OMG
LOL
OMG
LOL
Ne znam sta da kazem na ovo.
Umjetnost(ne poznaje granice),valjda.
pitam se kakva je ergonomija na ovome misu LOOOL
WTF?!!
Ovčja lubanja?!
Ovo je miš za hardcore igrače Diabla ili nečeg sličnog...hehehe
Viva los STEAMPUNK! 
Bolesno.
ovo je.... odlicno... valjda je ocistio prije sadrzaj lubanje, da se nakon 10-satnog igranja css-a ne pocne dimit mozak jadne ovcice...
salu na stranu, ovo je morbidno... ne bi to imao na stolu ni da radim u arheoloskom muzeju...
Bolesno.
Slažem se....
Tom čovjeku mora da je dosadno doma hhh
Genijalno! Meni se svidja...
Wooooow 

Ovo će zamjenini mog Diamondbacka ili da ga ja probam presvući 
Baš simpatičan mišić! 
Ogavno, ali totalno
Zakon, još da dođe Hudič 3...
samo da ih ne počnu masivno proizvoditi, bilo bi problema...
"MENTAL DESIGN"... ima nešto sa tim nazivom.
Ste mu vidjeli mobitele?Još bolesnije!
Ahaahaha, ja bi jedan sa svinjskom lubanjom, l0l
neb to imo ni za 20 cevapa uglavnom ja bi mis sa bubrezima od rakuna i tipkovnicu od svinjskih papaka
Odvratno! Neznam šta je gore
vrlo umjetnički, šteta samo što je upotrebljivost mala. možda kad bi stavio još nešto za dlan dolje
stvarno strasno! ne bi ja to drzo u rukama da mi placas
UŽAS.
Čovječe, pa da to stavim na stol mislim da svi koji bi došli do mene i vidjeli taj miš bi me se odrekli, mislim da me više nebi poznali.
Ali, na njegvoj stranici našao sam jednu stvar koju bi bilo fora imati : STL Keyboard "Crystal deluxe"
doduše ne za mene, već za moju baku, pasala bi uz singericu :)
mislim to bi samo mogli imat koji slusaju Death i Black Metal, ne bi se ja usudio to stavit na stol... odma bi bilo ucrvljeno 
Mis je zakon hahaha, drage volje bi svog Kraita ostavio samo za igre, a ovo koristio za surfanje & such. Tu se vidi covjekova inovativnost, njeov genij. :bow: Restecpa!
To je valjda neki anatomski miš pa je posreči ispao ovako sličan
.
Ne znam samo tko će to kupit
Izgleda mi kao neki predmet iz pirata sa kariba
"Tražite miša , a sve vam se čini pre obično. Razer , Logitech , Microsoft i drugi vam imaju grozan dizajn. E , pa mi imamo nešto za vas! Miš sa ovčijom glavom! Ergonomija - vrhunska! Dodatne tipke - šta će vam! Ima ovčiju glavu na sebi! To je jedini i pravi miš za vas. 20% popusta za: pastire , mesare i vudu magičare"

Eto tako bi nekako glasila reklama za ovog morbidnog glodara. Ja se samo pitam ko će to uzeti?
je*eno mi se svidja steampunk umjetnost i sam kontam da se nekada pocnem baviti ovim stvarima
mis je strasno dobar...