Još da nije tako ružan...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a nije ni tako ružan, solidan je...dok recimo ima puno, puno ljepših kao ovi http://www.alienware.com/Landings/promotions.aspx 
a nije ni tako ružan, solidan je...dok recimo ima puno, puno ljepših kao ovi http://www.alienware.com/Landings/promotions.aspx 
moćno...a što se tiće ljepote ljepši mi je taj nego ovaj nakinđurani alienvare-ov....trebali su napisat koja je autonomija baterije
U potpunosti se slazem, po meni se alienware ne moze mjeriti s recimo HP Envyjem.
Komponente su prehebene, nema sumnje. Ali da ga hebeš, ružan je k'o k***c :S
Dizajn nula bodova kao i kod alienwarea.
MA hebeš dizajn jer ga ni ne skužiš dok igraš CoD: MW 2.....
meni je moj Alienware m15x najljepsi:)))
....trebali su napisat koja je autonomija baterije
Mora da autonomija igra ulogu ovdje... ovo se definitivno koristi samo ako je utičnica blizu...
Masa 15kg?
Imaju mjesta za sve te komponente jer se ne trebaju truditi smještati bateriju unutra..... ni jedna ne bi bila ni približno dosta, to je očito samo kad ste blizu utičnice. Ali je dobro što ga je lakše nositi na LAN party-je nego cijeli komp....
nez... meni se cini solidnim(2 sam razred srednje)dizajn nije nesto ali komponente ownaju... volio bih da zivim u SAD-u da tak sta mogu kupit za 2,5k dolara koji je odprilike 14,5k kn a ne tu kod nas ce bit 25k kn...
nez... meni se cini solidnim(2 sam razred srednje)dizajn nije nesto ali komponente ownaju... volio bih da zivim u SAD-u da tak sta mogu kupit za 2,5k dolara koji je odprilike 14,5k kn a ne tu kod nas ce bit 25k kn...
2.5k dolara je za najslabiji model, vjerojatno sa i7 720QM i Mobility Radeon 5850, a najjaca verzija bi po meni bila duplao skuplja.....znaci 4 puta kod nas :S
...Ali je dobro što ga je lakše nositi na LAN party-je nego cijeli komp....
Eh lan party... ja više neznam postoji li lan opcija u kojoj novijoj igri... sve su skinuli dole...
hebote cak je i dosta jeftin
a i nebi bas reko da je ovo gamersko otkad je i7 980 gaming procesor i 28gb rama
overkil za svaku igru
ovo je prije za neki profi posao