Iskreno se nadam da ce implementirati punu podrasku za greasemnkey skripte. Ako naprave ovo to ce biti ozbiljan predizvik ekipi iz Mozzile
To već imaš za operu, samo se zove UJS Manager, i to je Opera Unite aplikacija.
Iskreno se nadam da ce implementirati punu podrasku za greasemnkey skripte. Ako naprave ovo to ce biti ozbiljan predizvik ekipi iz Mozzile
Norveški proizvod ne Švedski
. Ali nema veze sve su to skandinavci...
Auu, *bo te u kojoj sam ja bio zabludi
:)
Zar Svedska, Finska i Norveska nisu isto? :)))
Malo si mje zbunio sad. Jel to znaci da moram cuvati Unite upaljen? (mada to nije problem) i dali to znaci da ce skripte sa Userscripts.org raditi?
Malo si mje zbunio sad. Jel to znaci da moram cuvati Unite upaljen? (mada to nije problem) i dali to znaci da ce skripte sa Userscripts.org raditi?
rade i bez tog dodatka, samo odabereš u opcijama folder u kojima ćeš ih držat, a ovaj dodatak ih automatski iz browsera dodaje, s njim ih možeš iz browsera disable-at i brisat
rade i bez tog dodatka, samo odabereš u opcijama folder u kojima ćeš ih držat, a ovaj dodatak ih automatski iz browsera dodaje, s njim ih možeš iz browsera disable-at i brisat
Vec sam ispitao ovaj dodatak (super je) pa sam pogasio brdo neaktivnih (nekorisnih) skripti.
U vezi tvog napisa
Da, znam da rade ali neke ne rade kao sto treba. Meni smeta to sto skripte ne rade sa punom funkcionalnoscu (Youtube, IMDB) kao na FF
Ako znas link do skripte koje rade sa novim IMDB (pirated IMDB) i sa sadasnjim Youtubeom pisi mi privatnu poruku. Doduse imao sam Youtube skriptu ali je prestala da radi.
Jos jedino radi Disable Google Fade
Hvala
Ove sadašnje skripte nerade dobro zato što nisu pisane za Operu, i nikakav tu dodatak ne pomaže. Neznam niti jednu za imdb i youtube.
open-in-background-with-long-press dodatak mi je super.
beat that FF 
a tek kada izađe finalna verzija, i kada počnu ''štancati'' dodatke, satrat će FF
Ja sam već navikao sa pritiskom na kotačić miša pa mi ovo nije potrebno...
Daaaaaaaaaa <3 hahahahah :P
I onaj koji iscrtava crveni liniju iza strelice kada radite gesture
Milina jedna
Jedva cekam da izade
Ja tu skriptu imam, i koristim je na operi 10.63. Evo ti možeš je skinuti ovdje. Ako imaš instaliran UJS Manager, klikni install user skript gumb na gornjoj žutoj traci, pa će ti se instalirati skripta, i odmah će raditi, restart opere nije potreban.
Izašao je novi 1055 build.
Riješen je između ostalog i problem kod kojeg se javljala poruka "Insecure Third Party Module warning when starting Opera (DEP/Data Execution Prevention)"
Izašao je novi 1085 build. Između ostalog donosi predviđanja unosa kod pretrage pomoću Googla.
Između ostalog donosi predviđanja unosa kod pretrage pomoću Googla.
Ovo je, uz addone, jedna od stvari koje su mi jako falile kod Opere kad sam ju probavao..
Budući da će u 11 očito sredit obje stvari, mogao bi joj opet priliku dat. 
Danas objavljeni 1094 build donosi još novosti, u prvom redu promjene u polju za unos adrese:
Potom vidljive geste mišem:
Riješen je problem s Gmailom iz prošlog builda, a ako vam u ovom novom buildu ne radi desni klik mišem stisnite Ctrl+F12 i pod karticom Advanced odaberite Shortcuts i stavite kvačicu pored "Enable mouse gestures".
Stranica za ekstenzije ne radi. Instalirao sam je preko Sandboxiea i sada je jos cuvam u sandboxu u nadi da ce strana proraditi..
Da li je vama radila?
Stranica za ekstenzije ne radi. Instalirao sam je preko Sandboxiea i sada je jos cuvam u sandboxu u nadi da ce strana proraditi..
Da li je vama radila?
meni ne radi, izvan je sandboxa
Stranica s ekstenzijama meni radi:
https://addons.labs.opera.com/addons/extensions/
Sada je https.
PS
Za neke ekstenzije dobijem ovu poruku, a neke instalira bez problema:
eto proradilo i meni 
Malo sam glupav u vezi ove verzije Opere (:
Ali imam pitanje i nejasnoce u vezi addina. Kako se koriste? Kako koristiti addin za Youtube? Jel taj umjece link za download ili tako nesto ili trebam kemijati sa postavkama?
Primjetio sam da se ikone samo 2 adina pojavile gore desno ali ostali nisu.
Ajde budite drugari pa pojasnite mi stvari :)
Malo sam glupav u vezi ove verzije Opere (:
Ali imam pitanje i nejasnoce u vezi addina. Kako se koriste? Kako koristiti addin za Youtube? Jel taj umjece link za download ili tako nesto ili trebam kemijati sa postavkama?
Primjetio sam da se ikone samo 2 adina pojavile gore desno ali ostali nisu.
Ajde budite drugari pa pojasnite mi stvari :)
Nakon instalacije dodatka za Youtube, ispod videa se pojavi izbornik za download videa:
Nakon instalacije dodatka za Youtube, ispod videa se pojavi izbornik za download videa:
Nema potrebe za tim, čovijek je pitao, i to na pravom mjesto :)
Da, ali izmedu ostalog sam piato kako rade ostale plugini. Na pr. kako se koristi No Adds, nisam ukapirao kako se koristi Popup statusbar, BugMeNot....
Manje-vise, dosad sam koristio monkey skripte za youtube koje su imale dide mide sa gasenjem svijetla i tako to...
Sutra izlazi beta verzija
http://news.softpedia.com/news/Opera-11-Beta-Available-for-Download-on-November-23-167977.shtml
ispravak izgleda da je izašla beta (hvala djigibao!)
Beta Opere 11 se pojavila i na službenim stranicama:
Novost u odnosu na alphu je mogućnost organiziranja i slaganja tabova.
Ja sam naprosto odusevljen.
Usput, jos ne radi ubacivanje slika. Jel ova Opera ima podrsku za Silverlight?