Opremljeniji Precision M6500

poruka: 6
|
čitano: 1.843
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opremljeniji Precision M6500".
16 godina
protjeran

Nemojte se axe-ati, ali kome ovo treba?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Opremljeniji Precision M6500

Piše ti:

"...što bi trebalo biti dovoljno za normalan rad s velikim CAD modelima i složenijim simulacijama ili 3D prikazima..."

Onaj ko se bavi tim stvarima može odvojiti tolku sumu novaca za takvu mrcinu Namigiva 

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
16 godina
neaktivan
mogu samo reći vau:: :O
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
16 godina
protjeran
Top konfiguracija budućeg će kupca olakšati za 9.300 dolara, a dostupan je i manji 15,6-inčni Precision M4500 sa 16 GB memorije

9300$ x 5kn=46.500kn + 33%+marza nasih prodavaca=70000 kn
Jel ovo normalno?
ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Geek kaže...

Piše ti:

"...što bi trebalo biti dovoljno za normalan rad s velikim CAD modelima i složenijim simulacijama ili 3D prikazima..."

Onaj ko se bavi tim stvarima može odvojiti tolku sumu novaca za takvu mrcinu Namigiva 

Moj se tata bavi upravo tim i trebalo bi mu oko 2 mjeseca da zaradi ovo, bez da placa radnike (isto inzinjere i arhitekte) i da ne jedemo i ne pijemo nista.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
16 godina
protjeran
Onda ti caca i nije bas jak. :D

Salu na stranu,ovo je preskupo za bilo koga.

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice