Opera 12

poruka: 46
|
čitano: 7.717
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera 12".
16 godina
neaktivan
Opera 12

Traka napredovanja ide sa vrha prema dolje baš kao i kad stranica ide od vrha prema dolje i obrnuto, od dolje prema vrhu, i ne mogu ništa pobrisati bar ne touchpadom.

Dobro jbte gdje sve nađete te probleme? U kakvom stanju vam je system općenito? Malo u banani pa kriva Opera???

bug caruje, um klade valja

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Opera 12

pa vidi,ako je sve funkcioniralo na operi 11, a instalacijom nove 12-ice počnu ovakvi problemi, što je logičan zaključak?

16 godina
tester kaže...

pa vidi,ako je sve funkcioniralo na operi 11, a instalacijom nove 12-ice počnu ovakvi problemi, što je logičan zaključak?

Koliko sam primjetio ti jedini imaš takav problem, ili s tobom nešto nije u redu, ili si otkrio novi bug, koji fino odi prijaviti na njihovoj stranici a nemoj tu cviliti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 15:46 (mind_challenge).
17 godina
neaktivan
tester kaže...

primijetio sam još jedan bug u operi 12: kada se počne skrolati učitanom stranicom, ponekad traka napredovanja sa dna krene također skrolati prema gore,klikom miša se obriše, ali ako se nastavi skrolati, ponovno krene i ona u skrolanje. jako iritantna pojava, jer smeta u normalnom pregledavanju stranice.

Da

Ovaj se bug i meni pojavi

[edit]

Budem ga uslikao kada se pojavi. Radi se dase progress bar koji sam postavio dole (pop up at botom) premesti na sredini stranice kada se skrola. Brzim potezima kotacom nestane

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 15:45 (Lazarus Long).
17 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Dobro jbte gdje sve nađete te probleme? U kakvom stanju vam je system općenito? Malo u banani pa kriva Opera???

Ocito je da je kriva, za sada ali ipak.... Ja sam fan Opere i koristim je 100 godina ali navikao sam da se inicijalne verzije peglaju malo kasnije. I v11 je bila "malko" bugovita a i ova je kao sto vidim ...

Ima neke sitne bugove u UI-u. Nista strasno

Ono sto me najvise nervira je eksperimantalan status HW acceleracije. Nesto u stilu "ako radi super, ako ne radi onda lipo smo vam rekli da je to eksperiment"

Na pr. ,kod mene, pokretanje same Opere je duze sa ukljucenom HW acc. i dolazi do vidljivog udebljavanja fontova na web strani

mind_challenge kaže...

Koliko sam primjetio ti jedini imaš takav problem, ili s tobom nešto nije u redu, ili si otkrio novi bug, koji fino odi prijaviti na njihovoj stranici a nemoj tu cviliti.

Realan sam i dosledan. Opera nije sveta krava i ima bugova

Eto ga GUI bug za koji mislim da je kriva tema/skin (SSK Dymanic Dark)

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 15:59 (Lazarus Long).
16 godina
Lazarus Long kaže...
Oldy kaže...

Ocito je da je kriva, za sada ali ipak.... Ja sam fan Opere i koristim je 100 godina ali navikao sam da se inicijalne verzije peglaju malo kasnije. I v11 je bila "malko" bugovita a i ova je kao sto vidim ...

Ono sto me najvise nervira je eksperimantalan status HW acceleracije. Nesto u stilu "ako radi super, ako ne radi onda lipo smo vam rekli da je to eksperiment"

Na pr. ,kod mene, pokretanje same Opere je duze sa ukljucenom HW acc. i dolazi do vidljivog udebljavanja fontova na web strani

mind_challenge kaže...

Realan sam i dosledan. Opera nije sveta krava i ima bugova

Eto ga GUI bug za koji mislim da je kriva tema/skin (SSK Dymanic Dark)

Da, treba biti realan i dosljedan, ali ne treba dizati takvu paniku i govoriti kako je odjednom Opera smeće i takve stvari. Pošto je velika većina bugova uzrokovana hardverskom akceleracijom, iz Opere su fino rekli da je to ekspemerimentalan feature te da nije preporučljivo koristiti hardversku akceleraciju. Nije Opera jedini browser s bugovima, nema potrebe za dramljenjem oko sitnih bugova.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
13 godina
neaktivan
Opera 12

pa nitko nije niti rekao da je opera smeće, nego konstatiram nepravilnosti u radu. dapače,operu koristim od verzije 8 i koristit ću je i dalje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Opera 12

Turbo odlično sažima promet. Jako sam zadovoljan.   Zanemarivi bugić je možda krivo brojanje količine   sažetog sadržaja.   Do sinoć je lijepo brojilo. Sada nakon 10 sajtova 3,4GB.   No nebitno.

Promijenio bi nešto u bookmarksu.   Kada izlista stablo,onda nudi na dnu More,zatim otvori stablo do njega,pa ako imaš puno bookmarksa,opet treće stablo. Šteta što se linkovi sami ne skrolaju u stablu bookmarksa u jednoj koloni.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Opera 12

Mi može netko reć dali ima neka ekstenzija koja kad zatvaram tab me prebaci na tab desno od zatvorenog taba, dakle kao u firefoxu?

EDIT: našo!

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 10:58 (Volvox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Volvox kaže...

EDIT: našo!

Koja? Si upotrebio funkciju "open tab next to active" ?

13 godina
neaktivan
Opera 12

"Activate the next tab" :)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera 12

Kad hoćeš zatvoriti jedan tab na ff moraš zatvoriti cijeli ff, genijalno....

A opera te prebaci na speeddial.... jeb... ff uglavnom. :)

A uostalom dugogodišnja navika na operi je ići u lijevo po zatvaranju tabova.... a ništa samo razmišljam naglas. :)

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 13:36 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Opera 12

Može li se ikako namjestiti da Google Reader bude defaultni rss reader kad se klikne ikonica u adresnoj traci?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Može li se ikako namjestiti da Google Reader bude defaultni rss reader kad se klikne ikonica u adresnoj traci?

Moze se

15 godina
neaktivan

Tnx, ali to mi je poznato. Mislila sam da klikom na ikonu automatski otvori željeni rss u Google Reader-u.

17 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Tnx, ali to mi je poznato. Mislila sam da klikom na ikonu automatski otvori željeni rss u Google Reader-u.

Ma moze i tako ali, po meni, ne vredi truda. Ipak pogledaj pa ako imas vremena...

http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=988102

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice