dooooooooooobar!!!!
Ja biiiiiiiiiiiiiiiii....
e da živim u sad-u
pa to u sad-u dođe oko 9200 kn
kod nas bi duplo skuplje
Ja biiiiiiiiiiiiiiiii....
da mi ga je imati..... :D predobar je....... najbolji laptop a ne ovaj moj acer :D al kupit cu ga ja...
evo samo da pogledas neki laptop u vemilu i hg spotu za tih nekih 2k $ vidjet ces da ima relativno slabije perfomance ali je bolje opremljen, kupis si jednog pravog alienware kojeg ces imati hohoho kako dugo umjesto jednog tankog smeca mac proizvoda, samo steta sta nema distribucije u HR, ali se lako doveze iz njemacke
Pa...nije ga problem nabaviti...potrebno se samo ulogirati na alienware u Velikoj Britaniji..oni imaju mogucnost dostave u Hrvatsku....putem DHL Expresa....dostava je nekih 170 eur....narucis ga ...oni ti ne obracunavaju ni porez ni carinu vec to sve lijepo obavis kod nas...a isporuce ga u roku 2 dana ..naravno...treba im prvo nekih desetak dana da ga ovi sastave onako kako ga narucis...sve u svemu tvoj je za nekih 2 tjedna...platis carinu i porez i uzivaj... Nacini placanja ???...uobicajeno...:))
Jedino je kvaka ako zelis naruciti i torbu uz njega..ona kosta nekih 70-tak eur...a platis istu cijenu dostave skoro kao i za lap...zato...naruci samo njega...a ostalo nabavi ovdje...ionako u pakiranju dodje par pokloncica..privjesak..kapa...podloga za misha...mozda i majica ako si te srece..i kartica vlasnika ....
to je makina ali pogledajte ovo:
Phone: 888-596-4276
Fax: 510-225-0378
Website: http://www.pcmicroworks.com/store/
Black-Hawk XR5 17 Inch Super Notebook
CPU: **NEW** Intel® Core™2 Extreme QX9650 Quad Core (3.0GHz/45nm/1333MHz/12MB)
Memory: **NEW** 8192MB Ultra Speed DDR2 800MHz Extreme Performance Memory
Primary Hard Drive: 32GB SLC Solid State Intel X25-E Extreme Drive 250MB/s Read | 170MB/s Write
Secondary Hard Drive: 32GB SLC Solid State Intel X25-E Extreme Drive 250MB/s Read | 170MB/s Write
Third Hard Drive: 320GB 7200RPM Seagate Momentus 7200.3 89MB/s Read | 89MB/s Write
RAID: RAID 0 -- Extreme Performance -- Requires 2 or 3 Drives
Primary Optical Drive: **SALE** 50GB HD Blu-Ray-RW / DVD-RW / CD-RW DL Next Gen. Burner
External Storage: No External Storage
Display: 17" 1200P HD WUXGA 1920x1200 Crystal-View X-treme Bright LCD
Graphics Adapter: SLI Dual nVIDIA Geforce 9800GTX 2GB DDR3 EXTREME GPUs
Wireless Adapter: Built in Intel 5300 802.11AGN 300+mbps Wireless Adapter
Bluetooth Adapter: Integrated Advanced Bluetooth v2.0 Wireless Adapter
Internet Connection: No EVDO (Evolution Data Only) High Speed Internet Connection
GPS: Included USB GPS Location Technology Adapter
Controller: Advanced gyroscopic motion sensing controller
TV Tuner: Advanced Digital / Analog Hybrid TV Tuner + Remote Control
Modem: Internal High Speed V90k Dial Up Modem
Mouse: No Extra Mouse
Network Adapter: High Speed 10/100/1000 Mbps Gigabit Networking Adapter
Audio Technology: 8 Channel Advanced SRS WOW Surround Sound System
Operating System: No Operating System
Office Software: No Office Productivity Package
Floppy Drive: External USB Floppy Drive
Notebook Security Lock: No Notebook Security
Notebook Aluminum Alloy Cooler: *NEW* Advanced Alloy High Flow Notebook Cooler
AC Adapter: Extra AC Adapter For Ease of Use
Battery: 2 Extra Batteries For Extended Operational Time
Biometrics Security: Included USB Biometric FingerPrint Scanner
Car Power Adapter: Included Car Power Adapter
Notebook Carrying Bag: No Notebook Carrying Bag
Software: No Burning or DVD Software
Anti-Virus Package: No Virus or Spyware Protection
Dead Pixel Protection: Zero Dead Pixel Guarantee + Free Advanced Alloy Notebook Cooler
Accidental Damage Protection: Included Accidental Damage Coverage
Warranty Package: 3 Year Platinum Blanket Protection Plan Advanced Coverage
High Gloss Authentic Carbon Fiber Top: Custom High Gloss Carbon Fiber Top
Price: $9,485.00
Shop with us at PC MicroWorks Corporation
to je još bolja makina, osim grafike ali nema veze
EDIT:/// vidim da je na stranicama configurate diseablan nezz zaš.
E..da...i jos je zaheb sto nemaju opciju blu-ray writer nego samo reader za njega...ali sve ostalo je tu...
zakon laptop...da ga barem ja imam...ahh...no nije ni moja konfa losa...xD
Ja bi isto, ali jaču verziju (koja bi normalno bila i skuplja - bar oko 2500USD), a kod nas bi onda takvo čudo došlo minimalno oko 22k kuna 
Jednostavno previše love za dizajn i ime.. nabavim za duplo manje novaca jednako jaku konfu.
Nadam se da ce ovakvi laptopi doć i u hrvatsku do 2011 god., jer tada cu na faklutet, pa bi valjalo imat neki GAMERSKi laptop pa da mi nije dosadno, za 2 godine, bit ce toga i boljeg.
Nadam se da ce ovakvi laptopi doć i u hrvatsku do 2011 god., jer tada cu na faklutet, pa bi valjalo imat neki GAMERSKi laptop pa da mi nije dosadno, za 2 godine, bit ce toga i boljeg.
evo samo da pogledas neki laptop u vemilu i hg spotu za tih nekih 2k $ vidjet ces da ima relativno slabije perfomance ali je bolje opremljen, kupis si jednog pravog alienware kojeg ces imati hohoho kako dugo umjesto jednog tankog smeca mac proizvoda, samo steta sta nema distribucije u HR, ali se lako doveze iz njemacke
Pa koje veze ima sad Mac sa ovim?! Na macu nema dvije postene igre. Jest odlican je za neke druge određene stvari al iza igre nije nikako(govorim ovo jer je ovaj Alienwareov prijenosnik prvenstveno napravljen zbog igara). A to u vezi sa virusima se nece dogoditi ako se malo bolje pazi.
Ej! Više od 5 kg samo laptop + ostalo!
Kakav je to prijenosnik za kojega ti treba kamion da ga preneseš negdje?
A ako ga nećeš prenosit, onda čemu toliko platit za takav stroj kad za istu lovu možeš sastavit jači desktop?
A ako ga nećeš prenosit, onda čemu toliko platit za takav stroj kad za istu lovu možeš sastavit jači desktop?
Ma koga briga sad za Mac......i najslabija verzija Mac-a kosta duplo vise i od jacih laptopa...i premalen izbor sotware-a....zato mu i je zastupljenost u svijetu (slagat cu ) ne vise od 10 %....Ovdje se samo komentira nova verzija alienwarea...nije bezveze najbolji brand napravljen za igre...pa sta...igraca je ionako jaaaako puno ...cak i medju ljudima trece dobi..
toshiba qosmio x300...najjaca verzija kosta preko 5000 eur...a losiji je od alienwarea...i tezi...a baterija mu traje 1.5 h...a to niko ne komentira.....:S
toshiba qosmio x300...najjaca verzija kosta preko 5000 eur...a losiji je od alienwarea...i tezi...a baterija mu traje 1.5 h...a to niko ne komentira.....:S
E pa na svaku ovakvu temu dojdu na red "tatini sinovi" pa cu ja eto ovdje poceti prvi. Ako ovaj laptop nije za "tatine sinove" onda neznam koji JE. Eto, rekao sam to! Ali ja nazalost nisam ni tata ni tatin sin pa nemogu... Osim da me netko ne posvoji. Evo, ovakav jedan konstruktivan post za primjer.. vama sto pricate bezveze..
I tu si u krivu...evo....ja nisam ni tatin ni mamin ..sin...pa sam ga svejedno narucio....steta sto nisam pricekao jos malo pa bi imao m-17 sa dual nvidiom...ali eto.....
ma G50 je jos i pristojan....ali ona mrcina od x300.....jos malo pa ce napravit prijenosnik uz kojeg ces dobit vlastitog nosaca.......
http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=424965
Mmislio sam na ovaj...preskup...a nije aliewareu ni do koljena...