Opera Mobile za Android

poruka: 6
|
čitano: 2.419
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera Mobile za Android".
18 godina
Opera Mobile za Android

Hm, što je s podrškom za flash Izlanuo se ? To će valjda isto ko M$ s podrškom za copy/paste i MT u WP7 Smijeh , naknadno. Pola Interneta je u flashu.

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Opera Mobile za Android

Nema riječi za flash, ali je još rečeno da će imati i pinch to zoom uz ostale načine zumiranja. Vrlo ma zainteresiralo ovo hardversko ubrzanje, dali tako i ostali browseri na androidu funkcioniraju ili opera bi mogla biti brža od njih?

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera Mobile za Android

Da imam filing da bi mogla bit brza!Bilo bi fora kad bi operu mini malo ubrzali isto,jer ona mi sluzi kad sam preko 3g-a spojen...stedi promet predobro.

0 0 hvala 0
16 godina
Opera Mobile za Android

Neda se opera! Najjača je...

CTF Junky™ ︻┳═一 ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ▄▀▄▀▄▀ http://www.bug.hr/forum/userposts/kiki30o0/8389.aspx?sort=desc ▄▀▄▀▄▀

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Opera Mobile za Android
deckard kaže...

Hm, što je s podrškom za flash Izlanuo se  ? To će valjda isto ko M$ s podrškom za copy/paste i MT u WP7  Smijeh  , naknadno. Pola Interneta je u flashu.

Flash meni ne treba... Što će mi? Da gledam reklame? Iako se i bez flasha prikazuju Google Ads...Neodlučan

Ali u Operi Mini nema nikakvih reklama, samo joj treba dorade, a mislim da će to biti upravo ta Opera Mobile

kach kaže...

Da imam filing da bi mogla bit brza!Bilo bi fora kad bi operu mini malo ubrzali isto,jer ona mi sluzi kad sam preko 3g-a spojen...stedi promet predobro.

Opera Mini po mom "mjerenju" već jest najbrža, samo što joj fali nekoliko stvari koje drugi browseri imaju...

Ali, kad mi od 5-6 browsera nijedan ne radi ono što bi trebao (npr. odgovaranje na poruku sinoć) onda Opera radi.Osmijeh

Odlične su ovo vijesti, jedva čekam

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
17 godina
Opera Mobile za Android

Zato je meni flash on deman predobra stvar, nikakav flash ne vrti, a kad želim pogledati neki video ne strani samo umjesto jednom pritisnuti ću dvaputa i gledam video, ovako moraš paliti drugi browser, copy/paste urla-a pa pogledati video...nije da toliko često gledam flash video na mobu ali jednostavno je navika da znam da mogu ako želim bez po mouke pogledati.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice