Otvorena galerija dodataka za Chrome

poruka: 7
|
čitano: 1.521
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otvorena galerija dodataka za Chrome".
18 godina
neaktivan

Oho, već vidim da bi Firefox za koji mjesec u mom sustavu mogao postati samo alternativa, a ne default.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mozda ne samo u tvome, vec generalno. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dodaci i jesu jedini razlog zbog kojih sam na FF. Ako bude opcija za njih na chrome-u, ja bih prešao sigurno. Ali dug je to put, FF ima horde developera i Linuxaša koji će podržavati taj softver, zbog tog što je jedan od prvih koji se "otvorio" svijetu, besplatnim browserom i mogućnosti pisanja add-onova u istom. It's what it represent. Google tek dolazi, kao alternativa Microsoftu, gotovo na svim područjima.

MS vs. Google vs. Adobe. Who will prevail?!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Otvorena galerija dodataka za Chrome
!mpact35 kaže...

Mozda ne samo u tvome, vec generalno. 

Ne mogu govoriti generalno, samo u svoje ime.

Smooth Operator kaže...

FF ima horde developera i Linuxaša

Ali Google ima veliki plan i najveći dio strategije za budućnost temelji na paradigmi cloud computing, a Chrome im je snažno sredstvo provođenja toga plana. Sad već usporedi kako se kod tebe Google Wave izvodi u Firefoxu, a kako u Chromeu, pa će ti biti jasno. Firefox je još uvijek klasični browser i trude se natrpati tehnologije unutra da prate trendove, ali Chrome se razvija u skladu s gore spomenutom paradigmom i izlazi iz prostora "samo browser", u tome je razlika.

Firefox je browser koji dograđuju mogućnostima za izvođenje aplikacija, a Chrome je platforma za cloud computing s mogućnošću browsanja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 8:23 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Ali Google ima veliki plan i najveći dio strategije za budućnost temelji na paradigmi cloud computing, a Chrome im je snažno sredstvo provođenja toga plana. Sad već usporedi kako se kod tebe Google Wave izvodi u Firefoxu, a kako u Chromeu, pa će ti biti jasno. Firefox je još uvijek klasični browser i trude se natrpati tehnologije unutra da prate trendove, ali Chrome se razvija u skladu s gore spomenutom paradigmom i izlazi iz prostora "samo browser", u tome je razlika.

Firefox je browser koji dograđuju mogućnostima za izvođenje aplikacija, a Chrome je platforma za cloud computing s mogućnošću browsanja.

A to mi se ne sviđa. Kako ću sad gledati redtube, a da me neki guglać ne gleda?! Namigiva

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
18 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

A to mi se ne sviđa. Kako ću sad gledati redtube, a da me neki guglać ne gleda?! Namigiva

He he Osmijeh

Briga njih što ti bacaš drkicu, čak im je interesantnije da ti na home page zakače oglase za dućane s pomagalima za seks Belji se

16 godina
neaktivan

Ili s pomagalima za drkicu  Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 9:01 (!mpact35).

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice