Jel izvučen dobitnik? :O
Ko je dobitnik?
U redakciji Bugu komisija je izvukla dobitnike nagradne igre "Zaigraj fantastično" objavljenoj u Bugu broj 209, a u kojoj su se uz sponzorstvo tvrtke eSys dijelile dvije fantastične grafičke kartice te jedno napajanje. Da ne duljimo...
Treću nagradu, odnosno 850-vatno XFX-ovo napajanje XFX PSU 850W 80+ Black Edition osvojio je Ivan Majhen iz Vrbovca. Radi se o takozvanom modularnom napajanju kod kojega se naponski kabeli za matičnu ploču i računalne komponente mogu po volju prikopčati i iskopčati iz napajanja kako ne bi nepotrebno pravili gužvu u kućištu i bili prepreka kakvoćnom hlađenju...
Drugu nagradu iliti XFX Radeon HD 5870, grafičku karticu baziranu na ATI-jevoj novoj generaciji DX 11 grafičkih procesora s dvostruko više stream procesora, TMU-ova i ROP-ova u odnosu na Radeone HD 4870 iz prethodne generacije (1600 stream procesora, 80 TMU-ova i 32 ROP-a) osvojio je Igor Lončar iz Zagreba.
Konačno, prvu nagradu, grafičku karticu XFX Radeon HD 5970 Black Edition s čak 2 GB GDDR 5 memorije, dva grafička procesora kao ovaj gore opisan na modelu 5870 i uz to još napravljenu kao "Black Edition" osvoji je Zoran Martinović iz Orahovice.
Čestitamo sretnim dobitnicima i sve vas pozivamo da sreću okušate u novoj nagradnoj igri objavljenoj u svibanjskom Bugu (broj 210).
Čestitke svim dobitnicima!
Hvala 
Ne prodajem ništa, hvala na ponudi.
hoće bit recenzije
hoće bit recenzije
vjerojatno nema pojma ni stavit grafičku na matičnu,da bi još napravio recenziju...
a ja cisto sumnjam da ju je i dobio, ako je i ak nezna ju stavit u maticnu, neka kaze... rado cu pomoc covjeku
ovo sam ja trebao dobiti ali nisam kupio novi Bug pa eto izjalovilo se....
ma ne mogu dobiti ni govno u sarenom paipiru da se dijeli,a kamoli ovo..
nekako vise vjerujem kad dijele majice...vece su mi sanse....
cestitke dobitnicima!!!