Otpuštanja u AMD-u?

poruka: 9
|
čitano: 1.807
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otpuštanja u AMD-u?".
17 godina
neaktivan
Otpuštanja u AMD-u?

Svjetska kriza polako ostavlja traga i na svijetu visoke tehnologije. AMD će to napraviti najvjerojatnije, ako su glasine o otpuštanjima istinite, zbog one kupnje ATI-ja, koju još uvijek osjeća, ali još više zbog krize. Baš me zanima što će Intel napraviti po tom pitanju, jer mu je dobitak ipak opao u odnosu na prošlu godinu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke. Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Otpuštanja u AMD-u?

hoče li to utjecat na cijene hardwera?

17 godina
neaktivan
Otpuštanja u AMD-u?

logicki bi bilo da ce cijene porasti a mi se samo moremo nadati da nece

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Otpuštanja u AMD-u?

O, čovječe, ne daj Bože da porastu, tak nikad neću uštedjeti za tu grafulju za koju skupljam (a i za procesor, pa hladnjak, pa boljeg miša, pa...).Plač

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Otpuštanja u AMD-u?

Joj mene mama tjera da ucim... a vidi samo ove situacije.... na svim stranama samo otkazi... pa gdje ce ti ljudi raditi... gdje cemo mi sutra raditi i od cega cemo zivjetiMršti seMršti seMršti se    Belji se

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Otpuštanja u AMD-u?

A može li koja vijest o otpuštanjima u Hrvatskim IT firmama. Koliko čujem barata se ciframa o otpuštanju 25% ljudi u većim tvrtkama.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
Otpuštanja u AMD-u?

Jazavci...

Taman im se dobro pise sa novim procesorima a oni se vec ubezobraziliViče

[img]http://img57.imageshack.us/img57/3867/userbar655663te2.gif[/img]

0 0 hvala 0
17 godina
Otpuštanja u AMD-u?

Bilo bi malo bolje za njih da phenom nije imao TLB bug,iako za nas obicne korisnike to nista neznaci.

I kad su rekli da nehalem ima isto TLB bug o tom se govorilo 1tjedan i vise to nitko nespominje...

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Otpuštanja u AMD-u?
Hyperion kaže...

Bilo bi malo bolje za njih da phenom nije imao TLB bug,iako za nas obicne korisnike to nista neznaci.

I kad su rekli da nehalem ima isto TLB bug o tom se govorilo 1tjedan i vise to nitko nespominje...

svaki procesor ima neki bug samo se o tome ne piše,npr.i7 ga ima
doktor za grafe i ludosti
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2009 16:47 (dery).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice