Opera 11 alpha

poruka: 63
|
čitano: 6.325
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera 11 alpha".
16 godina
neaktivan
RE: Opera 11 alpha
Lazarus Long kaže...

Iskreno se nadam da ce implementirati punu podrasku za greasemnkey skripte. Ako naprave ovo to ce biti ozbiljan predizvik ekipi iz Mozzile

To već imaš za operu, samo se zove UJS Manager, i to je Opera Unite aplikacija.

18 godina
neaktivan
TiMi79 kaže...

Norveški proizvod ne Švedski Cool. Ali nema veze sve su to skandinavci...

Auu, *bo te u kojoj sam ja bio zabludi  Šutim :)

Zar Svedska, Finska i Norveska nisu isto? :)))

Comodo is like the Soviet Union was in the late 70's. They spent 95% of their GDP to look good at the expense of their own people - Nepoznat autor ;)
18 godina
neaktivan
Cevi kaže...

Malo si mje zbunio sad. Jel to znaci da moram cuvati Unite upaljen? (mada to nije problem) i dali to znaci da ce skripte sa  Userscripts.org  raditi?

Comodo is like the Soviet Union was in the late 70's. They spent 95% of their GDP to look good at the expense of their own people - Nepoznat autor ;)
17 godina
Lazarus Long kaže...
Cevi kaže...

Malo si mje zbunio sad. Jel to znaci da moram cuvati Unite upaljen? (mada to nije problem) i dali to znaci da ce skripte sa  Userscripts.org  raditi?

rade i bez tog dodatka, samo odabereš u opcijama folder u kojima ćeš ih držat, a ovaj dodatak ih automatski iz browsera dodaje, s njim ih možeš iz browsera disable-at i brisat

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
18 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

rade i bez tog dodatka, samo odabereš u opcijama folder u kojima ćeš ih držat, a ovaj dodatak ih automatski iz browsera dodaje, s njim ih možeš iz browsera disable-at i brisat

Vec sam ispitao ovaj dodatak (super je) pa sam pogasio brdo neaktivnih (nekorisnih) skripti.

U vezi tvog napisa

Da, znam da rade ali neke ne rade kao sto treba. Meni smeta to sto skripte ne rade sa punom funkcionalnoscu (Youtube, IMDB) kao na FF

Ako znas link do skripte koje rade sa novim IMDB (pirated IMDB) i sa sadasnjim Youtubeom pisi mi privatnu poruku. Doduse imao sam Youtube skriptu ali je prestala da radi.

Jos jedino radi Disable Google Fade

Hvala

17 godina
Opera 11 alpha

Ove sadašnje skripte nerade dobro zato što nisu pisane za Operu, i nikakav tu dodatak ne pomaže. Neznam niti jednu za imdb i youtube.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Opera 11 alpha

open-in-background-with-long-press dodatak mi je super.

2 0 hvala 0
17 godina
klimama kaže...

beat that FF {#emotions_dlg.tongue-out}

a tek kada izađe finalna verzija, i kada počnu ''štancati'' dodatke, satrat će FF

17 godina
klimama kaže...

Ja sam već navikao sa pritiskom na kotačić miša pa mi ovo nije potrebno...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
neaktivan
klimama kaže...

Daaaaaaaaaa <3 hahahahah :P

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
18 godina
neaktivan
klimama kaže...

I onaj koji iscrtava crveni liniju iza strelice kada radite gesture

Milina jedna

Jedva cekam da izade

16 godina
neaktivan

Ja tu skriptu imam, i koristim je na operi 10.63. Evo ti možeš je skinuti ovdje. Ako imaš instaliran UJS Manager, klikni install user skript gumb na gornjoj žutoj traci, pa će ti se instalirati skripta, i odmah će raditi, restart opere nije potreban.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 23:12 (Cevi).
17 godina
Opera 11 alpha

Izašla je nova alpha Opere 11 (buid 1045), a može se preuzeti ovdje.

0 0 hvala 1
17 godina
Opera 11 alpha

Izašao je novi 1055 build.

Riješen je između ostalog i problem kod kojeg se javljala poruka "Insecure Third Party Module warning when starting Opera (DEP/Data Execution Prevention)"

0 0 hvala 0
17 godina
Opera 11 alpha

Izašao je novi 1085 build. Između ostalog donosi predviđanja unosa kod pretrage pomoću Googla.

1 0 hvala 4
16 godina
klimama kaže...

Između ostalog donosi predviđanja unosa kod pretrage pomoću Googla.

Ovo je, uz addone, jedna od stvari koje su mi jako falile kod Opere kad sam ju probavao..

Budući da će u 11 očito sredit obje stvari, mogao bi joj opet priliku dat. {#}

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
17 godina
Opera 11 alpha

Danas objavljeni 1094 build donosi još novosti, u prvom redu promjene u polju za unos adrese:

Potom vidljive geste mišem:

Riješen je problem s Gmailom iz prošlog builda, a ako vam u ovom novom buildu ne radi desni klik mišem stisnite Ctrl+F12 i pod karticom Advanced odaberite Shortcuts i stavite kvačicu pored "Enable mouse gestures".

1 0 hvala 9
18 godina
neaktivan
Opera 11 alpha

Stranica za ekstenzije ne radi. Instalirao sam je preko Sandboxiea i sada je jos cuvam u sandboxu u nadi da ce strana proraditi..

Da li je vama radila?

0 0 hvala 0
17 godina
Lazarus Long kaže...

Stranica za ekstenzije ne radi. Instalirao sam je preko Sandboxiea i sada je jos cuvam u sandboxu u nadi da ce strana proraditi..

Da li je vama radila?

meni ne radi, izvan je sandboxa

17 godina
Opera 11 alpha

Stranica s ekstenzijama meni radi:

https://addons.labs.opera.com/addons/extensions/

Sada je https.

PS

Za neke ekstenzije dobijem ovu poruku, a neke instalira bez problema:

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 23:32 (klimama).

0 0 hvala 1
17 godina
klimama kaže...

Stranica s ekstenzijama meni radi:

https://addons.labs.opera.com/addons/extensions/

Sada je https.

eto proradilo i meni {#}

17 godina
neaktivan
Opera 11 alpha

objavljen je build 1104

download

release notes

Atomska bubamara

0 0 hvala 2
18 godina
neaktivan

Malo sam glupav u vezi ove verzije Opere (:

Ali imam pitanje i nejasnoce u vezi addina. Kako se koriste? Kako koristiti addin za Youtube? Jel taj umjece link za download ili tako nesto ili trebam kemijati sa postavkama?

Primjetio sam da se ikone samo 2 adina pojavile gore desno ali ostali nisu.

Ajde budite drugari pa pojasnite mi stvari :)

17 godina

Lazarus Long kaže...

Malo sam glupav u vezi ove verzije Opere (:

Ali imam pitanje i nejasnoce u vezi addina. Kako se koriste? Kako koristiti addin za Youtube? Jel taj umjece link za download ili tako nesto ili trebam kemijati sa postavkama?

Primjetio sam da se ikone samo 2 adina pojavile gore desno ali ostali nisu.

Ajde budite drugari pa pojasnite mi stvari :)

Nakon instalacije dodatka za Youtube, ispod videa se pojavi izbornik za download videa:

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 17:14 (klimama).
17 godina
klimama kaže...

Nakon instalacije dodatka za Youtube, ispod videa se pojavi izbornik za download videa:

16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
klimama kaže...

Nema potrebe za tim, čovijek je pitao, i to na pravom mjesto :)

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
18 godina
neaktivan
Opera 11 alpha

Da, ali izmedu ostalog sam piato kako rade ostale plugini. Na pr. kako se koristi No Adds, nisam ukapirao kako se koristi Popup statusbar, BugMeNot....

Manje-vise, dosad sam koristio monkey skripte za youtube koje su imale dide mide sa gasenjem svijetla i tako to...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Opera 11 alpha

Sutra izlazi beta verzija

http://news.softpedia.com/news/Opera-11-Beta-Available-for-Download-on-November-23-167977.shtml

ispravak izgleda da je izašla beta (hvala djigibao!)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 18:38 (zitzko).

0 0 hvala 0
17 godina
Opera 11 alpha

Beta Opere 11 se pojavila i na službenim stranicama:

This one   goes to eleven

Novost u odnosu na alphu je mogućnost organiziranja i slaganja tabova.

Tabove slažete tako da ih dovučete jedan iznad drugog Tabove slažete tako da ih dovučete jedan iznad drugog

Prelaženjem mišem preko grupe tabova možete vidjeti njihov sadržaj Prelaženjem mišem preko grupe tabova možete vidjeti njihov sadržaj

Grupe se mogu ponovno razdvojiti na pojedinačne tabove Grupe se mogu ponovno razdvojiti na pojedinačne tabove

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 12:10 (klimama).

0 0 hvala 4
18 godina
neaktivan

Ja sam naprosto odusevljen.

Usput, jos ne radi ubacivanje slika. Jel ova Opera ima podrsku za Silverlight?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice