Opera Mobile za Android

poruka: 17
|
čitano: 3.121
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera Mobile za Android".
17 godina
neaktivan
Opera Mobile za Android

android sta ga vise gledam to mi je sve bolji od os x za iphone pogotovo android ljepo izgleda na HTC hero.....i sada jos ova vijest super...to je ipak najbolji preglednik slican kao  onaj na web os kod palm pre-a

You will never walk alone
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2009 19:08 (ja00022).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Opera Mobile za Android
Alex55 kaže...

A koja je razlika između Opere Mini i Mobile?

Mogu li na Sony Ericsson V630i (3G) instalirati neku Operu?

odi sa svoga mobilnog browsera na stranicu www.opera.com i tam sljedi upute za skidanje il sam kompa odi na stranicu http://www.opera.com/mini/download/sonyericsson/sonyericsson_v630/  opera mobile ti je za windows mobile platformu...a opra mini je za sve ostale mobitele

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

android stsa ga vise gledam to mi je sve bolji od os x za iphone pogotovo android ljepo izgleda na HTC hero.....i sada jos ova vijest super...to je ipak najbolji preglednik pored onoga na web os kod palm pre-a

I meni je jako drago da se pojavljuje konkurencija iPhoneu iako je po mojem misljenju jos uvijek iPhone daleko ispred. Ali, opet, Android ga jedini ima sanse dostici.

17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
ja00022 kaže...

android stsa ga vise gledam to mi je sve bolji od os x za iphone pogotovo android ljepo izgleda na HTC hero.....i sada jos ova vijest super...to je ipak najbolji preglednik pored onoga na web os kod palm pre-a

I meni je jako drago da se pojavljuje konkurencija iPhoneu iako je po mojem misljenju jos uvijek iPhone daleko ispred. Ali, opet, Android ga jedini ima sanse dostici.

android i po mome misljenju webos iliti palm pre sam da je hardwarski jaci....dajmo jos androidu i drugima nekih god dana da posloze kockice jer je ovo svima njima pre brzo doslo :-))

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2009 19:07 (ja00022).
18 godina
neaktivan
ovo je jako lijepa vijest, android je iz dana u dan sve bolji, jos samo da izbace postenu gps aplikaciju :)
eXtreme overclocker
18 godina
neaktivan
podrzava multitocuh, htc hero i g2 imaju istu tehnologiju touchscreena, a hero je premazan nekakvim dodatnim slojem tako da je jos bolji za tipkanje od iphona :)
eXtreme overclocker
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

I ima li ijedan mobitel (ili bilo koji drugi uređaj) istu tehnologiju osjetljivsti na dodir kao iPhone?

E ovo je fakat dobro pitanje. Sve do sada kaj sam gledao se ne moze mjeriti sa iphoneovom osjetljivoscu. Kako se to moze mjeriti i kakav to ekran ima iphone, a da ga drugi nemaju?

Osim osjetljivosti mi nije jasna i tolika razlika u kvaliteti slike, HTC se po danu uopce ne vidi za razliku od iPhonea.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

htc hero je dosada najbolji android mobitel......ima teflonski sloj....ekrani su vise manje isti.....a sta se gps-a tice to jos nema ni iphone barem ne jos a narucito za nase trziste, tako da ocekujem da ce androit tek tamo kasnije napraviti navigaciju jer mu to nije prioritet...igre sigurno nece biti kao na iphonu ali to ni nije zamisljena platforma za igre..

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2009 7:19 (ja00022).
17 godina
Opera Mobile za Android

Kako mislis da da iPhone nema GPS? iPhone ima ugradjen GPS i postoji nekoliko aplikacija za navigaciju kao sto su NAVIGON, iGO itd....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera Mobile za Android

ali iphone može pod vodu i teško je uništiv (vlastito iskustvo)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

....ekrani su vise manje isti.....

Jel' ti to govoris na temelju vlastitog iskustva ili na temelju nekog teksta? Ja nisam vidio Hero, ali sam vidio ovo sta prodaju pod kopije iPhonea i ekrani definitivno nisu ne isti nego ni slicni.

17 godina
benko kaže...
 a hero je premazan nekakvim dodatnim slojem tako da je jos bolji za tipkanje od iphona :)

ja00022 kaže...

htc hero je dosada najbolji android mobitel......ima teflonski sloj....

Što to nema i 3GS?

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
zoka kaže...

Kako mislis da da iPhone nema GPS? iPhone ima ugradjen GPS i postoji nekoliko aplikacija za navigaciju kao sto su NAVIGON, iGO itd....

Ima gps nisam to rekao vec nema za sada bas za hrvatsku tun by turn navigaciju :-))

17 godina
neaktivan
Bukva kaže...
benko kaže...
 a hero je premazan nekakvim dodatnim slojem tako da je jos bolji za tipkanje od iphona :)

ja00022 kaže...

htc hero je dosada najbolji android mobitel......ima teflonski sloj....

Što to nema i 3GS?

3gs nema TEFLONSKI sloj vec sam premaz preko ekrana koji stiti od packanja :-))

17 godina
ja00022 kaže...
zoka kaže...

Ima gps nisam to rekao vec nema za sada bas za hrvatsku tun by turn navigaciju :-))

Imas Hrvatsku tun by turn  i u NAVIGON-u i u iGO-u...., ne siri vise dezinformacije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2009 13:27 (zoka).
17 godina
neaktivan
zoka kaže...
ja00022 kaže...
zoka kaže...

Imas Hrvatsku tun by turn  i u NAVIGON-u i u iGO-u...., ne siri vise dezinformacije.

iGo za iphone??? nikada cuo al koliko dođe?

17 godina
neaktivan

Pro guglo sam malo i navigacija igo dojjde 80 EURA kupim kvalitetniju za te pare i to samostalnu....ne moram jos kupiti i stalak za iphone hahahaha

btw ispricavam se  sto sam bio neinformiran pogledi tih navigacija al to mislim ni nije teme ovog clanka

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice