Opera Mini za iPhone

poruka: 38
|
čitano: 9.115
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera Mini za iPhone".
18 godina
neaktivan
RE: Opera Mini za iPhone
Kuzo kaže...
tnakir kaže...

A daj molim te!

Uredjaj (iPhone) je toliko glup da sam od sebe bloka pa me ljudi zovu poslije da "sto mi je broj bio nedostupan sat vremena"... :)

Pa mozes da se zalis kod proizvodjaca.

Kad mogu da servisiraju milione vozila (Tojota, Honda, WV) zbog raznoraznih gluposti "jedan slucaj na 100.000 vozila" , onda zasto ne i Apple ako je iPhone defektan.

Apple često ne priznaje i odbija priznati probleme jer bi  to naštetilo njegovom savršenom ugledu.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 15:56 (Paolo2612).
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

A daj molim te!

Uredjaj (iPhone) je toliko glup da sam od sebe bloka pa me ljudi zovu poslije da "sto mi je broj bio nedostupan sat vremena"... :)

Onda imaš bananu od telefona. Moj se nije smrznuo više pd dvaputa od 7 miseca.

A.
18 godina
Opera Mini za iPhone

Sta je najgore, nema nakrcano aplikacija... ono... 4 - 5 aplikacija bzvz i to je to...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Sta je najgore, nema nakrcano aplikacija... ono... 4 - 5 aplikacija bzvz i to je to...

Zato ti i blokaje... kupuj ili ... :P

Ma nema šanse da puste oni operu na iPhone :(

17 godina
protjeran
Opera Mini za iPhone

Ako cemo o telefonima meni su najbolji i sa bezbroj mogucnosti SE i HTC zasnovani iskljucivo na win OS-u imao sam Diamond meni licno najljepsi telefon ikad a sada posjedujem xperiu koja je u vrhu sa preformansama

0 0 hvala 0
18 godina
lp.studios kaže...
tnakir kaže...

Pa kupljene su! Sa App Storea! Da ne kazem da kada idem tipkat poruku ili mail da utipkam jedno 10 slova i onda moram cekat dok on to prekuca u onaj prozor, zapinje ko ludo... Nakon restarta radi ok dan dva i onda opet... A sta je najgore, aktivno ne koristim nista nego mail, sms (manje) i pozive... i to je to. Sto jest jest, filozofija rada na samom sucelju je puno bolja od konkurencije. Ali sve ostalo... eh... Da je sve ostalo ko u konkurencije to bi bilo dobro...

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 9:10 (tnakir).
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...
lp.studios kaže...
tnakir kaže...

Pa kupljene su! Sa App Storea! Da ne kazem da kada idem tipkat poruku ili mail da utipkam jedno 10 slova i onda moram cekat dok on to prekuca u onaj prozor, zapinje ko ludo... Nakon restarta radi ok dan dva i onda opet... A sta je najgore, aktivno ne koristim nista nego mail, sms (manje) i pozive... i to je to. Sto jest jest, filozofija rada na samom sucelju je puno bolja od konkurencije. Ali sve ostalo... eh... Da je sve ostalo ko u konkurencije to bi bilo dobro...

Ok. trebalo je primjetit ironiju (tj. htio ti reci da imas premalo kupljenih aplikacija :) )

Enivej nisi jedini kojem blokaje, a opet ima onih kojima sve radi kak treba(uvjetno receno). Ocito postoji određen broj uređaja koji je pušten u prodaju iako nisu bas skroz ok i to vjerojatno zbog ovece potraznje (prije nego pocnete napadat ovo je samo moje nagađanje).

Sam je problem u tome sta nepriznaju da (im određeni) uređaj(i) nevalja(ju)...

18 godina

Heh a sta cu kad je 95% aplikacija glupo, tip "iBeer"... i sad vlasnike iphonea zadovoljava sto kao piju pivo :) Mislim koje idiotarije!!! I onda spominju ogroman broj aplikacija u App storeu koje su toliko glupe da neznam jel gluplji onaj ko ih je pisa ili onaj ko ih je pustija u App Store :)

Btw neznam jel defektan model ili ne, kupljen je u T-Coma: produljenje pretplate...

I'm going woo woo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice