Opera Mini za iPad

poruka: 15
|
čitano: 2.189
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera Mini za iPad".
17 godina
Opera Mini za iPad

Baš me zanima hoće li ju samo portati, ili prilagoditi iPadu

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Opera Mini za iPad

Bar su nešto napravili vidi se da je kvalitetniji prikaz slike i da napokon podržava multitouch!

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Opera Mini za iPad
jpelko2 kaže...

Bar su nešto napravili vidi se da je kvalitetniji prikaz slike i da napokon podržava multitouch!

Ovo nije ipad na videu.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
18 godina
sirka666 kaže...
jpelko2 kaže...

Ovo nije ipad na videu.

Ali je tablet.Galaxy tab.

16 godina
jpelko2 kaže...

Ali je tablet.Galaxy tab.

Aaaa, mislija san da ti govoriš dasu popravili ipad, vjest je za ipad pa zato... {#}

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina
neaktivan
Opera Mini za iPad

Opera mi je super, ali otkad imam Iphone 4 rezolucija fonta je loša.Na 3gs-u to nisam primjetio, jer ima lošiji ekran.

Never Argue with an Idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
no tengo dinero kaže...

Opera mi je super, ali otkad imam Iphone 4 rezolucija fonta je loša.Na 3gs-u to nisam primjetio, jer ima lošiji ekran.

Isto tako i meni nema multitoucha,pola stranica dobro ne prikaže i loše izgleda na iphonu 4 ako to srede onda ga koristim kao glavni browser jer je brz i ima odlično sređene tabove.

16 godina
Opera Mini za iPad

za iphone je atomic najbolji IMO

Volim jabuke :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
power_user kaže...

za iphone je atomic najbolji IMO

Ja sam na iCabMobile i dosta sam zadovoljan. Lose je sto se cesto rusi, tesko izdrzava kad otvoris 10-tak tabova.
16 godina
neaktivan
Opera Mini za iPad

Meni je safari najbolji jer sve ide glatko bez ikakvog trzanja dok operu koristim na nokia 5800.

3 0 hvala 0
15 godina
Ja čekam na firefox!
18 godina
popstar kaže...
Ja čekam na firefox!

Ako je tako kao na androidu onda ni netreba doći.

16 godina
neaktivan
Opera Mini za iPad

Operu sam koristio na Windowsima i na starijim mobitelima (SE k770, LG arena) i bila je odlicna, najbolja.

I sad je koristim na Macu i sve 5, ali na iPhoneu mi ova verzija nekako nije legla.

Nekako graficki mi je neatraktivna(pomalo ruzno sucelje, pomalo pixelizirano, valjda je rađena u nižoj rezoluciji)

i sporija naspram Safarija(treba joj par sekundi da se otvori-skor 5s, a Safari mi se otvara u sekundi)..

Jos i ne podržava multouch.

Nadam se da ce popravit situaciju novim izdanjem, jer do tad mi je Safari glavni

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera Mini za iPad

Isprobao sam Atomic i nije loš, ali ipak ostajem na Safariju.Atomic je ok za ipad, jer se može staviti identify kao neki drugi browser (desktop verzija) pa nece ucitavati mobile verziju stranica.

Never Argue with an Idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...

Isprobao sam Atomic i nije loš, ali ipak ostajem na Safariju.Atomic je ok za ipad, jer se može staviti identify kao neki drugi browser (desktop verzija) pa nece ucitavati mobile verziju stranica.

Upravo isprobavam Atomic, a do sad sam koristio iCabMobile, trenutno mi fale neke funkcije sa iCabMobilea (otvaranje linka u drugom tabu u backgroundu).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice