabilniji a i pokrivenost im je odlićna naspram T-mobileve. neka smanje cijene pa će dobro proć

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina

Na vip nikada neću preći. Jednom sam probao homebox i brzina je bila manja od modema LOL. Sada koristim tele 2 stick 3GB i brzina downloada je 300kB/s što je za mene i više nego dobro.(oko 100 puta brže nego stari modem).

Što se tiće mobilnih tarifa to je koma. Tele 2 je po meni najisplativiji, t-com krade da boli glava, a vip je skup.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Malo ću prvo off topic: Nisam korisnik niti jedne od triju mreža u Hrvatskoj ali mi je smiješno gledati pojedince kako se tuže na skupoću TKC usluga pojedinih operatera. Ako su Vam skupi T-Mobile i VIP, pa prijeđite pobogu na Tele2 ili Tomato. Da barem mi u BiH imamo takvu mogućnost.

Što se tiče VIP-ovog gubitka, vjerujem da i ostale tvrtke u toj branši ne posluju bolje tako da sumnjam da će ih ovaj gubitak previše pogoditi. Kad svi gube, glupo bi bilo očekivati da oni neće gubiti. Takva su vremena.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Thunderdome kaže...

Ajde ne trkeljaj; pogledaj prvo HT a onda njajke po vipu (da neb' bilo - lopovi su i jedni i drugi). HT je najveće smeće kaj može bit; em su kasnili sa DSL-om sto godina, em su kasnili sa ISDN-om sto godina, em su monopolizirali tržište za vrijeme generacije 56k da to nije bilo normalno. VIP je barem pomaknuo cijelo tržište prema kvalitetnijem i jeftinijem. Kad se sjetim dominacije HT-a i onog glavonje Mudrinića koji nas je ubijao u pojam dođe mi da se ispovraćam na sve. A i dan danas su povlaštena govna a njihovi korisnici budaletine koji nemaju pojma koliko ih ta stoka siše. Ma nabijem HT tj. T-Com i T-Mobile.
 a VIP je vece smeceBelji se tralalalaa
zasto?
2gb 150kn HT je puno jeftiniji a kaj se tice Korisničke podrške vjerujem da su ljudi u VIP-u puno bolji i ljubaznijiNamigiva
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
18 godina
cro_blue kaže...
...

Što se tiče VIP-ovog gubitka, vjerujem da i ostale tvrtke u toj branši ne posluju bolje tako da sumnjam da će ih ovaj gubitak previše pogoditi. Kad svi gube, glupo bi bilo očekivati da oni neće gubiti. Takva su vremena.

Zapravo, mislim da je baš nedavno bila vijest o porastu dobiti i prihoda T-HT-a prošle godine (u odnosu na godinu ranije). Što je sramotno, kada uzmeš u obzir da je čitav svijet u recesiji, ljudi dobivaju otkaze diljem Hrvatske, a štrajka se na sve strane. No, na kraju, za sve su ionako krivi korisnici - to samo pokazuje koliko su spremni izdvojiti za svoju komociju; Koga briga ako nemaš što jesti? Glavno da se ima za novi mobitel, visiti po netu i pričati sa škvadrom čitav dan!
Pazi, gledam te!
18 godina
protjeran
Thunderdome kaže...

Lopovi su i jedni i drugi. Na hrvatskom mobilnom tržištu vlada duopol. Tele2 je presitan igrač da bi se moglo govoriti o nekoj konkurenciji, a "pričajmo rajčica" (tomato) je VIPov virtualni operator. Možda neznaš da je nekada cijena SMS-a u VIPmeju bila 60lp a Simpe mislim nekih 25lp. Kasnije su cijene uskladili sa VIP-om. Zašto bi se međusobno natjecali i smanjivali cijene, kada ovako mogu obadvoje zaraditi na budalama.
A za VIP imam prijedlog. Podijelite otkaze višku radnika, učite od najboljih, od Gumenog.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 20:15 (the_tux).
18 godina
protjeran
the_tux kaže...
Thunderdome kaže...

Lopovi su i jedni i drugi. Na hrvatskom mobilnom tržištu vlada duopol. Tele2 je presitan igrač da bi se moglo govoriti o nekoj konkurenciji, a "pričajmo rajčica" (tomato) je VIPov virtualni operator. Možda neznaš da je nekada cijena SMS-a u VIPmeju bila 60lp a Simpe mislim nekih 25lp. Kasnije su cijene uskladili sa VIP-om. Zašto bi se međusobno natjecali i smanjivali cijene, kada ovako mogu obadvoje zaraditi na budalama.
A za VIP imam prijedlog. Podijelite otkaze višku radnika, učite od najboljih, od Gumenog.
 Kak to mislis Tele2 presitan igrac????

TheFijakers HRX Travian
18 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...

Pa prema "sve zbog vas" VIP-u i "tako blizu" T-mobileu je mali. A njegove povoljne tarife, nisu uzdrmale VIP i T-mobile do te mjere da bi morali previše snižavati cijene. Izmišljanje svakojakih tarifa je prelijevanje iz šupljeg u prazno. Samo da se stekne dojam kako oni nešto novoga plasiraju na tržište. Samo pogledaj cijene roaminga koje imamo u odnosu na EU.
18 godina
protjeran
the_tux kaže...
MorciTheCroat kaže...

Pa prema "sve zbog vas" VIP-u i "tako blizu" T-mobileu je mali. A njegove povoljne tarife, nisu uzdrmale VIP i T-mobile do te mjere da bi morali previše snižavati cijene. Izmišljanje svakojakih tarifa je prelijevanje iz šupljeg u prazno. Samo da se stekne dojam kako oni nešto novoga plasiraju na tržište. Samo pogledaj cijene roaminga koje imamo u odnosu na EU.
 Ako neko izmislja nove tarife i pretace iz supljeg u prazno onda su to VIP i T-scum, jer jedinio Tele2 kad uvede neku tarifu tada se fakat vidi usteda, i Tele2 ne treba izmisljat toplu vodu (moji najbolji i sl. gluposti za naivce).
Najveci problem u prelasku na Tele2 kod nas je sto smo u biti lijencine (80%) i neda nam se ici kod Tele2 partnera da se prebacimo kod njih.
TheFijakers HRX Travian
18 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...
 Ako neko izmislja nove tarife i pretace iz supljeg u prazno onda su to VIP i T-scum, jer jedinio Tele2 kad uvede neku tarifu tada se fakat vidi usteda, i Tele2 ne treba izmisljat toplu vodu (moji najbolji i sl. gluposti za naivce).
Najveci problem u prelasku na Tele2 kod nas je sto smo u biti lijencine (80%) i neda nam se ici kod Tele2 partnera da se prebacimo kod njih.
 Slažem se sa navedenim i na to se moj prethodni post odnosio, samo nije dovoljno precizno bio napisan pa je ostalo nejasno na koga se odnosi pretakanje iz šupljeg u prazno.
18 godina

Da nije VIP došao na tržište sa svojim VIPme bonovima, vjerujte barem dvije tri godine kasnije bi imali  Simpu. Dok je HT-e ili ti T-Mobile sada imali monopol na tržištu, nisi mogao kupiti aparat na pretplatu ispod 6 000,00 kn, dok su u Mađarskoj T-Mobile mogao uzeti na preplatu za 1,00 forintu, osobno vidio jer živim blizu. Korisnik sam u VIP-u od prvog dana i njihovog u hrvatskoj. Nebojim se da će oni propasti zbog manjka prihoda. Poznajem neke ljude koji koriste Tele2 pa isto nisu sretni sa uslugama pogotovo djelatnicima ili njihovim partnerima, ako je VIP i najskuplji barem su djelatnici u VIP centrima i na informacijama ljubazni moje iskustvo, što neznam za njihove partnere, a kada zovem informacije T-Coma u vezi adsl-a ili telefona znao sam dobiti pogrešne informacije i kada dođem u njihov centar pa mi kaže da to studenti rade te neznaju oni onda mi je stvarno dosta. Nemam namjeru otići od VIP-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Miha LA kaže...

Da nije VIP došao na tržište sa svojim VIPme bonovima, vjerujte barem dvije tri godine kasnije bi imali  Simpu. Dok je HT-e ili ti T-Mobile sada imali monopol na tržištu, nisi mogao kupiti aparat na pretplatu ispod 6 000,00 kn, dok su u Mađarskoj T-Mobile mogao uzeti na preplatu za 1,00 forintu, osobno vidio jer živim blizu. Korisnik sam u VIP-u od prvog dana i njihovog u hrvatskoj. Nebojim se da će oni propasti zbog manjka prihoda. Poznajem neke ljude koji koriste Tele2 pa isto nisu sretni sa uslugama pogotovo djelatnicima ili njihovim partnerima, ako je VIP i najskuplji barem su djelatnici u VIP centrima i na informacijama ljubazni moje iskustvo, što neznam za njihove partnere, a kada zovem informacije T-Coma u vezi adsl-a ili telefona znao sam dobiti pogrešne informacije i kada dođem u njihov centar pa mi kaže da to studenti rade te neznaju oni onda mi je stvarno dosta. Nemam namjeru otići od VIP-a.

Slazem se da dok nije VIP dosao na trziste, bila je banana sto se tice dostupnosti mobilnog telefona za prosjecnog gradanina, ali kasnioje je pao dogovor, i nastao duopol dok nije dosao Tele2.

Dvije godine sam na Tele2 i dosad nisam trebao sluzbu za korisnike (sto se nebi moglo reci za VIP i T-mobile kad sam bio njiohov korisnik).
Mislim ako je i njihova sluzba mozda losija od konkurencije, to cak nije ni tolko bitno jer bitnije da se njih ni ne treba zvat kod Tele2.

@tux
malo ti je post bio nejasan sto se tice "pretakanja..." ali vidim da isto mislimo :-)
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 17:07 (MorciTheCroat).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice