Opera 11 alpha

poruka: 63
|
čitano: 6.325
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera 11 alpha".
16 godina
neaktivan
Opera 11 alpha

Odlična, a svakim danom još i bolja! Samo se bojim da je nebi Google kupio, ionako previše surađuju pa mi je to čudno :S

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera 11 alpha

Ta Opera nikako da zagrabi zasluženi dio tržišta. Šteta.

"The world is falling apart and so I want to know you are safe."
Moj PC  
15 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Opera 11 alpha

ono dugme na vrhu prozora je kopija od firefoxa? Cak i traka za pretragu izgleda kao kod firefox-a

17 godina
neaktivan
shiljak kaže...

ono dugme na vrhu prozora je kopija od firefoxa? Cak i traka za pretragu izgleda kao kod firefox-a

zapravo je obrnuto. opera je to sve prva uvela, pa sad ispada da ih mozilla kopira

Atomska bubamara
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 19:29 (jurluk).
15 godina

Isto smatram da Opera ima premali dio na tržištu. Meni je to defaultni browser već godinama i imaju jaaako puno inovacija koje su se tek kasnije uvele u puno razvikaniji firefox i da ne govorim o IE.

Koliko sam upoznat, Opera je prva imala tabove, prvi su uveli speed dial...

15 godina
neaktivan
Opera 11 alpha

Opera je cool  Namigiva.

Ekstenzije će biti korisne.

When I'm good, I'm very good. But when I'm bad, I'm even better. ;)

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Opera 11 alpha

Fak jea :D

Μολὼν λαβέ!

0 0 hvala 0
18 godina
Opera 11 alpha

...te ispravke stotina propusta.

Ma da...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Opera je cool Namigiva.

Ekstenzije će biti korisne.

Ne znam koliko će biti ekstenzija,ali mogli bi je malo olakšati barem(sve je gladnija memorije)ako misle objavljivati extenzije.Inače definitivno No.1 web preglednik!

foobar2k
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 20:00 (zitzko).
17 godina
neaktivan
Opera 11 alpha

Odlican browser koristija san je dugo vrimena ,ali evo vec 2 miseca na chorme-u i nemislin se vracat.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uglavnom dobar preglednik koji nezaslužuje tako mali postotak zastupljenosti...
16 godina
protjeran
Opera 11 alpha

Jel moze netko pomoc
Zanima me kako da napravim sinkronizaciju sa firefoxom
kao sto chrome ima pa mi uzme bookmarkse od firefoxa itd e to isto hocu samo sa operom :D
Hvala svima

0 0 hvala 0
17 godina
Opera 11 alpha

evo ja sam instalirao, na prvi pogled mi se jako sviđa, za sada ima čak 27 add-onova, od novih funkcija sam primjetio da prilikom upisivanja podataka u obrasce, pritiskanjem na tipku dolje, listaju bilješke iz Opere 10.53 (naravno ako ste ih sinkronizirali sa Operom link)

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
soundstream kaže...

Jel moze netko pomoc
Zanima me kako da napravim sinkronizaciju sa firefoxom
kao sto chrome ima pa mi uzme bookmarkse od firefoxa itd e to isto hocu samo sa operom :D
Hvala svima

Evo možda ti ovaj program pomogne za sinkronizaciju između web preglednika - Transmute

foobar2k
18 godina
neaktivan
Opera 11 alpha

Menu>settings>import/export> import Firefox bookmarks,   snaci ces se

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 21:42 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Opera 11 alpha

to sam prvo probo kaze da je zvezeno 107 bookmarksa al ih nema na bookmarks baru

0 0 hvala 0
17 godina
Opera 11 alpha

Opera je zakon!

Pogotovo glasovno upravljenje Smijeh

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Opera 11 alpha

Jedino što joj je falilo su addonovi. Svakako ću je isprobati, no s chromeom sam i više nego zadovoljan.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Opera 11 alpha

A addoni sad konačno uvelike proširuju mogućnosti browsera... pogotovo onaj youtube downloader....

Sve me žene oko kuće jure, kaže majka to je zbog frizure...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 22:52 (M4r10).

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Opera 11 alpha

Nego, recite, jel stabilna ta alfa, jel se crasha nekom?

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Opera 11 alpha

Gledano da to nije niti beta niti RC vec alpha tak da radi i vise nego dobro....
Naravno ima jos puno posla na njoj al opet to je alpha....

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Instalirao par plugina, i nakon instalacije zadnjeg weather plugina mi se stalno crasha opera, i ne mogu je više otvoriti.

17 godina
FlyBoy kaže...

radi savršeno, evo ja pišem s nje

edit: meni radi i sa tim pluginom

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 23:10 (mind_challenge).
16 godina
protjeran
Opera 11 alpha

Prije sat vremena sam je instalirao kao portable na USB stick. Odlična je i u portable verziji. Brza, nema crasha, jedino malo zastaje kod spremanja nekih postavki. Ekstenzije se instaliraju i deinstaliraju uredno i brzo.

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

@mind_challenge

Kad sam instalirao taj plugin sve je bilo ok, međutim kad sam postavio drugi grad, opera se crasha.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 23:15 (Cevi).
17 godina
Opera 11 alpha

Oduvijek na Operi, nekako prirasla srcu  Osmijeh. Dobar je i Chrome ali ne namjeravam mijenjati stranu.

Meda
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...

Ta Opera nikako da zagrabi zasluženi dio tržišta. Šteta.

slazem se i zapravo mi ih je mozda malo zao...Mislim da to premalo reklamiraju, ja je koristim vec sigurno pola zivota (15 xD) i uvijek mi je bila najnaj, nekako sam se navikao na nju i super mi je i ne mislim ni na jedan drugi.....Defaultni Browser definitivno, koristim stvarno puno njihovih opcija kao Opera Turbo, Link itd., pogotovo na moru kad je download spooor....Navijam za sve ubuduce, i Akceleraciju i ostalo....

Ispravite me ako nisam u pravu ali sta nije Opera medju najsigurnijim Browserima, i sad kazu da 100tinjak propusta, ha dobro, neka neka :D

I moje je misljenje da Opera treba ostati manja od ostalih, da se ne bi prenapuhali itd., nesto kao Linux....Onaj tko je ne koristi ne zna sta propusta ;)..

Go Opera Go

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
18 godina
neaktivan
Opera 11 alpha

Isprobao sam je (testiram jos) brza je. Oni testni plugini rade super. Za probu su stavili Youtuve downloader, editor Opera   cachea i stosta drugo.....

Ovo ce biti Firefox Killer. Omogucavaju i plugine ...a zbog njih je neopravdano gubila trziste. Mozda ima neke svoje musice na koje nisu imuni niti drugi browseri a posto je alpha ja mislim da Svedi smisljaju jos bolje sucelje i neke dobre dide-mide.

Inace koristim je jos od vremena (v 8.x) kada se placala (krekao sam je) i jos je koristim.

Nemam zamerke, pre 2-3 verzije zadavala mi je probleme sa editorom teksta na ovom forumu smeta mi ponekad kada moram da otvoram IE (zbog MS-a) ali i tu nema beda, jedostavno odaberes sa desnim klikom Open With IE ili Firefox i zabava se nastavla.

Iskreno se nadam da ce implementirati punu podrasku za greasemnkey skripte. Ako naprave ovo to ce biti ozbiljan predizvik ekipi iz Mozzile

Comodo is like the Soviet Union was in the late 70's. They spent 95% of their GDP to look good at the expense of their own people - Nepoznat autor ;)

3 0 hvala 0
17 godina
Lazarus Long kaže...

...Mozda ima neke svoje musice na koje nisu imuni niti drugi browseri a posto je alpha ja mislim da Svedi smisljaju jos bolje sucelje i neke dobre dide-mide.

Norveški proizvod ne Švedski Cool. Ali nema veze sve su to skandinavci...uredni i precizni  Smijeh. Inače je koristim odavno i imam samo nju instaliranu i na windozama i linuxu i to je po meni definitivno najbolji preglednik. Sad sa ekstenzijama će nadam se biti još bolji.

17 godina
neaktivan
Opera 11 alpha

United,kids,wife +Opera!!!!!!!!!!!!!!

(in that order)

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice