Optima pripaja H1 Telekom

poruka: 16
|
čitano: 5.998
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Optima pripaja H1 Telekom".
16 godina

Sve će se svesti na to da imamo dva operatera, koji koriste razna imena kako bi zavarala one koji ne znaju.

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
Moj PC  
16 0 hvala 0
17 godina
Re: Optima pripaja H1 Telekom

..imamo dva operatera, jednog pravog.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina

... a nijednog profesionalnog :)

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

Optima, Iskon, T-Com a sad i H1...sve ista firma a svi prema vani kao konkurencija...i ovčice sretne jer kakti imaju izbor

11 godina
neaktivan

Mater.... sve budu pokupovali. T-Com i VIP (ili firme u njihovom vlasnistvu) kupuju male operatere.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ukratko, za sada je stanje ovakvo:

- HT:

Iskon

Optima Telekom

H1 Telekom

- Vipnet:

B.net

Amis

Metronet (navodno ga Vip uskoro kupuje)

Što je slijedeće, HT kupuje Vip ili Vip HT?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2016 13:25 (Marko :D).

5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ne znam zašto al ovo me podsjetilo na agar.io, veliki pojeli male..  

Will this run on my 486?
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina

e još im je ostalo tele 2 da ga požederu i onda je to to.prva država ili si livo ili desno ili adzej ili sdpej ili je did bija partizan ili ustaša ili si dinamo ili si ajduk

0 0 hvala 0
18 godina

Radim za Vip i Metronet. Ta ideja o kupnji ne svida mi se. 

Vip ima katastrofa support i razmrdat ce sve...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Ukratko, za sada je stanje ovakvo:

- HT:

Iskon

Optima Telekom

H1 Telekom

- Vipnet:

B.net

Amis

Metronet (navodno ga Vip uskoro kupuje)

Što je slijedeće, HT kupuje Vip ili Vip HT?

živim u manjem gradu i kod mene nije dostupan nijedan operater od vipneta(mozda satelitska od bneta), tako da ako Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja dupusti ovo, onda.... možemo izbaciti zaštitu iz naziva agencije pa bi se zvala Agencija za tržišno natjecanje

iako sad bas gledam postoji i terrakom

15 godina
neaktivan

Koliko sam čitao po internetu, dosta ljudi nije zadovljno Terrakomom, ali bez brige. I njega će već netko kupiti pa ćemo onda imati pravi duopol.

15 godina
neaktivan

De wtf kakava agencija za zastitu trzisnog natjecanja je.beni duopol, da ne pricam da t-scum godinama drzi preko 60% trzista, sa ovim satelitima kontam oko 70-75%, pod hitno uvest jos 2-3 operatera....

1 0 hvala 0
17 godina

Koliko sam čitao, optimom upravlja HT do 2018. (za sada) i godinu dana ranije bi trebao prodati dionice.

http://www.tportal.hr/vijesti/biznis/325766/HT-ce-cetiri-godine-upravljati-Optima-telekomom.html

Što sada? Mrzim HT od kada je 10 mjeseci trebalo da prijeđem u H1 iako je zakonski rok bio 1 mjesec. 

Kao ADSL korisnik (3u1) u malom mjestu koja mi je opcija?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Najjače mi je kako su svi hvalili Amis kad su davali super ponude. Jedini cilj je bio rast broja korisnika i prodaja. Toliko o tome koje su realne kikiriki cijene ma što god netko mislio o tome. Ulaganje u infrastrukturu i superbrzi internet kostaju. Bas me zanima koje ce biti cijene Amisa. H1 je poput Optime bio od pocetka kvazi telekom za pranje novca. Nikad nisu bili predvidjeni i postavljeni za zdrav poslovni život.Nisam pratio kako Tele2 stoji financijski. Prije su bili u banani.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne znam kakva je situacija po ZG, ali ja u KT imam Terrakom već skoro dvije godine i nemam posebnih zamjerki. (HFC mreža, za ADSL nemam pojma kakvi su) 

Par prekida veze na koji sat ili dan ako je bilo nevrijeme, ali uklonjeno puno brže nego iskustva koja sam imao sa drugim operaterima... (pogotovo po kutini) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2016 8:52 (crkva).
14 godina
neaktivan
Terakom koristi HT bitstream za ADSL, ali za njih od HT-a link iznajmljuje Metronet.
Sto je cudno.
Znaci HT ukljucuje bitstream metronetu a metronet to propusta do terakoma.
Metronet bi se trebo rascijepit, vip uzet korisnike a HT mrezu ili obrnuto, kak se dogovore, ali niko nece komplet.
Optima kak je pod HT-om je ulozila i u nove kvalitetne dslame i modeme.
Sad su konacno i brendirani modemi a ne naziv proizvođaca.
Ulozili u novu iptv platformu.
Itd.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice